题目内容
【题目】根据短文内容,选择正确答案。
Millions of children in the United States go to summer camps. Some go to play outdoors at traditional camps in the woods, in the mountains or on lakes. But families now have many choices of special camps. These can be in the middle of nature or a big city. Special camps offer young people the chance to learn about different subjects: Anything from space exploration to business to medicine.
In technology camps, one subject that children can learn about is video game design. They learn how to use computer programmes to create games of their own. One programme that teaches video game design is called Cybercamps. Children can learn how to design their own virtual(实际上的) worlds to set their video game in. Then, they programme their own rules and objects into the game.
Cybercamps also offers courses in robot building and Web design. A recent story in the Washington Post described how one child made a robot that could sing a song. Another made a robot that could follow a black line drawn on a piece of cardboard. Also, children can learn how to make Web sites. One child made a site for pokeman, one of his favourite cartoon shows.
(1)Traditional camps are .
A.in the woods
B.in the mountains
C.on lakes
D.all above
(2)Special camps offer young people the chance to learn .
A.only space
B.only science
C.only medicine
D.different subjects
(3)In Cybercamps a child made a robot that could .
A.sing
B.dance
C.speak
D.draw
(4)Which one is NOT true according to the passage?
A.There are many special camps in the US now.
B.Families prefer traditional camps to special camps.
C.Special camps can be in the middle of nature or a big city.
D.In technology camps, children can create games of their own.
(5)The best title for the passage is .
A.Traditional Camps
B.Special Camps
C.Summer Camps
D.Summer Holiday
【答案】
(1)D
(2)D
(3)A
(4)B
(5)B
【解析】本文介绍美国的特殊夏令营:科技夏令营。
(1)细节理解。由第一段第二句Some go to play outdoors at traditional camps in the woods, in the mountains or on lakes.可知传统的夏令营一般在树林,山里或者湖里。故选D。
(2)细节理解。由第一段最后一句 Special camps offer young people the chance to learn about different subjects: Anything from space exploration to business to medicine. 可知特殊的露营给年轻人提供了学习不同学科的机会:从太空探索到商业到医药,故选D。
(3)细节理解。由最后一段第二句A recent story in the Washington Post described how one child made a robot that could sing a song.可知一个小孩做了一个会唱歌的机器人,故选A。
(4)细节理解。根据第一段 But families now have many choices of special camps. 可知B错误,故选B
(5)主旨大意。 全文讲述的是不同于traditional camps的special camps。故选B。
【题目】补全对话, 其中有两个多余选项。
A: Hello, Tim!
B: Hello, Alice! Come in and have a seat.
A: Thank you. I'm coming to say goodbye to you.
B: Really?
A: I'm going to an English Summer Camp there.
B: What will you do at camp?
A:
B: I'm sure you will speak English much better. How long will you stay there?
A: About ten days.
B:
A: Sounds great.
B: The Summer Palace, the Great Wall and some other interesting places. All of them are well worth visiting.
A: Wonderful! But I don't know how I can get to these places.
B: Don't worry. By the way, don't forget to buy a map of Beijing.
A: Thank you for your advice.
B: Enjoy yourself!
A. How about visiting some places of interest in your spare time? |