题目内容
【题目】
Car Services Bring your car into Car Services today!We will clean your car and repair your engine at very reasonable prices. Drive your car into our workshop located at Xinhua Road, or make an appointment. Tel:7195638 Car Washing: 10 Engine Repairing: Only 180 Tyre (轮胎) Servicing: 15 for each |
The building which saves people from bad weather. This building near the sea in New Orleans looks like something from a scifi film (科幻电影). It is over 360 meters high, and is designed to house up 40,000 people, named the Noah. This building is strong enough to avoid the damages of bad weather. |
Beach Cleanup Day We need volunteers to clean the beach! Sunday, July 20 Meet at 8:30 a.m. at Coast Square. Start at 9:00 a.m. and end at noon. Bring bags and gloves. For more information, call Zhang Lin at 564-0657. |
Apartment to Rent (出租) A new apartment to be rented in the city centre. One bedroom and one kitchen. Near the bus station, at No. 22 Changjiang Road. Buses pass the front gate. If you are interested, please have a look at the apartment or you can call Mrs. Yu at 2747130. |
【1】Mr. Wang needs to pay ______ for his car washing and engine repairing.
A. 25 B. 190 C. 195 D. 205
【2】The Noah is built for ______.
A. making scifi films B. holding a concert
C. doing exercises D. saving people from bad weather
【3】Volunteers are supposed to bring ______ on beach clean-up day.
A. bags and gloves B. books C. swimming suits D. violins
【4】The new apartment to be rented is ______.
A. on Xinhua Road B. near the police station
C. at Coast Square D. at No. 22 Changjiang Road
【5】Which of the following is NOT RIGHT according to the information above?
A. The volunteers start cleaning up the beach at 9:00 a.m.
B. The Noah is designed to house up 40,000 people.
C. It’s not convenient(方便的) to take a bus near the apartment.
D. If you want to repair your car, you can call 7195638.
【答案】
【1】B
【2】D
【3】A
【4】D
【5】C
【解析】本文介绍了几则广告:汽车服务,挽救受恶劣天气伤害的人的建筑,沙滩清理日需要志愿者,要出租的公寓。
【1】B
推理判断题。根据Car Washing: 10和Engine Repairing: Only 180可知洗车费是10元,发动机维修费是180元,因此王先生需要支付10+180=190元,故选B。
【2】D
推理判断题。根据The building which saves people from bad weather.和 It is over 360 meters high, and is designed to house up 40,000 people, named the Noah.可知Noah被建造的目的是挽救那些遭受恶劣天气的人,故选D。
【3】A
细节理解题。根据Beach Cleanup Day We need volunteers to clean the beach!和Bring bags and gloves.可知在海滩清理日这天,志愿者应带着包和手套,故选A。
【4】D
细节理解题。根据A new apartment to be rented in the city centre. One bedroom and one kitchen. Near the bus station, at No. 22 Changjiang Road.可知被出租的新公寓在长江路22号,故选D。
【5】C
推理判断题。根据A new apartment to be rented in the city centre. One bedroom and one kitchen. Near the bus station, at No. 22 Changjiang Road.可知新公寓在公交车站的附近,因此在公寓附近乘坐公交车是很方便的,故选C。
【题目】
Date | On 【1】 |
Place | Arrived at a 【2】 about 10 kilometers west of Hangzhou |
Way(方式) | By 【3】 |
Departure | 7:00a.m. |
Arrival Time | 【4】. |
Programs | Morning: Boating and having lunch in a small restaurant |
Afternoon: 【5】 a mountain and seeing the beautiful view | |
Time to return | 4:00p.m. |
【题目】April Hot SALE@ Nobel Book store
To celebrate our 30th birthday, we are having a big sale!
Children's books | Textbook | Picture book | Story book |
25% off | 30% off | 20 % off | |
20% disount(折扣)on all adults' books! | |||
Amazing events in our birthday month:
Time&Place | Event | Speaker |
25 April, 4 p.m. Fanta Centre, 3F | Introduction: The School Diaries | Claire Tay, writer of the book |
26 April, 1 p. m. Retro Mall, 2F | Discussion: How to improve through reading | Michael Hawes, English professor |
28 April, 7 p. m. Winkel Mall, 1F | Lecture: The most popular books of the year | David Koh, director of the bookstore |
29 April,8 p. m. Fanta Centre, 3F | Question & Answer: Face to face with a renowned writer | Kate White, winner of many international awards |
Spend over $50 and get a chance to win a $10 gift card.
Spend over $100 and get a chance to win prizes, from Nobel membership, e-dictionaries to concert tickets!
【1】You can get the biggest discount on .
A. adults' story books B. all magazines
C. children's picture books D. all textbooks
【2】The main purpose of the advertisement is to .
A. find excellent writers B. attract more book buyers
C. celebrate Children's Day D. introduce new reading courses