题目内容

【题目】

A. slower B. hardly C. improved D. discovered E. traffic

Don’t Make Me Wait

How long are you willing to wait for a web-page to open? Half a minute? A few seconds?

Internet engineers have 1 that even 400 milliseconds are too long for most Internet users.

A millisecond is one thousandth of a second. People 2 notice such a small time difference, but it does cause them to stop searching, reported The New York Times. Millions of smart-phones and computers are collecting and sending out information. With so many people downloading maps, sports videos, and news, you can get “3jam online”. Meanwhile, users are expecting faster and faster service. If one website is 250 milliseconds 4 than another website, then people will visit it less often. That is why technology companies are now competing to be the fastest.

【答案】

1D

2B

3E

4A

【解析】

随着科技的发展,人们的生活节奏越来越快,在浏览网页时,甚至400毫秒的时间也不愿等待,这反过来又督促了科技公司追求更快的速度。

1句意:互联网工程师发现,对于大多数互联网用户来说,即使是400毫秒也太长了。

根据句子结构可知,该空与前面的have搭配构成现在完成时,是句子的谓语动词;结合句意可知,空后that引导的宾语从句是网络工程师们所发现的情况,因此discovered意思合适。故选D

2句意:据《纽约时报》报道,人们几乎不会注意到这么小的时差,但这确实会导致他们停止搜索。

根据句子结构可知,该空修饰谓语动词notice,应用副词形式。结合上句话“A millisecond is one thousandth of a second.”可知,一毫秒是千分之一秒,是很短很短的一瞬间,因此人们几乎不会注意到,hardly“几乎不,符合语境,故选B

3句意:有那么多人下载地图、体育视频和新闻,你可能在网上遭遇堵车

由上句话“Millions of smart-phones and computers are collecting and sending out information.”可知,使用电脑和手机的人有上百万,这样会导致网络速度慢,就跟道路上的堵车一样。traffic意为交通,和jam组成短语traffic jam交通堵塞,符合语境。故选E

4句意:如果一个网站比另一个网站慢250毫秒,那么人们访问它的频率就会降低。

根据句意和空后的than可知,这个空应用比较级形式,且结合句意“then people will visit it less often”可知,网站速度慢,人们就不想访问了。slower更慢的,符合语境。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】配对阅读。左栏是遇到危险的五种情况,右栏是七种处置方法。请根据左右两栏的信息找到合适的处置危险方法,并将其字母编号填写在题号前的括号内。(其中有两项多余)

1If the person has stopped breathing, you must try to start his /her breathing at once.

2If the person is bleeding badly, you must try to stop the bleeding.

3If you are bitten by an animal, you must do something to stop it. The cold running water is the best.

4If you are burnt hurt by fire of something very hot, deal with the burnt part at once. The cool water is better.

5If there is a fire in a building, stairs are safe and lift is dangerous.

A.Don't use lift. The lift may get trapped between floors. Use the stairs and leave the building at once.

B.Use hot water. Use hot water to clean the cut. Then go to see a doctor.

C.Wash the cut. Wash the cut under cold running water. Cover the broken part, if there is any, with a piece of clean cloth. Then see a doctor as soon as possible.

D.Press hard. You should press on the bleeding point with a piece of cloth and hold up the part to the body which is bleeding.

E.Mouth to mouth. You should lay the person on his/her back and breathe into his/her mouth.

F.Use the lift. Lift is convenient. Take the lift to the first floor and you can go to see the doctor quickly.

G.Cool the burnt. Run coolnot cold water over the burn until it is less painful. Put a piece of dry clean cloth over the burnt part.

【题目】 Soon computers and other machines will be able to remember you by looking at your eyes! The program works because everyone’s eyes are different. So in the future you won’t have to remember a number when you want to use a machine or take money out of a bank. You’ll just have to look at the machine and it will be able to tell who you are.

The eye-recognition (眼睛识别) program has already been tested in shops and banks in the USA. Britain, Spain, Italy and Turkey. Soon this technology will take the place of all other ways of finding out who people are.

Eye-recognition is a course of recognizing iris (虹膜), which includes the following steps. First, a kind of machine needs to collect different examples of one’s iris from his eyes and store them. Second, when this person goes to the bank to take out money, this machine will have iris feature extraction (采集). Then, this machine will compare the examples kept in it with iris feature extraction. Once the examples and the feature extraction are the same, this person will be identified, and he will take out the money from the bank successfully.

However, scientists are also working on other systems. Machines will soon be able to know you from the shape of your face or hand or even your smell! We have already had machines that can tell who you are from your voice or the mark made by your finger. Eye-recognition is better than other kinds because your eyes don’t change as you get older, and don’t get dirty like hands or fingers, and even twins have different eyes. So the eye-recognition program can be up to 94% correct, depending on how good the technology is. However, some other programs may only be 51% correct now. In Britain, it was found that 91% of people who had tried it said that they liked the idea of eye-recognition.

In the future your computer will be looking at you in the eye, So smile!

1How does the eye-recognition program work?

A.You type in your number.B.You say your name.

C.You look at the machine.D.You show your ID card.

2Which recognition has been already in use according to the passage?

A.Remembering smells.B.Remembering fingerprints.

C.Remembering the shape of faces.D.Remembering eyes.

3Which of the following is TRUE according to the passage?

A.The eye-recognition program can be up to 51% correct.

B.In Britain, 91% of people said that they liked the idea of eye-recognition.

C.Everyone’s eyes are different, and even twins have different eyes.

D.The eye-recognition program is widely used now.

4What’s the passage mainly about?

A.You won’t have to remember a number when you take money out of a bank.

B.We have already had machines that can tell who you are from your voice.

C.Tell people how the eye-recognition program works and what advantages it has.

D.The eye-recognition program has already been tested in shops and banks.

5Of the following things, which one is right according to the passage?

A.You needn’t remember a number when you take money out of a bank.

B.Machines know you from your smell.

C.Computers can tell who you are by looking at your eyes.

D.Machines can tell who you are from your voice.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网