题目内容
【题目】
![]()
![]()
【1】According to Sarah, which of the following dogs is worth keeping?
A.Barkers. B.Chasers. C.Farm dogs. D.Homeless dogs.
【2】Both of the two people think that ________.
A.dogs should have good food
B.dogs should be properly trained
C.dog owners spend too much on dogs
D.dog owners should play with kids
【3】Which of the following is NOT mentioned in the two passages?
A.Dogs can work well on farms.
B.City dogs can have a home-visit hair-cut.
C.Dogs may appear in the classroom in some places.
D.City dogs cannot be trusted when they are left alone.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】D
【解析】
试题分析:短文大意:这是写给编辑的两封信,各自谈到对狗的认识,并且都认为狗应该得到适当的训练。
【1】C细节理解题。根据第一篇第一段Dogs are working animals, not pets. They belong to the farm, rounding up sheep and cattle. In the city they are just a kind of smelly, noisy trouble可知, Sarah认为农场的狗值得饲养。故选C。
【2】B细节理解题。根据第一篇中的第二段If we must have dogs in the city, they need to be trained properly.和第二篇中 It is true that training a dog takes considerable time and effort, but it is worth it.可知, 两人都认为狗应该得到适当的训练。所以选B。
【3】D细节理解题。根据两篇书信可知,文中并没有提及“城市狗不能信任时,他们独自留下”。所以该选D。
【题目】 All of us want to be healthy. To keep healthy, more and more people are doing sports. Do you like sports? If yes, which is your favorite sport? Look at the ads(广告), they may help you.
Nancy’s Gym Lose weight! $25/ hour Opening time: Saturday and Sunday Tel: 455-6223 |
Ice World Have fun skating here! $ 20/ hour for children $ 30/ hour for adults(成年人) Tel: 886-8252 |
Water World Opening time: 9:00 a.m. ~9:00 p.m. every day Adults: $ 10 Children(aged 15 and under): $ 7 Tel: 215-1829 Come to Water World! Two pools for children Two large pools for adults Two restaurants | |
【1】What do people in Nancy’s Gym want to do?
A.To enjoy swimming.B.To learn to skate.
C.To lose weight.D.To eat delicious food.
【2】If Mr. Smith goes skating with his child, they need to pay ________ for two hours’ skating.
A.$ 50B.$ 60
C.$ 80D.$ 100
【3】People can go to Water World at ________.
A.8:00 a.m.B.1:30 p.m.
C.9:30 p.m.D.10:00 p.m.
【4】You can call ________ if you want to swim.
A.215-1829B.886-8252
C.215-1982D.455-6223
【5】Which of the following is TRUE?
A.Ice World is only for adults.B.People can go to Nancy’s Gym on Sunday.
C.There are four large pools in Water World.D.Children needn’t pay to go swimming in water World.
【题目】
| Join us! |
Anyone with love is welcome to join us, whether (不论) you want to volunteer for a short time or a long time. | |
UNICEF | It was set up on Dec.11, 1946 to help children in poor countries. It helps make the world a better place for children. |
ORBIS | It helps the people who can’t see. The doctors and nurses in the charity fly to the poor places all over the world. But they need lots of money to do this, so the doctors hope that the volunteer can raise money for them to support their work. |
Detroit Public Radio | One way you can help us is by volunteering your time during one of the station’s fund-raising (募捐) events, such as WDET’s Pledge Drive. |
【1】What is WDET’s Pledge Drive?
A.A children’s hospital in a poor country.
B.A fund-raising event.
C.A radio station.
【2】If Susan loves kids very much, what may she be interested in?
A.UNICEF.B.Detroit Public Radio.C.ORBIS.
【3】Which of the following is NOT true according to the information?
A.ORBIS was set up to help the blind.
B.The volunteers in ORBIS always fly to the poor countries to help children.
C.It’s OK if you have no time to volunteer for a long time.