题目内容

【题目】根据句意和汉语注释,写出单词的正确形式。

1He often _________ (搜寻) for information on the Internet.

2He never _________ (回复)to any of my emails, and I didn’t know why.

3Please knock on the door before _________ (进入) the office.

4People didn’t know much about the earth _________ (世纪) ago.

5Jack's father likes eating fruit very much, _______________ (尤其)watermelons.

6Dr. Bethune, with his_______________(医疗的)team, set off for the front at once.

7The new _______________ (秘书) are taking a training course this week.

8He asked me to put the chair ______________ (紧靠着) the wall.

9The more she makes up, the______________ (丑的) she becomes.

10Someone has ______________ (粗心大意地) left a window open.

【答案】

1searches

2replied

3entering

4centuries

5especially

6medical

7secretaies

8against

9uglier

10carelessly

【解析】

1句意:他经常上网查询信息。often经常,用于一般现在时。he是单数第三人称,动词需用三单形式;根据句意语境和汉语提示,可知填searches。

2句意:他从来没有回复我的邮件,我也不知道为什么。本句缺谓语动词,and连接并列结构,前后时态须一致。根据句意结构和汉语提示,可知填replied。

3句意:进办公室前请先敲门。before在……以前,介词,后接动名词形式。根据句意结构和汉语提示,可知填entering。

4句意:几个世纪以前人们对地球了解不多。centuries ago几个世纪以前根据句意语境和汉语提示,可知填centuries。

5句意:杰克的爸爸非常喜欢吃水果,尤其是西瓜。eat吃,动词需用副词修饰。本句省略动词eat,especially尤其,表强调。根据句意语境和汉语提示,可知填especially。

6句意:白求恩医生和他的医疗队立刻出发去前线。team小组,名词需用形容词修饰;根据句意语境和汉语提示,可知填medical。

7句意:新来的秘书本周要参加一个培训班。new新的,形容词修饰名词;系词are需跟在复数人称后;根据句意语境和汉语提示,可知填secretaries。

8句意:他让我把椅子靠在墙上。根据句意语境和汉语提示,可知填against。

9句意:她化妆越多,变得越丑。“the+比较级……,the+比较级……”表示“越来越……”。根据句意语境和汉语提示,可知填uglier。

10句意:有人粗心地开了一个窗户。leave遗留,动词需用副词修饰;根据句意结构和汉语提示,可知填carelessly。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,完成下面的表格。
In common with other countries, Britain has serious environmental problems. In 1952, more than 4,000 people died in London because of the smog. The government introduced new laws to stop smog from coal fires and factories and the situation improved a lot.
Today, London is much cleaner but there is a new problem: smog from cars. In December 1991, there was very little wind in London and pollution increased a lot. As a result, about 160 people died from pollution in just four days.
One of the problem is the new "out of town" shopping centres. In the past, people often walked to shops near their homes or went by bus. Now, many people drive to the new shopping centres. Because the small shops have disappeared in the downtown, more people have to travel to do their shopping.
Critics say that Britain needs better and cheaper public transport. Transport in Britain is very expensive. An early morning train trip from Glasgow to London (about 600km) can cost about 100, for example. A short 15-minute bus trip can cost over 1.00.
Many people are trying to reduce the use of cars in Britain. Some cities now have special bicycle paths and many people cycle to work. Some people also travel to work together in one car to reduce the pollution and the cost.

Environmental in Britain

Time

causes

Solutions

In the

Smog coal fires and factories

4,000 people died in 1952.

New laws were .

Today

Smog caused by .

About 160 people in a few days in 1991.

★Provide better and public transport.
★Build special paths for bicycles.
★Travel to work in one car.

【题目】Several years ago, I was at a train station in Amsterdam. I saw a young homeless man_____ people for money so he could buy breakfast. Most of the _____ simply took no notice of the young man or gave him a dirty look. There was one exception(例外) though: an older, well-dressed lady. When the young homeless man moved _____ this elegant lady, she turned and looked straight into his eyes and _____ asked, “How much do you need?” I couldn’t hear what the young man said but watched _____ the old woman pulled several bills from her wallet and ____ them in the young man’s hands.

I don’t know whether the young man actually used this money for breakfast or for some other purpose. What I do know is that I saw two completely different reactions(反应) to the same ________. I saw people who were either afraid or annoyed or distrustful(猜疑的). And then I saw this old lady who _____ the homeless man as her brother. I decided then and there that, even though we have to be _____ in this world, I would rather be like her.

Every day may bring us many chances for ______. The key is to do it or not.

1A. asking B. meeting C. giving D. showing

2A. guests B. audience C. neighbours D. travelers

3A. from B. after C. before D. over

4A. softly B. sadly C. loudly D. hopefully

5A. because B. unless C. as D. although

6A. checked B. put C. covered D. threw

7A. location(地点) B. survey C. situation D. programme

8A. ordered B. treated C. introduced D. visited

9A. famous B. creative C. careful D. successful

10A. richness B. happiness C. fitness D. kindness

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网