题目内容

【题目】 My name is Wang Hai. I come from Beijing. My good friend is Victor. He is from America. We are in the same class. He is 14 years old. He studies very hard. He often helps his parents do the housework. He can speak English and Chinese. He has a sister and a brother. They love him very much. He likes history and P.E., but he doesn’t like math.

Please look at the pictures on the desk. In the first picture, Victor is eating dinner with his family. In the next picture, he is playing baseball at school. In the last picture, you can see he is swimming. Victor is a good boy, and he has a happy family.

1完成句子。

Victor comes from ________.

2完成句子。

Victor and Wang Hai are in___________.

3简略回答问题。

What languages(语言)can Victor speak?

_________________________________________________

4将文中画线句子译成汉语。

_________________________________________________

5找出并写下全文的主题句。

_________________________________________________

【答案】

1America

2the same class.

3English and Chinese.

4请看在桌上的照片。

5Victor is a good boy, and he has a happy family.

【解析】

文章主要介绍王海的朋友Victor以及他家人的基本情况。

1细节理解题。根据第一段三四两句“My good friend is Victor. He is from America.”,可知Victor来自美国。故填America

2细节理解题。根据第一段第五句“We are in the same class.”,可知VictorWang Hai在同一班级。故填the same class

3细节理解题。根据第一段中“He can speak English and Chinese.”,可知Victor会讲英语和中文,做简短回答。故填English and Chinese.

4Please意为“请”;look at the pictures意为“看照片”;on the desk意为“在桌上”。故填:请看在桌上的照片。

5主旨大意题。通读文章,可知本文主要就是介绍Victor和他家人的基本情况。故填最后一段最后一句话Victor is a good boy, and he has a happy family.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A father and his daughter were flying a kite in the park. The young daughter was a little bit tired, so they took a _________ on the beach, when the daughter saw an old man selling apples, she asked her father to buy her an apple. Her father didn't bring much money with him, but it was enough to buy two apples. So he did, and gave ________ of them to his daughter, smiling.

His daughter held one apple in her left hand and the other in the right hand. Then the father asked her if she could __________ one of the apples with him. When the girl heard this, she quickly took a bite from one apple. And before her father could speak, she also took a bite from the __________apple.

The father was __________He wondered what mistake he made so that his daughter acted in such a greedy way. He was lost in thought. Perhaps he was just thinking too much. His daughter was too _________to understand about sharing and giving. A smile disappeared from his face.

Suddenly, his daughter with an apple in her left hand said, “Daddyhave this one! It is much juicer and __________.” Her father was speechless. He felt ___________ about making the judgment so quickly about a small child. But his smile ___________ knowing why his daughter quickly took a bite from each apple

Don’t judge anything or draw a conclusion too quickly. __________ spare some more time to understand things better.

1A.walkB.showerC.breakD.picture

2A.bothB.eitherC.neitherD.all

3A.cutB.washC.shareD.bring

4A.firstB.secondC.thirdD.fourth

5A.satisfiedB.surprisedC.movedD.happy

6A.braveB.sillyC.youngD.old

7A.sweeterB.bittererC.saltierD.bigger

8A.proudB.greatC.badD.good

9A.went awayB.came backC.ran offD.left out

10A.AlwaysB.NeverC.SeldomD.Sometimes

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网