题目内容

【题目】 Kitty came into my life twenty years ago. When my son, Josh, and I were walking by “The Stock Exchange” store in our hometown, we saw a basket full of little cats in the window. We talked about getting a cat as a friend to our new little dogs, Asja. It was easy to choose. 1She has attractive eyes and the sweetest face.

In her new home in the woods, Kitty spent many afternoons climbing trees and playing with the bushes. She easily made friends with Asja. 2

Kitty was Josh's cat. 3My love to her came as a surprise because I had never had a cat as a child. I loved to pick her up, holding her into my arms. I danced with her around the room while listening to my favorite music. Every time I took out my yoga mat, she was right under my nose, making her appearance known.

Now Kitty is no longer here with us. The house feels very different. Many times during the day,I find myself stopping to remember if she needs to be fed, or if her water needs to be changed. 4 I now realize just how much a part of my life she really was.

Kitty stayed as long as she could-twenty years, three months. And as lucky as I was to have her for so long. There will never be a time when I will not miss my Kitty girl. 5

A. She is always in my heart.

B. They shared the basement apartment for many years.

C. Kitty was the most beautiful one among the little cats.

D. At bedtime, I remember that she is no longer there for a good night kiss.

E. However, she became more and more my cat as Josh grew into adulthood.

【答案】

1C

2B

3E

4D

5A

【解析】

本文讲述了作者和她的猫之间的感情,非常深厚。她的猫20年钱来到她家,很快的成为了家里的一员,连作者都惊讶于自己对这只猫的感情。但是虽然现在它不在了,它永远在作者的心里。

1句意:凯蒂是那些小猫中最漂亮的一只。

根据She has attractive eyes and the sweetest face.可知,空格处讲猫是美丽的,故选C

2句意:他们分享地下室很多年。

根据She easily made friends with Asja.可知,凯蒂和狗狗很快成为朋友,两只一起共享住的地方,故选B

3句意:然而,随着乔希长大成人,她变得越来越像我的猫。

根据My love to her came as a surprise because I had never had a cat as a child.可知,我对这只猫的爱超出了想象,它本来是乔希的猫,但是,现在却更像是我的,故选E

4句意:在睡觉的时候,我记得她已经不在那里等待一个晚安吻别了。

根据Now Kitty is no longer here with us.可知,凯蒂已经离开我们了,故选D

5句意:她永远在我的心里。

根据There will never be a time when I will not miss my Kitty girl.可知,我之所以不想念她是因为她永远在我的心里,故选A

本题为55,没有迷惑的备选项,因此难度一般。在做本题的时候,先看选项,把选项内容读懂,知道每个选项的意思之后,回文章,看空格前后两句分别在讲什么,选择内容最为接近的一项,注意第5小题,空格内容和文章内容之间的逻辑关系,我之所以不想念她是因为她永远在我的心里,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 What's the difference between travel and tourism? Well, being a traveler is more than just being a holidaymaker. A holiday is just a short time away from work, and it normally involves _______stay in holiday resorts, not travelers. Travelers go for the experience and their journeys are usually much longer and more challenging. For example, travelers tend to avoid tourist traps(免旅游上当受骗) and like to_________ the beaten track(踏平的路) to discover new places. Travel is an age-old phenomenon,but tourism is a relatively recent invention. Thomas Cook is often described as the first travel agent_______ he arranged the first"package tour ": a 19-kilometre trip for 500 people, in 1841.

Going overseas in order to experience a different way of life is what marry people think of as travel, but travel doesn't necessarily mean going _________ How many people can say they have visited every part of their own country? Many people who live in big countries such as Russia and the USA have only visited a small part of their own country, and so domestic travel can also be very _______It's a surprising fact that about 75 percent of US citizens do not own a passport, so travelling does not mean ___________the country for them.

1A. relaxationB. populationC. exhibitionD. observation

2A. go onB. go alongC. go offD. go away

3A. whenB. becauseC. whereD. though

4A. outsideB. abroadC. backD. forward

5A. helpfulB. convenientC. boringD. exciting

6A. lovingB. memorizingC. leavingD. visiting

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网