题目内容

【题目】 If you are planning a trip to France in the future you should be careful with the roads you take because some of them are very strange Today we're going to talk about the Passage du Gois(格伊斯通道).

The passage du Gois in France is natural People didn't notice the passage because it periodically(周期性的)flooded It was f 1discovered by some local people in 1701 It connects the mainland France and a small island called Noirmoutier(努瓦尔穆捷岛). Now many people visit the passage every day Some of them risk driving on it and others are just interested in watching it d 2under the water and come up from the water again People can drive on the passage half an hour before and after low tide(潮汐). The passage can also be reached only d3low tide which lasts about one hour

Driving on the passage can be dangerous Some drivers are caught in the tide because they drive at the w4time Besides as the passage is covered with water for most of the day it is slippery all the time

To ensure the s5of drivers and tourists signs are put on both ends of the passage to tell people whether the passage is passable(可通过的)or not There are also p6which are set at intervals(每隔一段距离)along the passage for people to climb up when they get into trouble in the water People are warned to drive slowly and make no stops on the passage Also they are not allowed to p7their cars on the passage

So are you also interested in the passage Come to France and have a challenge!

【答案】

1first

2disappear

3during

4wrong

5safety

6poles

7park

【解析】

文章大意:本文主要讲述格伊斯通道,它非常奇怪。它会周期性被水淹没。

1句意:它最早是在1701年被一些当地人发现的。

考查序数词。根据语境:1701年,一些当地人首次发现了它,首次是first,故答案填first

2句意:他们中的一些人冒着驾驶它的风险,而另一些人则只是想看着它消失在水下,再次从水里上来。

根据所给空后面and come up from the water again“然后从水里出来”可知是消失,根据watch sb do所以要用动词原形,故答案填disappear

3句意:只有在大约一小时的低潮期才能到达航道。

根据语境:该通道也只能在持续约一小时的低潮期间到达.在..期间是“during”,故答案填during

4句意:在通道上开车可能很危险。有些司机因为开车时间不对而被潮水困住了。

根据前句Some drivers are caught in the tide“一些司机遭遇潮水”因为在错误的时间里,故答案填wrong

5句意:为了保证司机和游客的安全,在通道的两端设置标志,告诉人们通道是否可以通行。

根据the _of可知空缺处需要填入名词,由后面to tell people whether the passage is passable(可通过的)or not“告诉人们通道是否通行”可知填入安全,故答案填safety

6句意:此外,在通道沿线每隔一段设置有电线杆,人们在水中遇到麻烦时可以爬上去。

根据along the passage for people to climb up when they get into trouble in the water“当他们处于困境时,为了让人们攀爬”可知,应该是“柱子,杆”,前面有There are可知用复数形式,故答案填poles

7句意:而且,他们不允许把车停在通道上。

根据固定搭配allow to do sth“允许做某事”,可知,需要填入动词原形,由前句People are warned to drive slowly and make no stops on the passage,“人们被警告要开慢点,不要在通道上停车”可知这里不允许停车,故答案填park

练习册系列答案
相关题目

【题目】My Travel Journal

September 13

I arrived in New York two weeks ago,I am writing this journal for one of my classes.My teacher says it is a good way for me to_______writing in English,and to write about my experiences here in the United States.So far,I like New York and my school.I have three classes a day. Most of my classmates come from Japan,Korea,Spain,Germany,and Brazil.There aren't many vietnamese students,so I have to use English most of the time.I am learning a lot! I am living in a student housing,and I have my own comfortable_______

October 20

My English is hopeless! I was on the bus this morning and a man spoke to me,but I hardly understood him.I was so embarrassed(尴尬).Why is my English improving so_______? I want to make lots of American friends,but this isn't happening so easily.I feel shy,and it is hard for me to talk to some people,even my classmates! I like them,but sometimes I can't understand them very well,I think I'm feeling homesick.I_______my friends and family.It would be happier to be with them

October 27

I went to a school party last Friday and it was_______.I talked with a Japanese man named Kenji,and an Italian woman named Carla

We talked about our countries' customs and our experiences in the States so far,We are going to walk around the city together this weckend._______,Kenji wants me to write for the student newspaper here at school.Maybe things are getting better!

1A.likeB.practiceC.rememberD.finish

2A.roomB.houseC.kitchenD.study

3A.fluentlyB.easilyC.slowlyD.clearly

4A.loveB.missC.enjoyableD.boring

5A.surprisingB.terribleC.enjoyableD.boring

6A.InsteadB.FirstC.HoweverD.Also

【题目】 How many times have you seen someone on TV or in a crowd and had that nagging feeling that you've seen them somewhere before but can quite place them This seems to be quite an______experience and it raises questions about exactly how we recognize faces What's going on in our brains when we see a face

Scientists have recently carried out tests on volunteers to find out which areas in the brain are involved in face recognition The tests must have been a lot of fun to take part in! The volunteers were_______a photograph of a famous person on a computer and then the face gradually changed into another famous person's For example a picture of the 1950s film star Marilyn Monroe_______changed into a picture of the British Prime Minister Margaret Thatcher! Obviously Marilyn's beautiful curly blonde hair became greyer her nos became sharper and longer and her face developed wrinkles and lines around the mouth As they watched the person change complicated equipment scanned thevlunteers' brains to see which parts of the brain were lighting up

The_______showed that we use three main areas of the brain to identify people's faces While one section of the brain looks at the physical features such as size and shape of eyes another part identifies the face as known or unknown_______ a third part of the brain is checking out the name or other information about the face in our memory It sounds_______but it seems that human beings can store as many as 10000faces in their memories and most of us can recognize about ninety per cent of our classmates up to thirty five years after we last saw them!

1A.badB.commonC.unusualD.exciting

2A.shownB.slowlyC.slowlyD.suddenly

3A.wasB.wereC.isD.are

4A.surveyB.situationC.changesD.results

5A.What's moreB.For the time beingC.As a resultD.At the same time

6A.sillyB.amazingC.seriousD.familiar

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网