题目内容

【题目】阅读下面短文,根据所读内容,在文章后小题的空格里填入一个最恰当的单词。

注意:每个空格只填一个单词。

Flowers are believed as the greatest messengers of love. They are widely used all over the world to represent love and care. Flowers are a wonderful creation of nature. They can show the unique personality(个性)of a mother. So you can show your love with the help of these flowers. You can give beautiful flowers to your mother on Mother’s Day.

A mother is a woman that has endless love for her children, and the love is selfless. In fact, she is born a kind person. She is one of the most important people in your life. So, to show your love for your mother, you can give beautiful flowers to her on this big day.

You can easily find lots of different types of flowers in many different colors. The best choice for a mother is carnations (康乃馨), especially the red, yellow and pink ones. You don’t need to give her roses on Mother’s Day. You can give her a bouquet (花束) of another type of flower instead. The smell and style of the flower arrangement that you give will show your sincere love.

Some people like to buy flowers early and keep them in the fridge for further use. This is not a wise idea. In this way, flowers lose their freshness. It is better to buy a fresh bouquet and deliver (递送) it as soon as possible. Always try to make your purchase(购买) at the right time. In addition, if your mother is not near you and you want to send her some flowers, then you can use an online service. There are Mother’s Day flower delivery services all around the world.

Give Flowers to Your Mother on Mother’s Day

1 of flowers

▲Flowers stand for love and care.

▲Flowers 2 the personality of a mother.

3 for giving flowers to your mother

▲The love that a mother gives her children is 4 and selfless.

▲Mothers are of great 5 to us.

6 beautiful flowers to your mother is a way to show your love.

Tips on giving flowers to your mother

Many different flowers in many different colors can be 7 easily.

▲Red, yellow, and pink carnations are the best 8.

▲You should 9 sending roses to your mother on Mother’s Day.

▲You should buy fresh flowers and deliver them as soon as possible.

▲You can deliver flowers with an online service if your mother is 10 away

【答案】

1Meanings

2show

3Reasons

4endless

5importance

6Giving/Sending

7found

8choice

9avoid

10far

【解析】

文章大意:本文讲我们可以通过送花来表达对母亲的爱,并就如何送花提出了自己的几点建议。

1根据表格第二行对应内容“▲Flowers stand for love and care. ▲Flowers __2__ the personality of a mother.”可知此处是说鲜花的意义,提到了两种意义,用meaning的复数形式。故答案为Meanings

2根据第1段中“They can show the unique personality of a mother.”可知鲜花可以展现一位母亲的个性。故答案为show

3根据第2段中“So, to show your love for your mother, you can give beautiful flowers to her on this big day.”可知上文提到的都是送花的原因。故答案为Reasons

4根据第2段中“A mother is a woman that has endless love for her children, and the love is selfless.”可知母爱是无限而又无私的。填endless。故答案为endless

5根据第2段中“She is one of the most important people in your life.”可知母亲是我们生命中最重要的人之一,对我们来说极其重要,great后接important的名词形式。故答案为importance

6根据2段中“you can give beautiful flowers to her on this big day”及最后一段中“you want to send her some flowers”可知此处用sendgive都行,再结合题目结构可知要用动名词短语做主语。故答案为Giving/Sending

7根据第3段中“You can easily find lots of different types of flowers in many different colors.”可知题目与原文调换了主语,题目为被动语态,用“be + 过去分词”。故答案为found

8根据第3段中“The best choice for a mother is carnations (康乃馨), especially the red, yellow and pink ones.”可知红色、黄色和粉色康乃馨是最好的选择。故答案为choice

9根据第3段中“You don’t need to give her roses on Mother’s Day.”可知是应该避免送玫瑰,should后用动词原形。故答案为avoid

10根据最后一段中“In addition, if your mother is not near you and you want to send her some flowers, then you can use an online service.”可知这是与母亲离得不近时的选择,不近即远,用形容词far。故答案为far

练习册系列答案
相关题目

【题目】语法选择

The expression “down to earth” means being open and honest. It is easy to get on _____ someone being down to earth. A down-to-earth person is the opposite of someone _____ acts important or proud.

Down-to-earth people could be important members of society. But they do not consider themselves _____ better than others who are less important. A person who is filled with _____ own importance and pride is said to have “his nose _____ the air”.

Americans use _____ expression that is similar to “down to earth” ____ some ways. The expression is “______feet on the ground”. Someone like this is a person with a good understanding of reality. He may have dreams, but he does not allow them to have influence on his understanding of ___ is real.

The opposite kind of person is one who has his “head in the clouds”. ______ with his head in the clouds is a person whose mind is not on what ______ in real life. Such a person ______ be called a day-dreamer.

When we have both our feet on the ground, ______ when we are down to earth, we do not have our noses in the air. We act honestly and ______ to others. Our lives are ______ the ground below up–solid and strong.

1A.forB.inC.aboutD.with

2A.thatB.whichC.whomD.what

3A.beB.areC.to beD.being

4A.himselfB.hisC.himD.he

5A.acrossB.overC.inD.below

6A.the otherB.anotherC.otherD.other’s

7A.toB.withC.inD.of

8A.eitherB.allC.neitherD.both

9A.whichB.whatC.thatD.whom

10A.SomeoneB.AnyoneC.No oneD.Everyone

11A.happenedB.are happeningC.is happeningD.happen

12A.mustB.mayC.have toD.could

13A.butB.soC.andD.also

14A.openB.openedC.openingD.openly

15A.onB.underC.asD.like

【题目】Will Eating Less Help You Live Longer?

If you want to slow aging, you might want to eat less. Researchers in the United States say eating less can slow the aging process (过程) of cells in the body.

John Price, a professor at Brigham Young University in the U.S. state of Utah, with other researchers, studied two groups of mice. One group was able to eat as ______ as it wanted. The researchers controlled what the second group ate. Their food had 35 percent fewer calories (卡路里) than the first group of mice. Price said the second group of mice was more ______ and had fewer diseases. He and his team found that ______ calories slowed aging.

The researchers found that fewer calories slow down cells’ ribosomes (核糖体). Price explained that ribosomes are used to make important proteins (蛋白质). But with fewer calories, ribosomes slow down. This gives ribosomes more time to ______ themselves. Price used cars to explain this as an example. “Like a car, a ribosome isn’t a simple ______. It needs repairs to change the broken parts. When the glass of the car is broken,” he explained, “you don’t need to throw the ______ car away and buy a new one. It costs less to change the glass.” Price said that because of this, it is ______ to break a whole ribosome when it starts to break down. “Instead, repairing single part of the ribosome makes ribosomes continue producing high quality proteins. This top quality production keeps cells and the whole ______ working well,” he added.

Earlier studies have shown a connection between calorie reduction and slowed aging. However, this is first to show how the ribosomes can ______ aging. Price said the findings help to explain______ exactly people become older. And this may help us make more wise decisions about what we eat.

1A.moreB.muchC.littleD.less

2A.energeticB.cleverC.specialD.careful

3A.addingB.reducingC.keepingD.improving

4A.recycleB.renewC.repairD.reuse

5A.cellB.partC.machineD.material

6A.wholeB.differentC.expensiveD.cheap

7A.uselessB.unnecessaryC.difficultD.important

8A.bodyB.partC.calorieD.food

9A.growB.makeC.chooseD.influence

10A.whenB.whereC.howD.whether

【题目】 In our life, success does not belong to (属于) a select group of individuals (个人). Success belongs to those who are willing to go after it and put their effort into doing what they have to do. Here are some useful practical ways for you if you want to be successful.

Desire Desire (渴望) is the strong wish to achieve a goal. Without desire you have nothing. Before you can run with desire, your goal must be clear, and it must also be exciting.

Show up Seventy percent of success in life is showing up. You can’t have a best seller, if you have never written a book. You can’t get your dream job, if you’re afraid to turn in an application. Showing up doesn’t guarantee(保证) success, but if you don’t show up, you won’t be successful.

Fail Unless you’re willing to have a try, fail unhappily, and have another try, success won’t happen. To have success, you have to do things the right way, but often the only way to do something right is to first fail at it. As Thomas J. Watson said, a simple formula (公式) for success is to double your rate of failure (失败). So welcome failure, become a student of failure, learn from failure, and soon you will be a success.

Work Harder Everyone runs, but everyone is not willing to run for an hour every day. Success is not about doing what the common person can’t do. It’s about doing what the common person is unwilling to do. And on a deeper level, it’s about creating habits that the common person is unwilling to create. It’s the habit of doing things with excellence that will cause success.

Enjoy the Journey Success is a journey, not a destination (终点). Success is not a certain car or a certain house or a certain happy marriage. Success means the enjoyment of the journey. You have to enjoy the journey.

Someone once said, “If you don’t change how you are, you will always have what you’ve got.” You have to change, you will change, and you will be successful.

Opinion

If you want to have success, you should try your 1 to achieve it.

Five

ways to

success

Desire

You won’t achieve your goal if you have 2 desire.

You can be successful 3 a clear and exciting goal.

Show up

4 showing up doesn’t guarantee success, you won’t be successful without showing up.

5

To get success, you should do things in a 6 way.

Failure is the mother of 7.

Work harder

Success is the habit of doing things with excellence that will 8to success.

Enjoy the journey

Success 9 for the enjoyment of your gain or loss on your life journey.

Conclusion

You have to change, you will change, and you will be successful.

Title: How to 10 in your life

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网