题目内容

【题目】Woodland School Picnic Notice

Dear parents,

The school is a picnic planning for Grade 2 students. They will have an exciting experience on a nearby farm. Six experienced teachers will be there to take care of the children. Parents need to pay $20 for the picnic. Let us know if you want your children to go for the picnic by 24th November 2014.

After Monday,24th November 2014,the confirmation will not be accepted.

Important information:

【1】Where will the picnic take place?

A. In a park B. In a zoo

C. On a farm D. On a mountain

【2】What does the underlined word “confirmation” mean in Chinese?

A. 入学 B.住宿 C.陪同 D.确认

【3】How long will the picnic take?

A.4 hours B.6 hours C.8 hours D.10 hours

【4】What should children take with them for the picnic?

A.A lunch box B. A water bottle

C. Sports clothes D. Hot water

【5】What can we learn from the material?

A. No teacher will go for the picnic

B. Parents don’t need to pay for the picnic.

C. Children will have a class after the picnic.

D. Children will go for the picnic on weekends

【答案】

【1】C

【2】D

【3】C

【4】B

【5】D

【解析】

试题分析:该短文是一则关于学生外出野餐的通知,做题时应该先理解原文的意思,再做出选择。

【1】细节理解题。根据短文第一段,这个野餐的地点是在附近的一个农场。故选C。

【2】词义推测题。Confirmation是确认的意思。故选D。

【3】细节理解题。根据表格,野餐的时间是从上午的九点到下午的五点,一共持续的时间是八个小时。故选C。

【4】细节理解题。根据短文提供的信息,学生野餐只需要带一个水瓶。故选B。

【5】细节理解题。根据短文提供的信息,野餐的时间是2014年的11月29日,星期六,所以可以判断野餐的时间是在周末。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Do you like travelling? If you are interested,come to our travel service as soon as possible. We offer the following travel lines for you to choose.

2-Day Huai'an Culture Group Tour

How about going to Huai'an for the weekend? You can visit Zhou Enlai Memorial (纪念馆)and taste Huaiyang nice food. Tour Price: 390 Call us at 800-817-7223

4-Day Qingdao Private (私人的) Tour

Qingdao is famous for its sunshine, white sandy beaches and clear water. You can relax here,

walking along the beaches and breathing the fresh air!

Tour Price: 1 person, ¥669; 2-5 persons,¥550 / person; 6-9 persons, ¥530 / person

Call us at 800-810-6288

5-Day Colourful Taiwan Group Tour

If you like to take a round-island trip, Taiwan is the best place for you! You can climb A-li

Mountain, go boating in Sun Moon Lake and experience the different cultures of the island.

Tour Price: ¥8500 Call us at 800-850-8288

8-Day London Private Tour

Come to London for a few relaxing days to enjoy the view of the Thames and visit such places of interest as Tower Bridge and Big Ben.

Tour Price: 1 person, ¥16800; 2-5 persons, ¥15800 / person;

6-9 persons, ¥13800 / person Call us at 800-830-7288

【1】 How long will the Huai' an Culture Group Tour last?

A. Two days. B. Four days.

C. Five days. D. Eight days.

【2】 Mrs. Li is planning to take the 4-Day Qingdao Private Tour with her two daughters.

How much will they pay?

A.¥1590 B.¥1650 C.¥2007 D.¥47400

【3】 If you want to go boating in Sun Moon Lake, you should call .

A. 800-817-7223 B. 800-810-6288

C. 800-830-7288 D. 800-850-8288

【4】If you take the 8-Day London Private Tour, you will be able to .

A. taste Huaiyang food

B. climb A-li Mountain

C. visit Tower Bridge and Big Ben

D. visit Zhou Enlai Memorial

【5】The information above may come from a .

A. supermarket B. travel service

C. shopping mall D. online school

【题目】Look at the cat on the left. Find anything strange?

In 1961, a man found a strange cat on his farm in Scotland. The cat’s ears were folded折着的), bent弯曲)forward, on its head. In fact, this was a new kind of cat. People named it the “Scottish Fold”.

The Scottish Fold has a round head and big eyes. Its neck and legs are short. They make it look very lovely. Interestingly, all the Scottish Folds are born with straight and unfolded ears. And when they are growing up day by day, some cats’ ears will begin to fold. So, the Scottish Fold comes in two types: folded ears and straight ears.

There is a nickname(昵称)for the Scottish Fold. It is the “Messenger(信使)of Peace”. Why? Because the Folds can get along well with other cats. They are sweet and friendly animals. And unlike some other cats, they can even get along well with dogs! In many different places, for example, at a noisy house or in a cat show, you can see them playing with other animals happily.

Well, when you come to a new school, do you think it’s difficult to feel comfortable in the new place? Perhaps you can learn from the Scottish Fold, which is always sweet and friendly to others.

【1】The Scottish Fold .

A. is born with folded ears B. always has folded ears

C. is born with straight ears D. always has straight ears

2What does the Scottish Fold look like?

A. It has small eyes.

B. Its neck and legs are long.

C. It has a round head and big eyes.

D. It doesn’t look very lovely.

3Why do people name the Folds “Messenger of Peace”?

A. Because their ears are folded.

B. Because they look very cute.

C. Because they can stay at a noisy house or in a cat show.

D. Because they are sweet and friendly animals.

4 According(根据)to the passage, what is the writer’s advice to us when we are in a new environment?

A. We should have a nickname.

B. We should learn from the cats.

C. We should always be sweet and friendly to others.

D. We should get along well with dogs.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网