题目内容

【题目】阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题后面的词数要求)。

As a teacher,I changed a student's life.It was the beginning of a new term.As a new teacher in that school,I didn't know any of the students.A little girl was standing at the gate of the classroom.She looked very shy.

I walked up to her and asked why she stood there.But she said nothing.Then a boy shouted,“She is from Grade Four,the worst student in her grade.”I looked at the little girl.She didn't seem to be the smart kind.I understood why her teacher asked her to stay in Grade Three.I took her hand and let her into the classroom.

“Sit here.Now you are my student and I'm your teacher,” I said.She still said nothing,but suddenly began to cry.

I later learnt that her parents died in a car accident.She became sad and didn't like talking to others after that.

She learned very slowly.I gave her respect and never looked down upon(鄙视) her as I know everybody deserves(值得) respect.I helped her after school,and she was making progress little by little.As time went on,she wasn't as shy as before.At the end of the term,she seemed to have forgotten all her sadness.She was not among the best students when she left that school,but at least,she was not that shy and sad little girl any more.

In the following years,she would send me a card on each Thanksgiving Day.Three days ago,I received an invitation to her wedding.And now,I am at her wedding,and she is smiling brightly.

1What didn't the girl like to do after her parents' death?(不超过5个词)

_________________________________________

2When would the girl send the writer a card in the following years?(不超过5个词)

_________________________________________

3Where is the writer now?(不超过5个词)

_________________________________________

【答案】

1Talking to others.

2On each Thanksgiving Day.

3At the girl's wedding.

【解析】

本文主要讲述了作为一个老师如何使一个处于害羞且悲伤的小女孩儿一步步走向自信和快乐的故事

1根据文中I later learnt that her parents died in a car accident. She became sad and didn't like talking to others after that.可知当她的父母死于事故之后,她变得很悲伤,并且不喜欢和别人说话,故填Talking to others.

2根据最后一段In the following years,she would send me a card on each Thanksgiving Day.可知是在每年的感恩节都会送给我一张卡片,故填On each Thanksgiving Day.

3根据最后一段Three days ago,I received an invitation to her wedding.And now,I am at her wedding,and she is smiling brightly.,可知作者现在正在小女孩的婚礼上,故填At the girl's wedding.

快速阅读故事,了解故事大意,认真阅读小题问题,根据问题,去文中找出每个问题在原文中所处的位置,再根据题目字数的要求,写出正确的答案,例如第1小题通过阅读问题,可知问题处于句子I later learnt that her parents died in a car accident. She became sad and didn't like talking to others after that.中,在根据题目字数要求,故写出正确答案Talking to others.

练习册系列答案
相关题目

【题目】There once lived in China a very foolish king and queen. One day the queen had a baby daughter. When they saw their baby, they both cried out, "My goodness! How small it is! It's hairless and toothless! It's a monster!" They sent for all the doctors in the country and ordered them to prepare some medicine for her.

"When she drinks your medicine, she must grow to the right size and have hair and teeth," the king said, "If you don't do this, you'll have a beating."

The doctors thought it impossible, but they dared not say anything against the king's order. Just then and old doctor stepped forward. "Oh, we shall certainly obey your order," he said, "but it takes time. We have to dig a mineral(矿石) from the KunLun Mountains when the snow melts for the second time. The snow melts on those mountains only once in six years. So we need twelve years."

At last the king agreed and the doctors took away the little princess. On her twelfth birthday, they brought her back to her parents with long black hair and beautiful teeth. The king and queen were very happy and gave the doctors expensive presents.

1Which of the following sentences is NOT RIGHT?

A. The baby was toothless B. The baby was hairless

C. The baby was unusual D. The baby was small

2The doctors would be beaten if _______________.

A. the baby daughter didn't drink their medicine

B. they refused to obey the king's order

C. the baby daughter grew to the right size

D. the baby daughter became a monster

3The old doctor wanted to keep the king's daughter for twelve years because ______.

A. they needed a lot of different plants

B. they need a lot of different minerals

C. this would give the baby time to grow up

D. they had to dig a mineral the snow melted for the second time

4The doctors thought it impossible _______________.

A. for them to change the king's order

B. for them the prepare the medicine in twelve years

C. for the small baby to drink the medicine

D. for them to make the baby have teeth and hair or grow teeth at once

5_______________, the king would not give them expensive presents.

A. If the doctors did not bring back a beautiful girl

B. If the doctors didn`t find the minerals

C. If the doctors could not make the magic medicine

D. If the daughter were still a monster(怪物) twelve years later

【题目】What does a typical day look like for a high school student in the United States?Well,everyone's is very different.I can describe my normal day in high school for you.

Our school day usually went from 8:30 a.m. to 5:30 p.m. However,some days I had cheerleading(啦啦队) practice at 6:30 a.m. If I had cheerleading practice,I got ready at school.And if I had time,I ate breakfast at the school dining hall.

Then I would go towards my locker and get my books for the first period.Each class went for about 50 minutes and we had 5 minutes to get to the next class.We studied everything from science to math and from Spanish to P.E.

I played the flute(长笛) in a band,so one of my class periods was used for that.Lunch-time would be at 12:30 p.m and then we had some time to hang out outside.At the end of the day there was a seminar(研讨会) period.It could be used for studying or meetings.

After school,I would cheer at a basketball game,be a lifeguard(救生员) at work or have speech practice.My family always had dinner together at around 7:00 p.m.,but there wasn't always time.I would finally start studying at around 8:00 p.m. or 9:00 p.m.

So there you have it!That's my typical day in high school.

1How long did the writer usually stay at school on his school day?

A. Seven hours. B. Eight hours.

C. Nine hours. D. Ten hours.

2Where did the writer eat breakfast if he had time?

A. At school. B. At home.

C. In a restaurant. D. In a park.

3When did the writer hang out with his classmates?

A. After the first class.

B. After lunch.

C. After breakfast.

D. After school.

4Which of the following is not the writer's after-school activity?

A. Have meetings. B. Cheer at a game.

C. Be a lifeguard. D. Practice speech.

5What does the passage mainly talk about?

A. Our school day.

B. Everyone's life is different.

C. The after-school life in the US.

D. A typical day in high school in the US.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网