题目内容

【题目】愉快的暑假已经结束,但暑假的美好时光一定给你留下了许多回忆,除了旅游观光,相信你还学到了很多文化知识。请以“My summer vacation”为题, 写一篇不少于60词左右的英语短文。

提示:1. How was the summer vacation? 2. Where did you go? 3. What did you do?4. What did you learn? 5. How did you feel? 6. ……

【答案】My Summer Vacation

In my summer vacation, I went to my aunt's house.I miss her really much and I was so excited to see her. I had a lot of fun with my aunt, and she taught me how to cook. It was kind hot where my aunt lives, so I stayed at her house for the most of the time. I had so much fun, can't wait to visit her again!

【解析】

1.题干解读:本文是一篇话题作文。请以“My summer vacation”为题, 写一篇不少于60词左右的英语短文。提示:1. How was the summer vacation? 2. Where did you go? 3. What did you do?4. What did you learn? 5. How did you feel? 6. ……

练习册系列答案
相关题目

【题目】 John, you have no school today. Let’s do some cleaning in the house.” John’s mom_______that morning.

Then they began to clean the house. They didn’t stop___________everything was tidy. Suddenly, John’s mom pointed to Grandpa’s chair and said, “That old chair has got to go. We’ll buy Grandpa a new one.” It was___________. The chair was ugly. So John agreed.

As they were trying to move the chair, Grandpa came in. He ___________their way. “Oh, no! You can’t take my chair away.” “Dad, we’ll buy you a new one.” John’s mom said. “No, I don’t want a new one”. Grandpa tried to push his chair back into _____________. John’s mom had to give up. Grandpa sat into his chair and closed his eyes.

“Grandpa, why don’t you let us throw away the chair?” John asked.

“You don’t understand, John. I sat in this chair with your grandma when I asked her to___________me. It was so long ago. But when I sit in this chair and close my eyes, I feel she is near.” “It’s_______________. How could grandpa remember such a thing many years ago. In fact, he forgot almost_______.” John thought.

“And the night you father was born, they placed the___________ baby into my arms. I sat in this chair for hours, and I had never been____________ ”. A smile now ______________across his old face.

“I think I’m going to understand.” John said.

“Many years later,” Grandpa’s voice________, “the doctor called and told me your grandma was about to depart with this world, and I was lost without her in the following year. But this chair gave me__________and warmth.”

“I’m sorry, Grandpa. ”John looked at Grandpa and said,

“This is not just an old chair. You’ve______________ a lot together.” That night, John told his mom all about the chair. They realized how much the chair meant to grandpa.

When they look at the chair the next day, they found the room would be very__________without the old chair.

1A.orderedB.suggestedC.requestedD.mentioned

2A.whenB.beforeC.unlessD.until

3A.trueB.realC.commonD.special

4A.discoverB.blockedC.linedD.covered

5A.spaceB.roomC.placeD.seat

6A.marryB.greetC.chooseD.prefer

7A.movingB.amazingC.unexpectedD.believable

8A.somethingB.anythingC.everythingD.nothing

9A.lowB.heavyC.hugeD.tiny

10A.happierB.sadderC.strongerD.healthier

11A.wentB.cameC.ranD.spread

12A.appearedB.brokeC.returnedD.raised

13A.safetyB.heatC.comfortD.treat

14A.looked back toB.looked throughC.gone back toD.gone through

15A.fascinatingB.wonderfulC.darkD.crowded

【题目】阅读理解。阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
Bicycles are very popular in China. In our country you can see bicycles almost everywhere.When you walk on the road, you will find a lot of people riding bicycles to school, shops and anywhere else.Therefore(因此), China is known as “the kingdom of bicycles”.In China, many families have one or two bicycles.
Compared(与……比) with cars, bicycles have many advantages.First, they are much cheaper than cars.Most Chinese can't afford cars, but they can afford bicycles.Second, bicycles are small enough to park anywhere, while cars need a larger piece of land to park.What's more, with lower speed(速度), bicycles are safer than cars.
However, bicycles also bring some problems.Some riders don't obey the traffic rules and some riders don't think about others' safety.So they ride too fast.During rush hours, too many bicycles may cause traffic jams.We still have a long way to go to solve the problem.
(1)Where can you see bicycles in China?
A.In the big city.
B.In the town.
C.In the country.
D.Almost everywhere.
(2)Which of the following is NOT an advantage of bicycles?
A.Bicycles are much cheaper than cars.
B.Bicycles are easy to park.
C.Bicycles are more beautiful than cars.
D.Bicycles are safer than cars.
(3)What problems can bicycles bring?
A.Bicycles are more and more expensive.
B.Riding bicycles is more dangerous than driving cars
C.There are no places for so many bicycles.
D.Too many bicycles may cause traffic jams.
(4)What does the last sentence mean?
A.We should drive cars instead of riding bicycles.
B.It's too far to ride bicycles.
C.Bicycles are safe enough.
D.We still need to do much to solve the problem.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网