题目内容

【题目】根据短文内容及首字母提示,补全空格内单词,使短文完整、通顺。
These years, with the development of society, more and more teenagers have suffered from stress(压力). Some of the problems can make them feel very w and unhappy all day. Who can help them? A teacher from a college tried his best to help them. He thought of a lot of w to help them. On Monday and Thursday, you can v him. Here are some a on how to keep the young men healthier in every way. F, it is very important to keep healthy. To get e sleep every day is also necessary. Try to have a healthy diet every day. Secondly, maybe you are not the top student. It doesn't matter. The most important thing is to work hard. If you try your b, your teachers and parents will understand you. If you have some p, you should be active to talk with your teachers and parents. They can help you. Remember to s your happiness and s with your good friends. Sometimes you can go out for a walk.
In a word, you can try to make you happy by yourselves. I'm sure you can be happy every day.

【答案】worried;ways;visit;advice;Firstly;enough;best;problems;share;sadness
【解析】本文主要向我们介绍了一些帮助青年人保持健康的方法。
(1)考查对文章的理解,根据Some of the problems can make them feel very w……and unhappy all day.可知首字母给出的是w,一些问题会使我们感到担忧并且整体不开心,故填worried。
(2)考查对文章的理解,根据He thought of a lot of w…… to help them. 可知首字母给出的是w,他认为有许多方式能帮助他们,故填ways。
(3)考查对文章的理解,根据On Monday and Thursday, you can v……him.可知首字母给出的是v,在周一和周四你可以拜访他,故填visit。
(4)考查对文章的理解,根据Here are some a……on how to keep the young men healthier in every way. 可知首字母给出的是a,这里是一些关于年轻人保持健康的建议,故填advice。
(5)考查对文章的理解,根据F…… ,it is very important to keep healthy. 可知首字母给出的是f,可知首先保持健康是重要的,故填Firstly。
(6)考查对文章的理解,根据 To get e……sleep every day is also necessary. 可知首字母给出的是e,每天有充足的睡眠也是必要的,故填enough。
(7)考查对文章的理解,根据If you try your b…… your teachers and parents will understand you. 可知首字母给出的是b,如果你尽力你的老师和父母会理解你的,故填best。
(8)考查对文章的理解,根据 If you have some p……, you should be active to talk with your teachers and parents. 可知首字母给出的是p,如果你有一些问题,你应该积极主动地与老师和家长交谈,故填problems。
(9)考查对文章的理解,根据Remember to s……your happiness and s……with your good friends. 可知首字母给的是s,记得要和你最好的朋友分享你的快乐和悲伤,故填share。
(10)考查对文章的理解,根据Remember to s……your happiness and s……with your good friends. 可知首字母给的是s,记得要和你最好的朋友分享你的快乐和悲伤,故填sadness。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成下列各题。

In the past, many students practiced English with their pen friends they sent letters to people all around the world. However, we now send emails to others and chat with people who live quite far away on the Internet.

Here’s some advice on how to succeed in your online language exchanges:

How to start a conversation when speaking English online

When you speak to somebody online, start by asking “Yes or No” questions. Use questions such as “Do you like …?” or “Can you …?” or “Have you ever …?”

Remember your goal. You are trying to learn about the other person. Think about things you enjoy and try to find some common ground between you. And share your own experiences to show that you have similar interests. If you only ask questions, you will sound like a policeman or a policewoman!

How to keep a conversation going

“Listen” carefully. In that way, you can get to know somebody well. When you know him or her well, you will have more to talk about.

Then ask follow-up questions. After you “listen”, use what you “hear” to learn more about that person. Use “open ended” questions, such as “What do you think of …?” or “What was the most interesting experience ...?”

Remember some basic rules for online language exchanges.

Be patient. Do not try to find a good friend right away.

Be careful. Don’t give any personal information on the Internet, especially your address, telephone number, and even your real name.

【1】How did many students practice English with their pen friends in the past?

They practice English by______________________________________.

【2】How should you start a conversation when speaking English online?

I should start by asking______________________________________.

【3】Can you share your own experiences online with other people?

_____________________________________ .

【4】What does the writer think of giving personal information online?

It’s_____________________________________.

【5】What is the passage mainly about?

It is mainly about advice on _____________________________________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网