题目内容
【题目】The Museum of Chinese in America (MOCA) is very popular with people.
MOCA Hours | |
Tuesday, Wednesday, Friday, Saturday & Sunday | 11 a.m.~6 p.m. |
Thursday | 11 a.m.~9 a.m. |
The museum is closed to the public on Monday, in addition to the special dates.
MOCA Holiday Hours 2015 |
New Year’s Day—Thursday, 1/1 Thanksgiving—Thursday, 11/26 Christmas Day—Friday, 12/25 |
Admission (入场费) | |
General Admission | $10 |
Seniors (65+ w / ID) and Students (w / school ID) | $5 |
Children under 12 in groups less than 10 | free |
MOCA Members | free |
First Thursday of the month (starting Jan 1, 2015) | free |
【1】If Tom wants to visit the MOCA on Friday, he can visit it at ________.
A. 6:00 in the morning B. 9:00 in the morning
C. 11:00 in the morning
【2】If Mr Green wants to visit the MOCA with his wife and an eight-year-old son, he will
spend ________.
A. $10 B. $15 C. $20 D. $25
【3】 Thanksgiving is on ________ 2015.
A. January 1st B. November 26th
C. December 25th D. December 26th
【4】Which is NOT true according to the passage?
A. People can’t visit the museum on Monday.
B. Christmas Day in 2015 is on Friday.
C. David is a MOCA member, so he needn’t spend money visiting the museum.
D. Mr Green went to visit it on New Year’s Day in 2015, and he paid ten dollars.
【5】The passage may be ________.
A. an advertisement B. a stor
C. a novel D. a report
【答案】
【1】C
【2】C
【3】B
【4】D
【5】A
【解析】
试题分析:短文大意:该文介绍了美国中国博物馆非常受欢迎。并且介绍了它的营业时间、入场费以及2015年放假时间等信息。
【1】C细节理解题。根据第一表格第二行中Tuesday, Wednesday, Friday, Saturday & Sunday11 a.m.~6 p.m可知在美国中国博物馆在星期二,星期三,星期五,星期六和星期日上午11点到下午6点营业。所以该选C。
【2】C细节理解题。根据第三表格可知一般人入场费是10美元,12岁以下的儿童年费,所以该选C。
【3】B细节理解题。根据第二表格中Thanksgiving—Thursday, 11/26可知感恩节在2015年11 月 26日星期四,所以该选B。
【4】D细节理解题。根据第二表格中New Year’s Day—Thursday, 1/1可知2015年1月1日即元旦该博物馆放假,所以该选D。
【5】A细节理解题。根据该文介绍了美国中国博物馆非常受欢迎。并且介绍了它的营业时间、入场费以及2015年放假时间等信息可知它是一则广告,所以该选A。
【题目】用方框中所给单词的适当形式填空,每词仅用一次(每空一词)。
hero, die, medicine, shut, aloud |
【1】He ______ his book and went out for his lunch.
【2】Linda wants to be a doctor when she grows up, so she is going to a ________ university.
【3】Mao Zedong and Zhou Enlai are both ______ in my heart.
【4】His dog has been ______ for three years.
【5】please read the letter _______ so that everybody can hear.
【题目】方框中选择适当的单词完成句子
their , where, under, bookcase, know |
(1)— is the pencil?
—It's on the desk.
(2)—What's his name?
—Sorry, I don't .
(3)—Are your keys in your parents' room?
—Yes, they are on bed.
(4)Look! The baseball is the chair.
(5)My books are in the .