题目内容
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。(选项中有一项为多余选项。)
Everyone wants to succeed in their life, don't they?【1】It really isn't that hard.
Here is some advice for a successful teenage life!
Do well in school.
Try your best, listen to the teachers, do your homework, study hard, and get good grades.
【2】 And a better education will help you to get a great job in the future.
Do something good in your community.
If you like helping people, volunteer at a soup kitchen. If you love helping the environment, plant trees or pick rubbish. 【3】 You're making a big difference in the world, and above all, having lots of voluntary hours will make your life more colorful!
【4】
Remember they're there to help you be the best that you can be. Respect(尊敬)them and value their opinions, even if they are against you sometimes. Remember that they do the things because they care about you and want you to succeed in life.
Have good friends to help you out!
Friends are there to support you and lift your spirits. 【5】 And create a group of helpful, loving friends that can help you succeed in life. Find a few really good friends that will stick with you once you leave high school.
A. Do what you love.
B. Be nice to your parents and teachers.
C. Be with people who make you happy.
D. Doing so will help you get into a better university.
E. Even as a teenager, you can achieve success in your life.
F. When you help others, it will make you feel better about yourself.
【答案】
【1】E
【2】D
【3】F
【4】B
【5】C
【解析】
每个人都想成功,即使是十几岁的孩子,也能在生活中取得成功。短文给出了一些关于青少年成功生活的建议。
【1】根据前文提及每个人都想在生活中获得成功及后文“Here is some advice for a successful teenage life!.”,可知此处引出青少年成功生活的话题,故选E,甚至青少年,你也能在生活中取得成功。
【2】根据上文“Try your best, listen to the teachers, do your homework, study hard, and get good grades.”及后文提及更好的教育会帮助你获得好工作,故选D,这样做会帮助你进入一所更好的大学
【3】根据这一段的主题“Do something good in your community.”可知这一段内容和助人为乐有关,对比选项,故选F,当你帮助别人时,它会让你对自己感觉更好。
【4】根据下文介绍“Respect(尊敬)them and value their opinions, even if they are against you sometimes.”可知此处指要善待这些人,故选B,善待你的父母和老师。
【5】根据后文“And create a group of helpful, loving friends that can help you succeed in life.”可知此处指营造能让自己积极向上的朋友氛围,故选C,和那些让你快乐的人在一起。
【题目】
I worry about my boys. They waste a lot of time in front of the computer playing games. I'd rather they read or ran around outside. How can I limit(限制)the time my children spend playing games? Mrs Smith |
It might be best if you let the kids play games before doing their homework.Research shows that it's not a good idea to play them before going to bed, since they keep the kids from sleeping well, and that playing them after a learning activity can mitigate(减轻)the brain's ability. Alpreesh |
My kids are only allowed to play computer games at the end of the school week and only after they have done their homework. It's very clear to them, and they have accepted the rule happily. We have no more arguments during the week. It's really been good for us. Cage |
I personally find it difficult to set time limits but when they’re on the computer,I get some quiet time. I built and now use a simple timer program that lets me set time limits(like 1 hour each day). The program gives the kids an audible reminder like "5 minutes left", and they have to stop when their time is up. It has ended all the fighting over computer time in our house. You can download it from http://www.TimesUpKids.com..com. John |
【1】Mrs Smith's problem is that__________.
A.her chileren don't kike studyingB.her children don't know how to use their time
C.her children spend too much time on computer games
【2】Alpreesh thinks__________.
A.It's useless to limit kids' time to play
B.children can play game before going to bed
C.it's a good idea to play games before going to bed
【3】__________uses a timer program to limit the children's time at the computer.
A.Mrs SmithB.AlpeeshC.John
【4】The underlined word “ audible” means “__________” in Chinese.
A.摸得到的B.听得到的C.频繁的
【5】We would find this passage__________.
A.on the InternetB.in a newspaperC.in a storybook