题目内容

【题目】用方框中所给词的正确形式填空,每个单词只能填一次。(共10小题,每小题1分,计10分。)

glad, he, study , clean, and, well, early , swim, friend , with

Jim is an English boy. He comes to China with his father and mother. They come here to work. Jim comes here to 1. He is in No. 5 Middle School. He gets up 2every day. He isn’t late for school. He studies hard. He can read and write English3. He often helps us with our English, and we often help him 4 his Chinese. After class he likes 5, playing football, running, jumping and riding. He makes many 6 here. We are 7 to stay with him. On Sunday he often helps his mother8 the house or do some shopping. He likes Chinese food very much 9he likes living here. He likes Chinese students very much. We all like 10 , too.

【答案】

1study

2early

3well

4with

5swimming

6friends

7glad

8clean

9and

10him

【解析】本文记叙了英国男孩吉姆和他的父母在中国的学习和生活。

1根据下句He is in No. 5 Middle School可知,他来中国是学习的。故答案为study。

2根据He isn’t late for school可知,他每天都很早起床。故答案为early。

3 根据He often helps us with our English可知,吉姆说和写英语都很好,此处用副词well修饰前面的动词。故答案为well。

4此题考查help sb with sth(在某方面帮助某人)。故答案为with。

5根据后面的playing football, running, jumping and riding可知,此空应填swim的动名词形式。故答案为swimming。

6句意:他在这儿交了很多朋友。前面有many,名词应该用复数。故答案为friends。

7本题考查be glad to do sth(很高兴去做某事)。故答案为glad。

8根据后面的do some shopping可知,本空考查clean the house。故答案为clean。

9前后句是并列关系,故用and连接。故答案为and。

10句意:我们都喜欢他。作“喜欢”的宾语,“他”用宾格。故答案为him。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网