题目内容
【题目】 Jack works on a farm. He has a friend named Peter. Peter works on the same farm. They live in the same building. Jack’s room is on the second floor. Peter lives on the third floor.【1】 At noon they usually have lunch in the same restaurant. Peter likes listening to music and dancing to the music.【2】 He always turns it on and dances when he’s at home. It is too loud, and Jack can hear it in his room. Jack likes reading, but he can’t read because of the noise.【3】 It is very hot in the room and sometimes he has to go out for a walk. One Sunday evening Jack was very tired.【4】 But he couldn’t go to sleep because Peter’s radio was on. He was dancing. Jack got up and went to Peter’s room and said, “May I have your radio, please?” “Sure,” answered his friend. “ 【5】 ” “No,” answered the young man. “I only want to have a good sleep tonight.”
A. Are you interested in music, too?
B. He always closes the window.
C. He wanted to sleep after supper.
D. He has a radio.
E. They often go to work together in the morning.
【答案】
【1】E
【2】D
【3】B
【4】C
【5】A
【解析】
文章大意:杰克有个朋友叫彼得。他们也住在同一栋楼里。杰克的房间在二楼。彼得住在三楼。他们经常早上一起去上班。中午他们通常在同一家餐馆吃午饭。彼得喜欢听音乐和跟着音乐跳舞。他有一台收音机。他在家的时候总是开着灯跳舞。杰克在房间里也能听到。杰克喜欢读书。但他因为噪音而不能看书。他总是关上窗户。房间里很热,有时他不得不出去散步。
【1】细节理解题。根据空后“At noon they usually have lunch in the same restaurant.” 中午他们通常在同一家餐馆吃午饭。可知,此空应填早上做了什么,故填They often go to work together in the morning.故答案为E。
【2】细节理解题。根据空前“Peter likes listening to music and dancing to the music.” 彼得喜欢听音乐和跟着音乐跳舞。和空后“He always turns it on and dances when he’s at home.” 他在家的时候总是开着灯跳舞。可知,应填He has a radio.故答案为D。
【3】细节理解题。根据空前“Jack likes reading, but he can’t read because of the noise.” 杰克喜欢读书。但他因为噪音而不能看书。和空后“It is very hot in the room and sometimes he has to go out for a walk.” 房间里很热,有时他不得不出去散步。可知,应填He always closes the window.,故答案为B。
【4】细节理解题。根据空前“One Sunday evening Jack was very tired.” 一个星期天晚上,杰克很累和空后“But he couldn’t go to sleep because Peter’s radio was on.” 但他睡不着,因为彼得的收音机开着。可知,应填He wanted to sleep after supper.故答案为C。
【5】细节理解题。根据空后“No,” answered the young man“不,”年轻人回答,.可知,此空应填一般疑问句,可知,应填“Are you interested in music, too?”故答案为A。
五选五。1.通过阅读中心句快速掌握文章脉络2、划出句子中的关键词3、 题干中通常会有指示性词汇4、首次阅读中不确定的位置做个记号.在首次阅读的过程中如果不能确定某些单句是否与该段落相匹配,最好做个记号,以便第二次阅读时更有针对性。第二次阅读的目的:一是检查已初步确定的段落与单句是否确实匹配;二是完成第一遍阅读中尚未解答的题目。例如,第1小题,细节理解题。根据空后“At noon they usually have lunch in the same restaurant.” 中午他们通常在同一家餐馆吃午饭。可知,此空应填早上做了什么,故填They often go to work together in the morning.故答案为E。
【题目】阅读下面对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话。
A、Don't worry,I'll help you |
A: Hey, Mom.Could I invite my friends to the party tomorrow evening?
B: But you have to do some chores first.
A: What do I have to do?
B: Well, first sweep the kitchen floor.
A: OK.
B: Then take out the trash.
A: Yeah
B: And you need to clean your room.
A: Wow! I'm going to be too tired to hold my own party!
B: And I'll go to the store for drinks and snacks.
A:
【题目】B) 根据语境,从方框中选择恰当的单词填空,并将正确答案填在短文后的横线上。
progress, interesting, begin with, turn back, if |
To improve your English reading, you should, first of all, choose something you feel important or to read. Don't try to read everything. You should those written in easy English. Don't read those which is difficult for you at the very beginning.
While reading, don't read too slowly or look up every new word you meet with. After reading a passage and having its main idea in mind, you may and read it again. This time you can read it slowly and look up some new words necessary.
Keep on reading in this way and you'll surely make little by little.
【题目】随着经济(economy)快速发展,越来越多的人买得起车了,私家车不再仅仅属于富人。然而越来越多的私家车给人们的生活带来了怎样的影响呢?请以“私家车Private cars 的利与弊”为主题写一篇作文。
优点 | 缺点 |
可以节省时间,不必花费时间等公交车; | 私家车的数量变多,浪费能源; |
说说你自己的看法…… | |
要求:1)表达清楚,语法正确,上下文连贯;
2)必须包括表格中所有的相关信息,并适当发挥;
3)词数90个左右,开头已给出,不计入总词数;
4)不得使用真实姓名、校名和地名等。
With the development of economy, more and more people can afford to buy the cars. ……