题目内容

【题目】

What do students1about fast-food restaurants in our city? We did a2 of the students in our school last week and this is 3 we learned. Most of the students think all fast-food restaurants are good, but the KFC is the 4 in our city.It has the most creative food and the best 5 .

However, McDonald's is the cheapest 6 it has the funniest picture. It also 7 the most interesting music. The most8 restaurant is the Pizza Hut It has the most 9 food and the 10service.

【答案】

1think

2survey

3what

4friendliest

5service

6and

7plays

8popular

9delicious

10best

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述针对学生们对快餐店的看法做的一个调查。

1句意“学生认为我们城市的快餐店怎么样?”。think about认为,考虑,且助动词后用动词原形,故填think。

2句意“我们上周在我们学校做了一个调查,这就是我们得到的信息”。do a survey做调查,且根据last week可知,用一般过去时,故填survey。

3句意“我们上周在我们学校做了一个调查,这就是我们得到的信息”。空位于is后,引导表语从句,从句中缺少宾语,指物,故填what。

4句意“大部分学生认为快餐店很好,但是肯德基在我们城市是最友好的”。根据It has the most creative food and the best ___5___ 可知,表示“友好的”,且根据in our city以及空前the可知,用最高级,故填friendliest。

5句意“它有最有创造力的食物以及最好的服务”。根据Most of the students think all fast-food restaurants are good, but the KFC is the ___4___ in our city可知,肯德基在我们城市是最友好的,所以服务是最好的,service服务,故填service。

6句意“然而麦当劳是最便宜的,而且有最有趣的图画”。根据空前和空后可知,表示并列,and表并列,故填and。

7句意“他们也播放许多有趣的音乐”。play播放,且全文为一般现在时,主语为it,用三单形式,故填plays。

8句意“最受欢迎的饭店是披萨店”。根据空前the most可知,空处用形容词,译为“最受欢迎的”,popular受欢迎的,故填popular。

9句意“它有最可口的食物以及最好的服务”。根据空前the most可知,用形容词,且译为“最可口的”,delicious可口的,故填delicious。

10句意“它有最可口的食物以及最好的服务”。and前用最高级,and后也要用最高级,且空前有the,译为“最好的”,故填best。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Joe was an old man. The 75-year-old lived very happily in a village and had a beautiful family. His children grew up and moved to different cities. Now, Joe has four grandchildren, and they visit him during their holidays.

During one vacation, Joe was preparing his home for the kids: cleaning and buying their favorite foods. After he finished working, he realized he lost his favorite watch. The watch was a gift from his wife when their first child was born. Joe treasured the watch very much, especially after his wife’s death. He was very upset about losing it.

Once his grandchildren came, they promised him they would find the watch.

One granddaughter asked: “Grandpa, do you remember when you saw the watch last before it went missing?”

“I guess when I was cleaning the barn!” Joe replied.

The children looked for more than two hours with Joe, but they could not find it. The kids were now also sad, but they tried to comfort their grandfather.

One grandson went back to the barn to look again. Joe asked why he was going there a second time. But the little boy just asked the others not to follow him and to keep silent.

He was there for about 15 minutes and then rushed to his grandfather. He found the watch and happily gave it to Joe.

Joe was surprised and asked how he was able to find it. The little boy replied: ”I sat there without making a noise, and the barn was so silent. After a few minutes, I heard the ‘tick, tick’ sound and found the watch.”

Joe hugged and thanked the little boy.

This is the power of silence. If we stay calm, we are more able to find the solution!

1From Paragraph 2, we learn that Joe _____.

A. knew his grandchildren very well

B. liked doing housework very much

C. got tired of his grandchildren’s visits

D. looked forward to his grandchildren’s visits

2The underlined word “Treasure” means________.

A. store for future use B. value highly

C. wear anytime D. mention carefully

3How did one of the grandchildren find the watch?

A. He did a thorough cleaning of the barn.

B. He searched the barn carefully for two hours.

C. He made no noise and followed the ticking sound.

D. He asked other children for help.

4Which is the right order of what happened in the story?

a. His grandchildren came.

b. They looked for more than two hours.

c. The little boy sat in the barn without making a sound.

d. One grandson went back to the barn again.

e. Joe lost his watch accidentally.

A. e a b d c B. e b a c d C. a e d b c D. a e c b d

5What can we learn from the story?

A. Love keeps us busy all the time.

B. Helping those in need makes one feel good.

C. Believe in yourself and you can succeed.

D. Silence sometimes is more powerful than using your voice.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网