题目内容

【题目】girl, she, he, who, and, here, cousin, too, next, one

Hi, I’m Jack Smith. Jack is my1name,2Smith is my last name.3are two photos. In the first photo, you can see two4 The girl in a red jacket is my sister,

5name is Jane. The girl in a yellow jacket is my6.She’s my aunt’s daughter. In the 7photo are a girl and a boy. The girl is my cousin,8.She is in a blue jacket.9is the boy? He is my good friend.10 name is Mike. The color of his jacket is black.

【答案】

1first

2and

3Here

4girls

5Her

6cousin

7next

8too

9Who

10His

【解析】本文叙述了两张照片上的人,在第一张照片有两个女孩;第二张照片里有一个男孩和一个女孩。

1句意:Jack是我的名。根据Hi, I’m Jack Smith.可知, Jack是名; Smith.是姓。故答案为:.

2因为前面是逗号,前后的句子表示并列的关系,所以用连词and。故答案为:and.

3下面是两张照片。根据In the first photo, you can see two___4___ The girl in a red jacket is my sister,下面提到两张照片。故答案为:Here.

4句意:在第一张照片里你可以看见两个女孩。根据The girl in a red jacket is my sister, The girl in a yellow jacket is my___6___.这里提到两个女孩。故答案为:girls.

5句意:她的名字是简。根据The girl in a red jacket is my sister,可知,上文提到的是女孩,空格后有名词,所以这里应该用形容词性物主代词。故答案为:Her.

6句意:穿黄色夹克衫的是表妹。根据She’s my aunt’s daughter可知,姑姑家的女儿应该是表妹。故答案为:cousin.

7句意:在下面一张的照片里。根据上文提到里两张照片。与In the first photo上文呼应的是In the next photo故答案为:next.

8句意:这个女孩也是我的表妹。根据上文提到一个表妹。再次提到表妹。故答案为:too.

9句意:那个男孩是谁?根据He is my good friend.可知,上句问的是:那个男孩是谁?故答案为:Who.

10他的名字是麦克。根据He is my good friend.可知,这里提到的是男性。后面有名词,所以这里应该用形容词性物主代词。故答案为:His.

练习册系列答案
相关题目

【题目】People can’t be perfect in every way. What we can do is to change ourselves to become a better person.

My mother always _________ to me, “To make progress is important”.

Recently I felt very unhappy and worried because I didn’t do well in my _______ exam. I prepared for it _________ for a long time. I spent a lot of time reviewing books and test papers in order to get good grades. But my careful preparation didn’t ___________ any rewards. My good friend found out that I was terribly sad. I told her all my feelings. I thought I was _________ and helpless. When I looked at the wide sky, I couldn’t help __________. She sat next to me, __________ my hands, but said nothing until I stopped crying. She cheered me up and encouraged me, Trust me, you’re great.”

The sentence encouraged me and brought sunshine into my life. I never felt so happy as I did that day. I learned that life isn’t always__________, but the changes make us wiser. Records do not mean _______.

What we have done is more important than the result. One thing I’d like to change is that I don’t want to ________ by weak points. I want to be an optimistic(乐观的) girl.

【1】A. says B. tells C. speaks D. talks

【2】A. month B. month’s C. monthly D. months’

【3】A. careful B. carelessly C. careless D. carefully

【4】A. bring B. take C. carry D. catch

【5】A. hope B. hopeful C. hopeless D./span> hopes

【6】A. cry B. to cry C. cried D. crying

【7】A. holding B. to hold C. hold D. held

【8】A. safe B. ugly C. beautiful D. dangerous

【9】A. something B. anything C. nothing D. everything

【10】A. control B. be controlled C. controlled D. controlling

【题目】Once an old man was walking in a street with his horse. It was raining hard. The old man was cold because he was walking in the rain. He wanted to stay in a restaurant. It was a quarter past three in the afternoon. The old man got to a small restaurant. There were a lot of people in it, so the old man couldn’t come near the fire. He thought and thought. At last he said to the waiters, “Take some fish to my horse.” The waiter and the people were very surprised. The waiter said, “A horse doesn’t eat fish.” The old man told the waiter, “This horse is very interesting. It can sing, dance and does all kinds of things. It can eat fish, too.” So the waiter brought the horse some fish.

All the people in the restaurant ran out to see the horse eat fish except the old man. Now the old man sat beside the fire. After a while the waiter came back and said, “Your horse didn’t eat any fish.” The old man said, “All right, take the fish back and put it on the table. I’ll eat it.”

【1】The people in the restaurant all ran out because___________.

A.they wanted to see the old man

B.they wanted to see the horse eat fish

C.the waiter said there came the horse

D.there was no fire over the stove

【2】All the people in the restaurant rushed out ________but _________ didn’t.

A.to see the horse sing… the old man

B.to watch the horse play games… the waiter

C.to look for the horse… the old man

D.to see the horse eat fish… the old man

【3】Why did the old man ask the waiter to take some fish to his horse? Because ________.

A.his horse liked eating fish

B.he was cold

C.he wanted to sit by the fire, but wasn’t able to do so at first

D.he himself also liked to eat fish

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网