题目内容

【题目】请根据语篇内容,用方框中所给词的正确形式填空,使短文通顺、连贯,并将答案写在答题卡相应的位置上。方框中有两个词为多余项。

choice strong of solve and important for they which take print build

All of us may meet with the situation---stepping in chewing gum(口香糖) on the ground. It’s quite annoying. A piece of good news came---The Dutch fashion and shoe company Explicit Wear is hoping1the problem. In addition, they will also help to keep Amsterdam’s city streets clean.

According to the project, more than 3 million pounds of gum falls on Amsterdam’s ground each year. It2the city government millions of dollars to clean it up. To put it into good use, the company manages to invent a limited-edition shoes(限量款运动鞋)3adults. The shoes are made from recycled gum that comes from the city’s ground.Nearly2.2 pounds of gum is used in every four pairs of shoes. The map of Amsterdam4at the bottom of the shoes. The design is meant to tell people the5of protecting the environment. What’s more, the bottoms of the shoes are made of gum, 6makes the shoes very comfortable to wear. Even better, the shoes actually smell like gum, too--without the annoying stickiness.

The shoes will be sold sometime in June7the price will be $332for each pair. The shoes can be ordered now. Customers can have two8---the pink ones and the black ones.

There is no doubt that wearing9is quite fashionable. The designer10believes the shoes will be quite popular.

【答案】

1to solve

2takes

3for

4is printed

5importance

6which

7and

8choices

9them

10strongly

【解析】

本文主要介绍了荷兰一家时尚鞋业公司研发出了一种用口香糖制成的环保型鞋子。

1句意:荷兰时尚鞋业公司Explicit Wear希望能解决这个问题。

根据句意理解及前句A piece of good news came一个好消息传来了。可知这里表达的是“解决这个问题”,英语是solve,与空格前hope构成一个固定短语hope to do sth,故答案为to solve

2句意:市政府花了数百万美元来清理它。

根据句意理解可知,这里表达的是“花费”符合It takes sb some time/ money to do sth.的结构,而前句用的是现在时,所以这里也用现在时,故答案为takes

3句意:该公司设法发明了一种限量版的成人运动鞋。

根据句意理解可知,这里表达的是“为成人发明的”,英语中介词for表示“为了”,故答案为for

4句意:阿姆斯特丹地图印在鞋底。

根据句意理解可知,这里表达的是“印刷”,英语是print,而主语是mapprint之间是被动关系,所以用被动语态,而文章用的是现在时,主语又是导数名词,故答案为is printed

5句意:这个设计是为了告诉人们保护环境的重要性。

根据句意理解可知,这里表达的是“重要性”,空格处前面有冠词修饰,所以应该用一个名词,故答案为importance

6句意:鞋底是用口香糖做的,这使得鞋子穿起来很舒服。

根据句意理解可知,后句是一个非限制性定语从句,用来修饰前面的gum,所以空格处应该需要一个关系词,先行词指物时关系词用which,故答案为which

7句意:这双鞋将在6月的某个时候出售,每双售价332美元。

根据句意理解及The shoes will be sold sometime in June.the price will be $332for each pair.可知,两句是并列关系的简单句,所以这里应该用并列连词,故答案为and

8句意:顾客可以有两种选择——粉色的和黑色的。

根据句意理解及后句the pink ones and the black ones可知,是有两种颜色选择,空格处指的是“选择”,且空格前有two修饰,所以这里应该用复数形式,故答案为choices

9句意:毫无疑问,穿上它们是相当时髦的。

根据句意理解可知,空格指代的是前文出现的shoes名词,英语中指代复数名词要用复数形式的代词,且空格在句中放在wear后面,所以要用宾格,故答案为them

10句意:设计师坚信这双鞋会很受欢迎。

根据句意理解可知,这里表达的是“强烈的”,英语是strong,空格在句中修饰动词believes,所以应该用副词,故答案为strongly

练习册系列答案
相关题目

【题目】请阅读以下新闻摘要,将其与上面的标题相匹配。

Technology makes our world more colorful

A. A big step in exploring the moon

B. Meet China’s super sea-crossing project

C. An eye-catching building appearing in Guizhou

D. Baidu tests driverless cars on expressway in Shanxi

E. Have you thought of who is reporting behind the screen?

F. Ready to take a ride on the dragon-shaped “ Eye of Bohai Sea”?

A man-made waterfall has been built onto the side of a 121-meter-tall office building in the city center of Guiyang. Getting the 108-meter-tall waterfall ready isn’t an easy job. It should come as no surprise that Guiyang is now home to one of the world’s largest man-made waterfalls.

About 420,000 tons of steel---enough to build 60 Eiffel Towers were used in building such a great project. It took nine years to building the world’s longest sea bridge that is 55-kilometer long connecting Hong Kong, Zhuhai with Macao.

Chang’e-4 successfully entered the lunar orbit(月球轨道)on December12,2018 and made a soft landing on the moon’s far side in January for the first time in human history. China’s lunar rover, Yutu-2, or Jade Rabbit-2, left the first ever ”footprint” on January 3rd, 2019.

Standing 142.52 meters tall---nearly 10 meters taller than London Eye, this surprising project towering above the Bailang River set the record of the world’s tallest spokeless Ferris wheel(无轴摩天轮).The wheel is designed to look like a dragon.

Face, voice, expressions and actions of the world’s first AI news reporters are taken from human reporters, “He” can read texts as naturally as a human reporter. According to Xinhua, “He” has become a member of its reporting team and can work 24 hours a day.

1______

2_____

3______

4______

5______

【题目】首字母填空

What would you do if a friend asked you to help cheat on an exam? Would you refuse them or decide to help? This kind of d1has been made easier by using the “four-way test”.

More than 230 eighth graders in a middle school in Colorado tried one such test on Nov 8. They came up with p2ways to difficult situations in school. For example, what would you do if a friend took your things w3asking you? Then they used the “four-way test” to decide which was the b4way.

The test asks four questions: Are you choosing an h5way? Is it f6to everyone involved(涉及的)? Will it build friendship? Will it be beneficial(有益处的)to everyone involved? If a person can say y7to all of these questions, it’s likely that he or she is making a good c8.

“It brings real-life experiences directly to the students,” Arnold Jahnke, principal of the school, told the Reporter Herald. “It causes the students to think about issues.”

Destiny Pritchard, 14, found the test to be u9. “If I help my friend cheat on exams, it’s not fair or beneficial to everyone involved. So that would be a bad decision,” he said. “S10there’s a lot of drama going on in school, the four-way test will help with that.”

Dakota Bowens, 14, plans to start using the four-way test. “It’s a new strategy(策略),” Bowens said. “If I get in fights and conflicts(冲突), I’m going to use it to keep strong.”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网