题目内容

【题目】

Join us!

Anyone with love is welcome to join us, whether (不论) you want to volunteer for a short time or a long time.

UNICEF

It was set up on Dec.11, 1946 to help children in poor countries. It helps make the world a better place for children.

ORBIS

It helps the people who can’t see. The doctors and nurses in the charity fly to the poor places all over the world. But they need lots of money to do this, so the doctors hope that the volunteer can raise money for them to support their work.

Detroit Public Radio

One way you can help us is by volunteering your time during one of the station’s fund-raising (募捐) events, such as WDET’s Pledge Drive.

1What is WDET’s Pledge Drive?

A.A children’s hospital in a poor country.

B.A fund-raising event.

C.A radio station.

2If Susan loves kids very much, what may she be interested in?

A.UNICEF.B.Detroit Public Radio.C.ORBIS.

3Which of the following is NOT true according to the information?

A.ORBIS was set up to help the blind.

B.The volunteers in ORBIS always fly to the poor countries to help children.

C.It’s OK if you have no time to volunteer for a long time.

【答案】

1B

2A

3B

【解析】

文章介绍了3个招募志愿者的地方,分别是联合国儿童基金会、奥比斯(一个致力于为世界各国盲人和眼疾患者恢复光明的国际性慈善机构)以及底特律公共广播电台。

1细节理解题。根据Detroit Public Radio的“One way you can help us is by volunteering your time during one of the station’s fund-raising events, such as WDET’s Pledge Drive.”可知,你可以帮助我们的一个方法是在电视台的一次筹款活动中自愿抽出时间,比如WDET的誓言运动。故选B

2推理判断题。根据UNICEF的“It was set up on Dec.11, 1946 to help children in poor countries. It helps make the world a better place for children. 它成立于19461211日,旨在帮助贫困国家的儿童。它有助于让世界成为一个更适合儿童的地方。如果Susan喜欢孩子,这个地方她会感兴趣的。故选A

3细节理解题。根据ORBIS的“The doctors and nurses in the charity fly to the poor places all over the world.”可知,慈善机构的医生和护士飞往世界各地的贫困地区。而非志愿者。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Your friend’s birthday is coming . You may want to send him or her a gift. Mother’s Day is coming. You may want to send her a gift. You may also want to send your father a gift on Father’s Day...Giving gifts is common in our life. Here are some do-it-yourself gift ideas.

Make a photo frame(框架). You can make a photo frame by yourself. Then you can put your family photo in it. It will be a good gift for your parents. They will like the gift very much.

Learn to do a needle craft, for example, crossing-stitching(十字绣). Don’t buy anything too complex--you don’t have much time! A small easy cross-stitching is enough.

Bake (烘烤) some cookies for your friends or parents. lf you don’t know how to bake them, you can ask an adult for help. You can package them in pretty boxes or baskets. You also can put dry cookies in a glass jar(罐子)as a gift.

Write a poem, letter, or song for your friends or parents. You can explain why he or she is special to you in the letter or song.

【1】The write tells us _________ gift ideas in the passage.

A. three B. four C. five D. six

【2】The underlined word “complex” probably means “_________” in Chinese.

A. 简单的 B. 昂贵的 C. 复杂的 D. 特别的

【3】If you don’t know how to bake cookies , you can _____________.

A. buy some in the store B. ask an adult for help

C. put them in boxes D.send a glass jar as a gift

【4】Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A.You make a photo frame

B.You do a cross-stitching

C.You can bake some cookies

D.You draw a picture

【5】What’s the best title for the passage?

A.Do-it-yourself Gift Ideas

B.Making a Photo Frame

C.Popular Gifts for Parents

D. Poem, Letter and Song

【题目】

Alice Hou, started Girls in STEM club(俱乐部) in America, tries to help more girls interested in science, technology, engineering and math.

Do you know Girls in STEM? It's a club for girls. They can learn science here. Alice Hou, a 16-year-old girl from the US, set up(创立)the club.

Alice loves science, and now she learns computer science at the University of North Texas. She is also good at Chinese dance, and she won the title of Miss Arlington's Outstanding Teen(阿灵顿杰出少年)."When I'm dancing on the stage, I just feel relaxed, "Alice said. "But I feel worried(担心的)when I have my science lesson. There are 100 students in my class, but only 11 are girls. "To help more girls to be interested in science, Alice set up STEM. Now, a lot of girls are in the club. They often come to the club after school. In the club, they can learn science by playing interesting games. They can also talk about the school subjects with their friends.

People in the US like this club. Now many schools have the same clubs. They want more girls to love science.

1What do we know about Girls in STEM?

A.It's a school in the US.B.Girls learn to dance there.C.A girl set it up.D.It's a club for boys.

2Alice set up Girls in STEM to____________.

A.make moneyB.make more friendsC.learn to danceD.help girls learn science.

3What can girls do in STEM?

A.Learn science by playing games.B.Sing and dance after class

C.Talk about interesting games.D.Relax themselves by dancing

4What do people in the US think of Girls in STEM?

A.DifficultB.BoringC.GreatD.Relaxing

【题目】Choose words or expressions and complete the passage.

Are you thinking of spending part of your summer holidays in Britain? We can help you. Just read the following introduction of its nicest holiday town—Brighton.

Brighton, a famous holiday town next to the sea in Sussex, on the southeast coast of England, is only 50 minutes on a fast train from London.

The town usually has a population of 134,000 people, but in the summer this number_________ a lot as Brighton gets a lot of tourists. They come here to spend their holidays by the sea and students come from lots of different countries. It is a very busy place at this time of the year, and there always seems to be a party going on!

A long time ago Brighton was a quiet fishing town. It_______had a different name from today’s, Bright helm stone. Later on, when swimming in the sea became popular, many rich and important people, as well as writers, musicians and _________________began to arrive and Brighton became a popular seaside holiday town. Prince Georgelater became King George IV),first came to Brighton in 1783. He liked it so much and used to spend part of the summer there. He asked John Nash, who was a very famous builder at the time, to build him a palace. It took about 40 years to build the palace and it_______ half a million pounds! Many famous and important people enjoyed Brighton over the years. Now more than 400,000 tourists come to Brighton and the palace—Royal Pavilion—every year.

The Royal Pavilion, with its beautiful rooms and museum, is not the_________ interesting thing in Brighton. In May, this friendly and colorful town holds an international ___________ with many different kinds of music, dance, and theatre from all over the world.

So if you are also interested in this wonderful holiday town, why not come and enjoy?

1A. improvesB. raisesC. risesD. includes

2A. evenB. stillC. hardlyD. never

3A. fishermenB. policemenC. driversD. artists

4A. usedB. tookC. paidD. cost

5A. firstB. onlyC. wholeD. very

6A. placeB. prizeC. festivalD. photo

【题目】

The first chocolate was eaten by people in South America hundreds of years ago. In those days, the people did not really eat chocolate. They used beans to make a chocolate drink and they enjoyed it very much. Many years ago, the cocoa was brought to other countries and people came to love the taste of chocolate.

In 1824, John Cadbury opened a small shop in Britain. One of the things he sold was chocolate drink. In 1831, he opened a factory to make chocolate drink. He wanted to encourage people to drink chocolate instead of other drinks. A few years later, a man called Joseph Fry found a way to make chocolate bars, and for the first time, people had the chance to eat chocolate instead of only drinking it. But at that time chocolate was very expensive and only the rich people could buy it. Later, as more and more chocolate bars were produced (生产) and sold, it became cheaper.

However, milk chocolate came later and this was made by adding milk to the chocolate. The first milk chocolate bar was made in Cadbury’s factory in 1897. It has been the most popular chocolate in Britain and around the world for over 100 years. The Cadbury is still in Britain and the chocolate produced there is eaten all over the world. Every year, thousands of visitors visit the factory in order to see the production of chocolate.

1Who ate the first chocolate?

___________________________________________________

2Which did they use beans to make, a chocolate drink or a chocolate bar?

___________________________________________________

3When was the first chocolate shop opened in Britain?

___________________________________________________

4At that time, everyone could buy chocolate because it was cheap, couldn’t they?

___________________________________________________

5What does the underlined word ‘It’ refer to?

___________________________________________________

6Do you like eating chocolate? Why/ why not?

___________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网