题目内容

【题目】在空格中填上适当的单词,使对话完整正确。一空一词(含缩写词)

A: Can I help you, madam?

B: Yes, please! I need a blouse.

A: How about these ones? They are nice and of the latest style.

B: Which one would you like to 1?

A: I think either the white one or the blue one is great for you.

B: What are they made of?

A: The white one is made of silk and the blue one is made of cotton. You can have a feel to 2 these two materials.

B: I can feel the 3 clearly. Oh! Are these blouses made in China? I just … I just want to buy a blouse made in 4 factories.

A: Yes. They are American 5, but they were made in China. Hmm ... How about this one?

B: OK. It is 6 what I want, I think. How much is it?

A: 99 dollars.

B: OK. This is the money and please 7 it for me.

A: Here you are.

B: Thanks. Er.. .Is Killen’s Bookstore 8? I want to buy some stamps.

A: Oh, no. But there is another one — Sunshine Bookstore which you can get to in a short time.

B: Could you please tell me how to get there?

A: Just go along the road and stop 9 you get to New Times Mall. The bookstore is on its second floor. There are many stores there. So be 10 not to miss it.

B: Thanks.

A: You’re welcome.

【答案】

1suggest

2compare

3difference(s)

4local

5brands

6exactly

7pack

8nearby

9until

10careful

【解析】

本文讲述了一位夫人去买衬衫,只要当地生产的衬衫。然后还问了店员附近哪里有书店,方便她买一些邮票。店员很热心地为她指路。

1句意:您建议哪一种?

根据“I think either the white one or the blue one is great for you.”我想白色的或者蓝色的都适合你,可推测出此处“建议”,故答案为suggest

2句意:你可以试着比较一下这两种材料。

根据“The white one is made of silk and the blue one is made of cotton.”可知白色的是丝绸的,蓝色的是棉的,可推测出此处“比较”,情态动词can+动词原形,故答案为compare

3句意:我能清楚地感觉到区别。

根据“You can have a feel to compare these two materials.”你可以试着比较一下这两种材料,可推测出此处“区别”,故答案为difference(s)

4句意:我只是想买一件本地工厂生产的衬衫。

根据“Are these blouses made in China”这些衬衫是中国制造的吗,可推测出此处“本地”,故答案为local

5句意:它们是美国品牌,但它们是中国制造的。

根据“but they were made in China”可知它们是中国制造的,可推测出此处“品牌”,且此处是名词复数,故答案为brands

6句意:我想这正是我想要的。

根据“It is ___6___ what I want”可知此处缺副词,结合上文要本地生产的,可推测出此处“正是”,故答案为exactly

7句意:这是钱,请帮我包装好。

根据“This is the money”及“Here you are.”这是钱,给你,可推测出此处“包装”,故答案为pack

8句意:Killen书店在附近吗?

根据“Sunshine Bookstore which you can get to in a short time.”阳光书店,你可以在很短的时间内到达,可推测出此处“附近”,故答案为nearby

9句意:沿着这条路走,直到新时代购物中心就停下。

根据“…stop ___9___ you get to New Times Mall. 到新时代购物中心就停下,可推测出此处“直到”,故答案为until

10句意:所以小心别错过了。

be动词+形容词,构成系表结构,根据“There are many stores there.”那里有很多商店,可推测出此处“小心”,故答案为careful

练习册系列答案
相关题目

【题目】Choose the best answer and complete the passage (选择最恰当的选项完成短文)

A Simple Act of Gratitude tells a story of one man’s journey to change his life. The book begins one December when the future looks __________ for John Kralik. His small law business is struggling(艰难的). He’s in the process of divorcing(离婚)his second wife. He doesn’t have much of a relationship with his two sons. He’s living in a small, cheap flat, roasting in the summer and freezing in the winter. His ideal dreams for his law business and his ______________to become a judge are out of reach.

On New Year’s Day, John goes hiking in the mountains near his California home. He gets lost and is stepping around in the wilderness when he hears a voice say, “ ______________you learn to be thankful for the things you have, you will not receive the things you want.” After thinking a while, he comes up with an idea. He decides to find one person to thank each day and write them a thank - you note. By the end of the year, he will have written 365 notes. They would be the way out of his disappointment.

At first, John has trouble finding things to be thankful for. But day by day, he________people to thank for large and small things. He writes thank-yous for gifts and kindnesses. He writes notes to his sons. Writing thank-yous makes him realize he needs to change the way he views life and the people in it. He writes to college friends and doctors, Starbucks clerks, his daughter’s teacher and his apartment manager. He writes to anyone who __________ his life in even the smallest way. Almost immediately, surprising things begin to happen. He begins to have the benefit of a changed attitude. By the end of the book, his life isn’t______________ , and he still doesn’t have everything he wants.

But he realizes that writing thank-you notes is a good thing to do and makes the world a better place.

1A.beautifulB.darkC.attractiveD.primary

2A.decisionB.talentC.choiceD.desire

3A.IfB.ThoughC.UntilD.When

4A.takes upB.turns outC.breaks downD.thinks of

5A.touchesB.widensC.providesD.beats

6A.perfectB.meaningfulC.toughD.strange

【题目】阅读短文, 根据短文内容, 回答下列各题。

Bullies are a big problem in schools. Every week, many children are afraid to go to school. They are afraid they will be picked on(找茬) by a bully. One study found that 52% of children reported being bullied at least once a week. Sixty percent say that they know someone who could harm them. One student was always being joked because he was short. He didn't like to go to school because he had to face the bullies.

Some children choose not to go to school at all so they can avoid the bullies. When they miss school, students fall behind their classmates. A new program is helping put an end to this problem. The program is teaching kids how to deal with bullies. This is helping more children feel safe in school.

One school principal is working to end this negative behavior. Last year, he decided to let students know bullying is not allowed there. Students are now encouraged to report bullies and stand up for themselves. Those found to be bullies face harsh penalties (严厉的处罚). Students at his school participate in a program called "Be Bold". In this program, students work together to prevent violence(暴力). They do skits(小喜剧) and go into classrooms to talk about the problem. They give other students strategies (策略) on how to deal with bullies.

The principal says that the school has changed since he has addressed(重点指出) the bullying problem. But there are other steps parents can take to help their children with this problem. First, students and their parents should know the school's rules about bullying and what they should do if it happens. Second, children should be taught to stand up for themselves. They should try to resolve issues by talking them out. If the problem continues, parents and children should record each incident. Children should tell someone if they are being joked. Many children keep bullying a secret. Third, Parents should look for warning signs of bullying. These can include cuts and bruises (瘀伤), worrying, wanting to stay home from school, or a sudden drop in grades.

1Are many children afraid to go to school every week?

________________________________________________________________________

2Is the new program teaching children how to deal with bullies or avoid the bullies?

________________________________________________________________________

3What do the students do in the "Be Bold" program?

________________________________________________________________________

4How many other steps can the parents take to help their children with the problem?

________________________________________________________________________

5What is the purpose of the passage?

________________________________________________________________________

【题目】 You’re on the school bus. But as soon as you turn a corner, you '11 find yourself at the end of a very long queue. It's another traffic jam! Meanwhile, in Antarctica(南极洲), snow covers the land. A group of emperor penguins crowd together to keep warm, using stop-and-go movements to protect themselves from the winds. Can you see the connection?

Emperor penguins move like cars in traffic jams to keep warm, according to a new research. A penguin only needs to move 2cm in any direction for its neighbor to do the same thing. These movements then flow(涌动) through the whole group of penguins like a "traveling wave".

These waves also help the smaller crowds join bigger groups, keeping more and more of their friends warm. A single Antarctic "traffic jam" has thousands of penguins. Interestingly, the technology once used for studying road traffic jams was used to study the penguins. It included studying time-lapse(延时) videos. Scientists also discovered that unlike on the road, these waves can be made by any penguin and in any direction.

With temperatures usually dropping 50 degrees below zero and winds reaching speeds of up to 200km/h, these traveling waves are very important for penguins to keep warm.

These penguins can also teach us a lesson. In a big group, they learn to be orderly and patient, and never to crash into each other. These are skills that we should all learn from them when we are on the road!

1According to the passage, emperor penguins get together to .

A.keep warmB.play gamesC.learn from each other

2In a traffic jam on the road, .

A.drivers can drive fastB.drivers can drive carelesslyC.cars cannot move fast

3From the passage, we learn that a "traveling wave" is .

A.caused by a traffic jam on the road

B.caused by the strong winds in Antarctica

C.formed by the movement of penguins

4If a penguin is in a group, it .

A.needs to move orderlyB.can move as fast as it likesC.will not leave others behind

5The last paragraph wants to tell us that .

A.penguins won't move together if they are not very cold

B.traffic jams happen probably because people are patient

C.we human beings should learn from penguins

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网