题目内容

【题目】Entrance Exam to High School is coming. Your dream of entering a better high school will come true, if you .

①stay up late to learn each subject carefully

②try to solve the problems by yourselves or asking others for help

③do all kinds of exercises as much as possible without any rest

④try your best to listen to the teachers and take notes carefully

do sports regularly to relax yourself no matter how busy you are

A.①③⑤B.②③④C.②④⑤

【答案】C

【解析】

句意:高中入学考试即将来临。如果你________,你的梦想就会实现。

考查句子翻译及常识。①stay up late to learn each subject carefully熬夜认真学习每一门功课;②try to solve the problems by yourselves or asking others for help试着自己解决问题或向别人寻求帮助;③do all kinds of exercises as much as possible without any rest尽可能多做各种运动而不休息;④try your best to listen to the teachers and take notes carefully尽力听老师讲课,认真记笔记;⑤do sports regularly to relax yourself no matter how busy you are不管你有多忙,都要经常做运动来放松自己。根据常识可知,熬夜和运动不休息是不好的习惯,排除。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Last year I studied in Grade Eight in a junior middle school. I got sick and missed a few days classes. When I returned, I was greeted with two compositions, lots of homework about math, English and history, plus several tests. Although I went home from school that day very late, tired as a dog, I had to stay up really late to finish them all.

(A) You can only imagine my shock when I learned that I had passed the test! I have never in my whole life been so happy to see my grade, a C.

(B) As it turned out, I didnt know the most of the questions. I was just about to give in when my pencil accidentally fell and broke. Standing by the blackboard sharpening my pencil, I looked down and there in full view lay the answer sheet for the test! What good fortune! I can kiss good-bye to all my worries of failing the test! My heart started beating, and my brain whispered(spoke very quietly),Yes! Read over the answers quickly! This was quickly followed by another voice, No! Youll get caught! My mind turning back and forth, Yes! No! Yes! No! . . . This went on for ten of the longest seconds in my entire life.

(C) The next day when I walked into the classroom, my great joy of having been an honest soul changed into a wave of doom as I saw my test paper lying face down on my desk. I knew what awaited me. I stared at it a few seconds before I got up the nerve to turn it over.

(D) The next day at school, I got a rude awakening: Id totally forgotten to prepare for the test on Du Fu, one of the famous poets in Dang Dynasty, which Id take over my lunch hour! Worse still, I had missed the in-class discussion and all the notes. When lunch came, I went to the classroom to face my certain doom, a terrible event that I cannot avoid. All I could do was try to guess on the questions I didnt know.

(E) Finally,I decided to finish the test on my own, without cheating at last! I was satisfied with my decision but pretty certain I had failed the test.

My mom says the victories that take the most courage are won within. Now I know exactly what she means. Now not only can my conscience(the part of my mind that tells me whether my actions are right or wrong) rest easy, but I dont have to worry about getting caught and meeting a sad ending like Du Fu .

根据材料内容,给标有字母序号的五个段落排序,使文章意思通顺,内容完整。

1________

2________

3________

4________

5________

【题目】 Would you like to live in a city where buildings turn the lights off for you, and self-driving cars will find the nearest parking space themselves? Although it might sound a little far from you, living in a “smart” city like this could happen sooner than you think.

Great changes have taken place in towns that we have lived in for centuries, while completely new cities are being built. One such place is the city of Songdo. Every home there will have a telepresence system(远程遥控系统)allowing users to control the heating and locks, take part in video meetings, and receive education, health care and government services. Around the city, escalators(自动扶梯) will only move when someone is on them, and offices and schools will all be connected to the system.

The great mind behind Songdo is from the company Cisco. Actually, technology companies around the world such as IBM, Siemens and Microsoft are already in the business.

About 75% of the world’s population will live in cities by 2050, so cities will need to be more modern to deal with the coming problems. “Making cities smarter is one way out, and I think this will in turn make cities greener,” said Dan Hill, the head of a research company.

阅读短文,根据英文释义及首字母提示拼写单词。

1c_______________: one hundred years

2a_______________: to agree to do something

3阅读短文,进行同义句转换,每空一词。

Actually, technology companies around the world such as IBM.

______________ ______________, technology companies around the world such as IBM.

根据短文内容回答问题。

4What will every home in the city of Songdo have?

5How many technology companies around the world are already in the business of smart cities?

6What is Dan Hill?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网