题目内容

【题目】Summer vacation is coming. Do you want to enjoy some films? Here are four great ones to be on show.

New Times Movie Theatre

【1】 10-year-old Tom should pay _______ if he watches Where are we going, Dad?

A. 15 B. 20 C. 30 D. 35

【2】If you love a super hero, you can watch _______.

A. Where are we going, Dad? B. Ant-Man

C. Finding Dory D. The Martian

【3】Mike should get to the theatre before _______ to enjoy a cartoon film.

A. 9:00 a.m. Saturday B. 2:00 p.m. Saturday

C. 9:00 a.m. Sunday D. 3:00 p.m. Sunday

【4】 From The Martian we know that _______.

A. there are many challenges in a forest trip

B. Lang can protect the magic suit

C. Dory experiences a lot under the sea

D. the astronaut can live on the Mar

【答案】

【1】A

【2】B

【3】C

【4】D

【解析】

试题分析:短文大意:暑假就要来了。该文介绍了新时代电影剧场将要上映的部很不错的电影分别介绍了他们的上映时间及票价等信息。

【1】A细节理解题。根据Where are we going, Dad的正文部分Price:15(free for kids under 7)可知观看《爸爸,我们去哪里》的票价是15元,所以选A。

【2】B细节理解题。根据Ant-Man的正文部分This is a science fiction about a super hero named Long可知奥特曼是一部关于超级英雄的科幻片,所以选 B。

【3】C细节理解题。根据Finding Dory的正文部分Time:9:00a.m.- 11:00a.m.Sunday以及Finding Dory is a cartoon film可知卡通电影在星期日的9:00a.m.- 11:00a.m.,所以选C。

【4】D细节理解题。根据The Martian的正文部分This is a science fiction film about an astronaut who succeeds in living on the Mar可知,各项中只有D项与此相关且符合题意。所以选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。

There are many benefits of reading books. Unfortunately, in this day and age, not a lot of people take the time to read them anymore. But that doesn't change the fact that you're missing out on a lot of wonderful benefits! Read on to learn the various benefits of reading books!

It Feeds Your Mind.

Obviously, reading books provides you with new knowledge. Whenever you read something, you learn new information that you otherwise would not have known.

It can be a fact about history or a theory you did not know existed. If you want to learn new words in particular, reading books is a great way to enrich your vocabulary.

It Keeps Your Brain In Shape.

Reading also keeps your mind in good condition. Similar to solving puzzles,

reading books allows your mind to practice its processing skills.

Going without books for too long will turn your mind to mush (玉米面粥). I'm not

kidding! Why do you think they call television the boob tube?

It Develops Your Critical Thinking Skills.

One of the primary benefits of reading books is its ability to develop your critical

thinking skills. Reading mystery novels, for example, sharpens (使敏锐)your mind. Whenever you are faced with a similar problem in real life, your mind is now able to put its mystery-solving prowess to a test.

It Makes You More Articulate.

There's nothing quite like reading books to help you become a better conversationalist. Seeing how words are used (and how sentences are structured) with your own eyes helps you commit the information to memory better than by listening to a teacher discuss the points in class.

It Is Easy To Get To.

One of the great benefits of reading books is that the information in it can be read over and over again. When you're following a recipe, for example, reading a cookbook allows you the luxury享受of reviewing the processes and the ingredients whenever you need to.

These are just some of the wonderful benefits of reading books. Why don’t you drop by the bookstore or library and pick a book up? If you can’t even go outside, you can download free e-books on line and read them on your computer.

【1】Are there many benefits of reading books?

2How many benefits does the writer mention?

3Why does reading books feed our mind?

4What is the primary benefit of reading books?

5What is the purpose of this passage?

【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。

Encourage Exercises

It’s no secret that many students do not like to say in classrooms and study all day. 【1】 Quite a lot of them don’t like outdoor PE classes either.

“Our three PE classes every week are all run, run and run. It’s for our High School Entrance Examination (中考),said Li Liangjing, 15, a junior 3 student from Xiamen.

2 . Two months ago, the Shanghai University of Sport made a survey from over 110,000 students and worked out teenagers’ physical index (指数). For junior high school students, their physical health score is 94.1, which is quite good. But this doesn’t mean they are active in sports, because their awareness (意识) and willingness (意愿) to do physical exercises only scores at 74.8. 3 , reported the Paper News.

Because of that, the Shanghai Education committee decided to put more importance on the general physical quotient (体商) of teenagers. This means that schools should pay attention to not only students’ health and sports test scores, but also their knowledge, skills and willingness to do exercises.

Thus, making PE classes more fun and growing students’ interests in sports seems necessary, according to the deputy director (副主任) of the Shanghai Education Committee, Wang Ping. 4 , such as throwing the handkerchief (手绢) and the eagle and the chickens. They also teach students different sports like tennis, swimming and martial art (武术).

5 , which can be good for all their lives,” said Wang. And experts (专家) from the Shanghai University of Sport are planning to introduce the idea to more provinces.

A. We want to see sports become a lifestyle for teenagers

B. In other words, many teenagers are forced to exercise

C. Li is not the only one

D. But there is another truth

E. Over 80 schools in Shanghai have already included some games into PE classes

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网