题目内容

【题目】

Hello! My name is Joy. Im a girl. Im eleven. Im in Class Eight, Grade Seven. This is my friend, Joan. She is twelve. She is in a high school. She is in Class Seven, Grade Eight. My English teacher is Miss White, but her English teacher is Miss Green. Look!Whos that? Oh, shes my mom. Shes a Chinese(语文, 中文) teacher.

根据短文内容,选择正确答案。

1____ is in Class Eight, Grade Seven.

A. Joan B. John C. Joy D. Joe

【2】Joan is Joys (乔伊的)____.

A. teacher B. friend C. student (学生) D. mom

【3】Joan is ____.

A. eleven B. twelve C. thirteen D. fourteen

【4】Joy’s English teacher is ____.

A. Miss White B. Miss Green

C. Joy’s mom D. Joan

【5】Joy’s mother is ____.

A. an English teacher B. a friend

C. a student D. a Chinese teacher

【答案】

【1】C

【2】B

【3】B

4A

5D

【解析】

试题分析:这篇短文介绍的是Joy和她的朋友Joan的一些个人简历情况和她们的英语老师的情况

【1】C 细节理解题。根据My name is Joy. Im a girl. Im eleven. Im in Class Eight, Grade Seven.可知,Joy在七年级八班。故选C

【2】B 细节理解题。根据This is my friend, Joan.可知,Joan是Joy的朋友,故应该选B

【3】B 细节理解题。根据This is my friend, Joan. She is twelve.可知Joan今年十二岁了,故选B

4A 细节理解题。根据My English teacher is Miss White可知Joy的英语老师是Miss White,故应该选A

5D 细节理解题。根据Shes a Chinese(语文, 中文) teacher.可知Joan的妈妈是一名语文老师,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读

下面文章中有五处(第1-5题)需要添加标题。请从以下选项(A、B、C、D、E和F)中选出符合各段意思的小标题及符合文本大意的总标题。选项中有一项是多余选项。

A. TV makes kids overweight.

B. TV makes kids stupid.

C. Disadvantages of watching TV.

D. TV helps kids get to sleep.

E. TV makes kids violent(暴力的).

F. Wrong ideas of television’s effect on children.

【1】______________

The average American child spends three to five hours a day watching TV. In 1961, the average child began to watch television at age three; however, today it is nine months. Yet, most parents think that television has bad influence on their children. For example, in the early 1970s, my parents believed that my bad eyesight was the result of sitting too close to the screen, and they therefore made my stay at least six feet from it. Today, most people have no such worry, but many new ridiculous (荒谬的) sayings have appeared:

【2】 ______________

Many children watch more educational programs when they are pre-schoolers. When they grow up, they can read more books and have much better ideas to solve difficult problems than other children.

【3】_______________

The real story is not so simple. Hundreds of studies show that watching violence on TV makes children more aggressive (好斗的). But a study of over 5,000 children also finds that some positive programs make children kinder. The problem is that kids are increasingly watching shows with violence(暴力)instead of those suitable for their age.

【4】 _______________

An experiment finds that when children watch less television, they do lose extra weight; however, reducing their television time does not make them more active. The real problem lies in snacking (吃零食). A wide spread habit for kids, and junk-food advertisements.

【5】_______________

The opposite is true. The more television children watch, the more likely they are to have bad sleep habits. Allowing kids to watch television is part of the problem, not the solution.

【题目】任务型阅读(10分)

阅读下列短文,根据短文内容填写表格 (每空限填一词)。

The world we live in is full of amazing things. Do you know the following things?

★Chocolate tastes nice but it may make the little dog die.

★We may sleep for eight hours at a time but a snail (蜗牛) may sleep for three years.

★Our ears and nose become bigger when we grow up but eyes keep the same after a person is born.

★You may think a bear walks slowly. In fact it can run as fast as a horse.

★Cats won’t die if they fall off very high places because they can turn themselves up the right way.

★The largest animal on the earth is the blue whale (鲸). It weighs about 80 tons (吨)—more than 24 elephants.

★Most animals will die soon if they lose the head. But a cockroach (蟑螂) can live for nine or ten days when they have no head.

★Not all birds can fly. About forty kinds of birds can’t fly like the penguin (企鹅) and the ostrich (鸵鸟).

Some1________ things in the world

2_______

It’s nice but you can’t give it to little 3_______ because it can kill them.

Snails

They can sleep as4_______ as three years.

Our eyes

The size of the eyes doesn’t 5________ from birth.

Bears

They can run very6_______ like a horse.

Cats

After7_______ off very high places they can stay alive.

Blue whales

They are the largest animal and a blue whale’s 8_______ is about 80 tons.

Cockroaches

They can live for nine or ten days9_______ the head.

Birds

Most birds are good at 10_______ but some can’t.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网