题目内容

【题目】Why do you remember Hello Kitty, Snoopy and all the other playful animals? What makes you love them? Well, maybe because they’re like the people around you. Think about it! You may just find a friend or classmates who is like them. Is he or she:

As sweet as Hello Kitty: She likes to eat cakes. She loves to make new friends. She asks friends to her tea parties. She is warm and sunny and will always help you.

As clever as Snoopy: He goes to school when he is nine. He learns to use a typewriter in two years! He thinks a lot. He is so clever that you like to be with him.

As sarcastic(讽刺的)as Garfield: He sits happily in the seat and says sharp words to you. Sometimes he is not nice. He doesn’t really like you. He thinks you’re a fool. No, in his heart, he loves you. He is a friend with hard words but a warm heart.

As naughty as Mashimaro: He doesn’t look like a good boy. He has sleepy eyes and looks naughty. He always plays tricks on people. So you get angry with him and don’t like him very much. His mind is active and full of ideas. He tries to be big and catch your eyes. But, he’s still a child.

【1】If you want to make a friend like Snoopy, he or she must be _______ at least.

A. clever B. naughty C. active D. sweet

【2】Tom’s friend is always warm-hearted with sharp words. He is just like _______.

A. Hello Kitty B. Mashimaro C. Snoopy D. Garfield

【3】The underlined words “play tricks” probably mean _______.

A. plays games B. is friendly to

C. makes fun of D. makes friends

【4】May is a kind-hearted girl. She is always ready to help others. Her favourite food is cake. Her friends all call her _________.

A. Hello Kitty B. Snoopy

C. Mashimaro D. Garfield

【5】According to the passage, people love cartoon animals because _________.

A. they are the animals that often make people laugh

B. their personalities(性格)are like the people around them

C. the cartoon animals are sunny, warm and full of ideas

D. they always help people, think a lot and try to be big

【答案】

【1】A

【2】D

【3】C

【4】A

【5】B

【解析】

试题分析:短文大意:本文介绍了Hello Kitty, Snoopy,Garfield与 Mashimaro这四个好玩的动物,让人感受到它们的甜美、聪明、讽刺和顽皮的性格。

【1】A细节理解题。根据第三段As sweet as Hello Kitty:及最后一行He is so clever that you like to be with him.可知,你叫的朋友如果像史努比,那他至少一定聪明。故选A。

【2】D细节理解题。根据短倒数第二段最后一句He is a friend with hard words but a warm heart.可知,加菲猫语言锋利但是热心肠。故选D。

【3】C 词义猜测题。根据play tricks上下文意可知,流氓兔淘气,别人会因为它而生气。所以play tricks意为“玩把戏、取笑”。故选C。

【4】A推理判断题。根据第二段对凯蒂猫的描述可知,May与凯蒂猫相像。故选A。

【5】B细节理解题。根据第一段You may just find a friend or classmates who is like them可知,人们喜欢这些卡通动物的原因在于:它们的性格像周围的人们。 故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Helen Keller was an American educator and journalist, who became one of the leading humanitarians in the history of the United States. Born on June 27, 1880 in Tuscumbia, a small town in Alabama, Keller was stricken with a childhood disease that left her deaf, and blind. The illness Keller suffered (遭受) is a mystery to this day. Unable to see, or hear, Keller became difficult to deal with as her behaviour was described as wild by her family and friends.

Soon Keller and her family developed their own type of sign language that allowed them to communicate with each other. Helen’s mother needed help for her anguished (痛苦的) child, which eventually led to Anne Sullivan, who was a recent graduate (毕业生) of the Perkins Institute for the Blind. The school had been successful in the past in educating blind students, and Sullivan was one of its star graduates. Once Sullivan and Keller got through the difficult beginnings, their friendship, and association (合作) lasted for 49 years.

Keller was determined to become educated, and to teach herself to communicate. After attending several schools, she became the first deaf and blind person to earn a college degree. She became very well-known, and began a lecture tour where she made speeches on social and political issues, including women’s suffrage (选举权), and birth control. Also she required the government to raise awareness to the situation of the blind. She devoted much of her later life to raising funds for the American Foundation for the Blind.

On September 14, 1964, President Lyndon B. Johnson awarded her the Presidential Medal of Freedom, one of the United States’ two highest civilian honours. In 1999, Keller was listed in Gallup’s Most Widely Admired People of the 20th century.

Helen Keller—Overcoming Disability

Childhood

Keller was made deaf and blind by an 【1】 illness.

Her family and friends 2 her as wild because of her disabilities.

3

The Keller family 4 their own type of sign language to make their communication possible.

Anne Sullivan 5 Keller’s life and gave her a lot of help.

Keller made up her 6 to teach herself to communicate.

Keller earned a college degree after 7 several schools.

Social Activities

While travelling around the country, Keller made a series of 8on social and political issues.

Keller 9 much of her later life in raising funds for the American Foundation for the Blind.

Awards

In 1964, Keller was awarded the Presidential Medal of Freedom.

In 1999, her name was on the 【10 in Gallup’s Most Widely Admired People of the 20th century.

【题目】A US man has shown off a 14-year-old McDonald's hamburger that looks the same as the day he it.

David Whipple, from Utah, had originally(起初) planned to the burger for two months in order to show friends how its preservatives(防腐剂) would keep its appearance.

But, after accidentally leaving in his pocket for two years, Mr Whipple decided to keep the burger for even longer to see it could continue looking the same.

“It wasn't on purpose,” Mr. Whipple told US television show “The Doctors”.

“I was showing some how enzymes(酶)work and I thought a hamburger would be a . And I used it for a month and then about it. My wife didn't it until at least a year or two after that. And we pulled it out from the closet(衣柜) and said 'oh my gosh, I can't believe it looks the same way'.”

He now admits that he uses the burger to convince(说服) his grandchildren not to eat junk food from restaurants McDonalds.

“It's great for the grandkids to see. what happens with !” he said.

【1】A. bought B. lost C. ate D. made

【2】A. hide B. keep C. cook D. stay

【3】A. the bag B. the coat C. the product D. preservatives

【4】A. how soon B. how far C. how often D. how long

【5】A. doctors B. students C. grandchildren D. friends

【6】A. good idea B. junk food C. healthy span>food D. terrible idea

【7】A. thought B. forgot C. ate D. talked

【8】A. throw B. buy C. discover D. get

【9】A. for example B. except C. and D. such as

【10】A. fast food B. sea food C. McDonalds D. American restaurants

【题目】Presents For Children’s Day

On sale!

Charles M. Schulz was born in 1922 in Minneapolis, the only child of a housewife and a barber. His interest in comics was encouraged by his father, who loved the funny pages. Charles M. Schulz sold seventeen cartoons to the Saturday Evening Post from 1948 to 1950 and Li’l Folks to the St. Paul Pioneer Press. Peanuts debuted(首次露面) on October 2, 1950, and ran without interruption(中止) for the next fifty years. Charles M. Schulz died in 2000.

It’s a Dog’s Life. Snoopy brings all your familiar friends together for great times and fun.

Charlie Brown faces some of lifes little challenges with the help of Snoopy, Lucy, Peppermint Patty, Linus, and the rest of the gang (一伙) in Its a Big World, Charlie Brown.

The last one is the special edition Peanuts 2000, which includes all the last year’s Peanuts comic strip and Charles M. Schulz’s famous farewell strip.

Come and visit our website at www.ballantinebooks.com or come to Ballantine Bookshop, you’ll have a big surprise.

1Why did young Charles become interested in comics?

A. He wanted to sell cartoons.

B. His mother encouraged him.

C. Cartoons brought him great times and fun.

D. His father’s love for the funny pages influenced him.

2When did Peanuts first appear in public?

A. In 1922. B. In 1948. C. In 1950. D. In 2000.

3Who doesn’t belong to the Peanuts gang?

A. Snoopy. B. Lucy.

C. Charles M. Schulz. D. Peppermint Patty.

4Which of the following appeared last?

A. Peanuts 2000. B. Li’l Folks.

C. It’s a Dog’s Life, Snoopy. D. It’s a Big World, Charlie Brown.

5What do you think the passage is?

A. A novel. B. A menu.

C. A diary. D. An advertisement.

【题目】The next time you take medicine when youre ill, you may eat a cone snail(芋螺). At least thats what some scientists are hoping. Scientists have found that cone snails can help with backache, as well as toothache and other body problems.

There are over 600 different kinds of cone snails. This family is especially found in warm and hot waters in the oceans. They catch and eat small fish and even other cone snails. The snails have venom that theyll give out and use to kill small animals they have caught because cone snails are slow-moving. Sometimes the venom can even kill people. But some scientists have discovered that the venom can also be used as medicine.

The shells of cone snils are often brightly colored, and have interesting shapes, many people think the shells are so beautiful that people kill them, collect lots of shells, and sell them around the world. The environment is also very dangerous for them because of fishing and boating.

Scientists want to help save the cone snails. They hope to make new rules to stop them from dying. If they die out, scientists may never discover what kinds of medicines they can give us.

1We can find a cone snail in ________ .

A. a warm river B. in a hot ocean

C. a cold ocean D. a lake

2What does the underline(下划线) word venom mean in the second paragraph ? ________.

A. 盔甲 B. 毒液 C. 螺纹 D.鳞片

3People kill the cone snails in order to ________ .

A. sell their shells B. study their venom

C. save the environment D. kill animals

5 The best title of the passage may be ________ .

A. A Special Medicine B. Great Venom

C. Cone Snails D. Saving the Cone Snails

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网