题目内容

【题目】-Hey, kids. How are you going to celebrate Grandpa's birthday?

-Well,we carefully and now we have a good idea.

A.discussB.have discussedC.will discussD.are discussing

【答案】B

【解析】

句意:——嘿,孩子们。你们打算怎样庆祝爷爷的生日?——哦,我们已经仔细讨论了,现在我们有了一个好主意。

考查动词时态。discuss讨论,动词原形;have discussed现在完成时;will discuss一般将来时;are discussing现在进行时。根据句意…and now we have a good idea可知,“我们”已经讨论过了,应用现在完成时态。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Five paintings worth 500 million euros, including works by modern masters Henri Matisse and Pablo Picasso, have been stolen from a Paris museum, officials said Thursday.

The paintings __________ missing just before the Musee d'Art Moderne was to open.

A __________ window and lock suggested that it took place overnight Wednesday. Video cameras recorded one person entering the museum __________ a window. But it was unclear __________ more thieves took part in stealing the art.

Besides the Matisse and the Picasso, works by Georges Braque, Ferdinand Leger and Amedeo Modigliani were also __________ from the walls of the museum, one of the most-visited in the French capital.

It is said that the stolen paintings __________ 500 million euros (635 million dollars).

France has seen a growing __________ of art thefts in recent months.

In January, about 30 paintings—__________ some by Picasso and Henri Rousseau—were stolen from a building in the Cote d'Azur, with a total value of around one million euros.

On New Year's Eve, a painting by Edgar Degas __________ from the Cantini Museum in Marseille, also in the south of France. The 1877 painting worth 800,000 euros had been lent for __________ by the Musee d'Orsay in Paris.

In June last year, the Picasso Museum in Paris was robbed during the day, the art stolen was worth three million euros.

1

A.discoveredB.were discovered

C.have discoveredD.is discovered

2A.movedB.pulledC.lostD.broken

3A.acrossB.throughC.onD.over

4A.whyB.whenC.ifD.where

5A.taken awayB.given awayC.thrown awayD.put away

6A.soldB.costC.tookD.afford

7A.groupB.partC.lotD.number

8A.includingB.exceptC.withD.against

9A.boughtB.borrowedC.disappearedD.appeared

10A.a meetingB.an exhibitionC.a playD.a concert

【题目】 Going to the beach at the weekend in Australia is a very popular activity, just as much as going to a shopping centre or doing a sport. The Australian Beach Culture is similar to that in California and the Mediterranean.

Australians live by the sea, so it makes it very convenient for them to spend the weekend on the beach. Besides some places that can have winter weather, most of Australia is sunny throughout the whole year. This also provides a good chance for the development of the Australian Beach Culture.

However, when you go to the beach, there are some things you should consider. You should know that because the ozone layer (臭氧层) above some parts of Australia is thin, there is a great danger from the sunlight. The sun here is very strong and it burns the skin really fast. Australia has one of the highest rates(比率) of skin cancer in the world. So if you go to the beach, take hats and sunglasses.

Besides this, there are some other things that you should know. Sometimes the sea seems to be very peaceful, but the currents(水流) in the water can be very strong. So, if you don't know very much about the sea, you should swim only in the safe area between the flags at the beach. By the way, people are not allowed to sell anything on the beach without an official permission (官方许可证).

根据短文内容,完成下列小题。

1What is a very popular activity at the weekend in Australia?

________________________________________________________________________________

2Which health problem is the most common in Australia?

________________________________________________________________________________

3Where should you swim if you do not have enough knowledge about the sea?

________________________________________________________________________________

4What do you need if you want to sell things on the beach?

________________________________________________________________________________

5Why can Beach Culture be developed in Australia?

________________________________________________________________________________

【题目】阅读短文,从所给的ABC三个选项中选出最佳选项。

Artificial intelligence( 人工智能) is the ability of a computer or a machine. The computer or the machine with AI can think and learn. It is also a field of study that tries to make computers "smart". John McCarthy, a scientist, came up with the name "artificial intelligence " over 60 years ago. Many things such as learning and problem solving can be done by computers, though not in the same way as people do.

An unusual goal of AI research is to create special computer programs. They can learn, solve problems and think logically( 合乎逻辑地). At present, AI can successfully understand human speech, recognize( 识别) human faces, operate self-driving cars and compete in some game systems like playing chess. However, some people consider AI a danger to humans if it develops too quickly. A famous British scientist also was not for this kind of technology.

Math is the basic language of AI. If students are good at math, they will be more likely to become successful AI designers in the future. We need not only bright students but average(普通的) students. As for average students, if they get enough math skills, they can also become successful AI designers. Besides, a good knowledge of computer science is also necessary for AI designing.

Scientists hope to create creative and emotional(有情感的) AI. The AI can possibly understand human feelings or create art. Many ways and tools have been tried to discover this wide and exciting field.

1From paragraph 1, we know that_

A.all problems can be solved by computers

B.machines with AI can think and learn.

C.AI works the same way as people do

2According to the passage, what can't AI do at present?

A.Understand human speech.B.Compete in some game systems

C.Understand human feelings

3The underlined word. "it" in paragraph 2 refers to

A.the danger.B.a scientist.C.AI

4According to the passage, if students want to become successful AI designers, they should learn_______ well.

A.math and artB.art and computer science.C.math and computer science

5Paragraph 4 mainly tells us the scientists' _______about AI.

A.wishesB.worriesC.feelings

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网