题目内容
19.More and more children play computer games for a long time.Most parents feel quite worried about that.But in fact,not all games are bad for kids.There is a popular game called Mole Manor(摩尔庄园) on line now.In this game,it is a world of the kids.Children can do what they want to do there.They can buy what they want and even the pets.Almost every player has one or two pets called Lam.The players can buy something for Lam and they also want to give them some food to eat.Sometimes kids must wash their pets to keep them clean.At that time,they are the parents themselves.That helps them know how much their parents do for them.There are many other games for kids in Mole Manor.Kids can be a policeman here.They can also be a teacher to help the Lams to learn more.
Get the kids to play for only half an hour on line.Don't hate all computer games and you can be a good parent.
48.What is the name of the pet in Mole Manor?
Lam.
49.Why do kids like playing Mole Manor?
Because theycan do what they want to do there.
50.Would you like your child to play the game Mole Manor?Why or why not?
I like my child to play the game Mole Manor,because this game helps them know how much their parents do for them..
分析 这篇文章主要介绍了越来越多的孩子玩电脑游戏很长时间了,大多数父母很担心,但事实上,并不是所有的游戏都是对孩子有害.网上有一个流行的游戏叫摩尔庄园,在这个游戏中,这是一个孩子们的世界.孩子们可以做他们想做的事.他们可以买他们想要的东西,甚至宠物.几乎每个玩家都有一个或两个叫Lam的宠物.有时孩子必须洗他们的宠物保持干净.在那个时候,他们自己是父母.帮助他们知道他们的父母为他们做多少.在摩尔庄园还有很多其他对孩子的游戏.孩子可以一个警察,还可以作为老师帮助Lam学习更多.别讨厌所有的电脑游戏,你可以是一个好家长.
解答 答案:48.Lam.细节理解题.根据第三行句子Almost every player has one or two pets called Lam.几乎每个玩家都有一个或两个叫Lam的宠物.故答案为Lam.
49.Because they can do what they want to do there.细节理解题.根据第二行句子In this game,it is a world of the kids.Children can do what they want to do there.
在这个游戏中,这是一个孩子们的世界.孩子们可以做他们想做的事.故答案为Because they can do what they want to do there.
50.I like my child to play the game Mole Manor,because this game helps them know how much their parents do for them.细节理解题.根据倒数第三行句子Sometimes kids must wash their pets to keep them clean.At that time,they are the parents themselves.That helps them know how much their parents do for them.有时孩子必须洗他们的宠物保持干净.在那个时候,他们自己是父母.帮助他们知道他们的父母为他们做多少.所以我希望我的孩子玩摩尔庄园这个游戏.故答案为I like my child to play the game Mole Manor,because this game helps them know how much their parents do for them.
点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.