题目内容

【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。
Planes have changed the world in the last hundred years. But this great change began with two ordinary people.
Orville and Wilbur Wright were two brothers. .They were good at making bicycles, but planes were their real interest.
At that time, people knew how to build and fly gliders. But nobody could build a plane with an engine and fly it. The plane builders had two main problems: . And the planes always crashed when they tried to take off.
The Wright brothers read about these problems in newspaper, and they decided to look for answers. They made small model planes in the bicycle shop and they built a wind tunnel(风道) to test the models. They also built real gliders. .
On December17th, 1903, Orville and Wilbur pulled The Flyer onto a flat sandy beach. The plane weighted 275 kilograms. It had a petrol engine and two wooden propellers(螺旋桨). Two bicycle chains connected the propellers to the engine. .The brothers threw a coin into the air to see who should fly first. Orville won. He climbed onto the plane and started the engine.
.Wilbur ran along beside the plane. And then the plane took off! It flew for only 12 seconds, but someone took a photograph, and the plane flew into the history books.
A. There was a wind about 30 kilometers per hour on that cold day.
B. Finally, they built a plane with an enginr called The Flyer.
C. They could not make the wings strong enough.
D. They had a bicycle shop in Ohio, USA.
E. The Flyer began to move into the wind.

【答案】D;C;B;A;E
【解析】本文主要讲述了莱特兄弟是如何发明飞机的。

(1)根据此空格后的一句中出现bicycle一词,可知D为正确选项。

(2)由于此空格前面的一句说当时的那辆飞机有两个问题,故此空格必然是说问题之一,分析选项的意思,可知应选C,意思是:他们的机翼没有足够的坚固。故选C。

(3)根据前文的内容,可知他们终于建成了飞机,故选B。

(4)根据此空格后的一句,可推断此处说的是当时的风速比较高,因此他们兄弟两才用一个硬币来实验。

(5)根据下文的意思,可知E在此合理。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Easter is a Christian holiday It is also the most important festival in western country ,just behind Christmas Day Easter Day is on the first Sunday after the full moon in late March or early April. It is said the Jesus died on Friday After three days, be became alive again. His resurrection(复活)is celebrated on that day. For westerners, there are many activities to celebrate Easter now.

All life come from an egg. Long time ago, the egg meant spring and a new life. And now, the egg means Jesus’ reborn Easter eggs can bring happiness to people .Children and their parents often colored eggs. These eggs are symbols of people’s good wishes.

As we know, bunny is the most fertility(多产的)animals, and it means the new life in spring As messengers(报信员)to send eggs, rabbits are popular with children. On Faster Day, children will receive gifts like rabbits. So people give the rabbits a cute name, that is, Easter Bunny. Egg Hunting is a game that eggs are hidden in some places for children to find. It is said that Easter Bunny hid eggs in the room, or the grass and let kids to find. On that day, Children hunt for the eggs all around the house. People hold Easter egg hunts, and the child who finds the most eggs wins a prize.

On Easter Day, people often eat meat, mainly lamb and ham. They all have a certain meaning. Lamb means the devotion(献身)to Christ People eat Easter bread too. The Easter bread painted the words of crosses, in order to commemorate(纪念)Christ.

On Faster Day, people dress up and go out. They walk around the town. Now many people walk in Easter parades (游行) to show and see new spring clothes especially hats. The new clothes are a symbol of new life.

When people meet on Easter, they often greet each other with “Happy Easter! The Lord’s rise!”

根据短文内容,判断正(T)、误(F)。

1Christmas Day is more important than Easter in western country.

2Easter Day is on the first Saturday after the full moon in late March or early April

3When children play egg hunting, the child who finds the most eggs wins a prize.

4On Easter Day people only eat lamb, ham and bread with words of cross.

5Many people walk in Easter parades to show and see new spring clothes because they are also a symbol of new life.

【题目】阅读下面的材料, 在空白处填入适当的内容(一个单词)或括号内单词的正确形式填空。 Encouragement is necessary for humans to develop and work hard. It helps people keep going. Here is a story of a simple note of praise. This note helped many people understand the (important) of giving praise to other people.
Robert Brooks is a psychologist (心理学家) now. He remembers the time when he was just a young man. He was in training to be a psychologist. He had to give a (speak) in front of a large group of people. And, he was very nervous. He did not like speaking in front of people. But his speech was very important.
Robert gave his speech. He did a good job. But he did not have the chance to hear other people thought. Later that same day Robert looked into his mail box and (find) a small note there. The note (simple) said, "You did a great job today, Robert." Robert was very surprised and happy to see the note. It made him feel very good. And, Robert believes that that small note helped him through the rest of (he) training. He felt like he was able to do a good job.
Now a psychologist, he teaches people how important it is to give praise to other people. He tells them the story of the simple note that he received. He tells them that the words on the note had power. Those words helped him to continue doing a good job. One day, a businessman, who had (attend) Robert's lecture, decided to take Robert's ideas to heart.
The more this businessman encouraged his workers, the (happy) they were. "The atmosphere in our company changed. We enjoyed working. We began to encourage each other too," said one of the (worker). "People seemed happier. But, most important of all, a greater spirit of team work developed," the businessman added.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网