题目内容

【题目】阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
A
Sunny English Club
For students
Open Time: 16:00—18:00 Every Saturday
Tickets: 200 yuan a month
Address: 9 Zhouyu Street
Tel: 3785290
Foreign teachers, English songs and films and more!
Ocean Museum
Open Time: 9:00—17:00 From Thursday to Sunday
Ticket: 50 yuan
Address: 132 Xueyuan Street
Tel: 5439871
Show you a full picture of sea lives!
Health Centre
Time: 9:00— 17:30
Address: 16 Yongle Street
Tel: 3801451
Free examinations for those over 70. Give you good advice to keep healthy!
(1)You will pay ________ if you want to stay in the English club for half a year.
A.300 yuan
B.1200 yuan
C.600 yuan
D.2,400 yuan
(2)One can get free examinations in Health Centre if he is ________.
A.9
B.17
C.67
D.73
(3)If you are interested in the life of fish, you should go to ________.
A.Health Centre
B.Ocean Museum
C.Sunny English Club
D.16 Yongle Street

【答案】
(1)B
(2)D
(3)B
【解析】这三篇海报中分别介绍了阳光英语俱乐部,体检中心和海洋博物馆的基本信息。
(1)B细节理解题。根据200 Yuan a month。200*6=1200.故选B。
(2)D细节理解题。根根据Free examinations for people over 70可知七十岁以上的人可以免费体检,故选D。(
3)B根据Ocean Museum Show you a full picture of sea lives!可知你想看海洋生物,要去海洋博物馆,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,回答下列问题。

Do you sometimes find it difficult to communicate (交流) with your parents? The following tips (提示) may help.

Try to start your talk with something fun. This will make talking easier. For example, ask your parents questions about their day: “How is work?” They love this.

Make it clear what you want to tell your parents. If they have an opinion (观点), let them finish, and don’t stop them halfway. Ask them to do the same for you.

Show them your respect (尊敬) by listening to them carefully. Look at them in the eye.

Be honest (诚实的). Honesty builds trust (信任). Life is good when your parents trust you.

If your parents don’t understand, that’s ok. They love you and they are trying. Sometimes you need to explain (解释) things to them again or in a different way.

When you finish the talk, remember to thank them for listening. Say something like “Thanks. That really helped.” It will let them know this is important to you, and make them want to do it more often.

1How many tips does the writer give us?

_____________________________________________

2Why do we need to look at our parents in the eye when talking with them?

____________________________________________

3What do we need to do when our parents don’t understand us?

____________________________________________

4Can we stop them halfway when our parents have an opinion?

____________________________________________

5What’s the best title (题目) of the passage?

__________________________________________

【题目】请阅读下面短文,根据短文内容,在下面的表格中填入与文章意思最符合的单词。第五个空不超过10个汉字,其他空每空一词

When I was a boy, I had a big appetite(食欲). I was lucky enough to have my grandmabecause she always cooked delicious food for me. At that time, I lived at school. I could only go back home on vacation. But whenever I got the chance to go back home, I would like to stay in my grandma's home.

When my grandma cooked in the kitchen, I would like to help her. I helped her wash vegetables, clean dishes and so on. Then I set the table and waited for her to eat together. It was really a warm memory (回忆) for me.

My grandma always tried to create new dishes. Every time after she cooked a new dishshe would let me try first. Then she would wait for my comments(评论)for the dish. After I told her how I liked the dish, she would write down some notes as soon as she could on a small notebook.

When I grew up, I went to another city to work. Although I tried a lot of food in many expensive restaurants, in my eyes, my grandma was the best cook in the world.

Memory About My Grandma

My feeling:

▲I had a good 1 to have my grandma, because she could cook nice food for me.

▲I tried a lot of food in many expensive restaurants2 my grandma was the best cook in my eyes.

My memory:

▲I would like to help my grandma when she did some 3 in the kitchen.

▲My grandma was 4 in cooking, she often made some new dishes and let me try them first.

▲Translate“ write down some notes as soon as she could” into Chinese.

5(不超过10个汉字)

【题目】 The western world has always been divided into two types of people—the cool and the uncool.It is a _______ that starts in school.The cool kids are good at sports.They are popular with the opposite sex .They are good-looking and people want to _______their style.They can do their homework but they don’t make a big effort.That would not be cool.

The _______ kids are in the other corner of the playground.They are very bright ,but they don’t have great _______ skills ,not popular with the opposite sex and they are _________ at sports .When they are not programming computers or doing calculus(微积分),they are watching shows like the “X Files” .They are known as the geeks(古怪的人).

But the geeks are taking over. Make friends with them now or they will put virus in your computer and _______ your maths homework to ruin.Geeks might not be popular at school, yet they do pass their examinations. They _________good degrees, though they might not be too popular at university.

The most important_________of the 2lst century, computers and IT, has been at least partly created by geeks .Geek heroes like Bill Gates_______ others to follow their example .Being a geek is a way of earning good money .And the creation of the Internet gave them a__________of their own to work and play in, making them a global forca.__________,the effect of the geeks on popular culture has started a new trend.It is now cool to be __________.Geek culture is becoming an important part of general popular culture, in which you __________ is more important than what you look like.

But there are also__________.Geeks were often bullied(欺辱) or laughed at in school. Now a geek may be your __________ .Perhaps it is time for punishment.

1A.timeB.divisionC.groupD.part

2A.showB.actC.copyD.represent

3A.uncoolB.unimportantC.cleverD.strange

4A.personalB.attractiveC.experimentalD.social

5A.tastelessB.carelessC.hopelessD.helpless

6A.introduceB.bringC.preferD.add

7A.scoreB.lackC.takeD.save

8A.discoveryB.industryC.progressD.improvement

9A.exciteB.discourageC.demandD.promise

10A.worldB.challengeC.chanceD.heaven

11A.HoweverB.ThereforeC.StillD.Besides

12A.imaginativeB.uncoolC.attractiveD.cool

13A.rememberB.understandC.receiveD.know

14A.dangersB.questionsC.possibilitiesD.wonders

15A.secretaryB.traineeC.friendD.boss

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网