题目内容

【题目】 EBay is a popular shopping website where people can sell their things to others around the world. Most people sell new and used books, music, or clothes. But there are some strange items(物品) for sale on eBay, too. For example, one man sold some dirt from the streets of New York City. Another person is selling her teeth. A man from England is also trying to sell something unusual: his mother-in- law (岳母) .

Steve Owen is married. His mother-in-law, Caroline, lived in the United States for 27 years. Six months ago, she moved to England. Now his mother-in-law lives on the same street as Steve and his wife.

"My mother-in-law comes to my house every day," says Owen. "And she always complains (抱怨)! She says my house is dirty and that I don't make enough money. ”So now Owen is trying to sell Caroline on eBay. He put her photo under "Weird Stuff (稀奇东西)" on the site and he wants only 1 for her.

Everyone thinks Owen is kidding. "Oh, I'm not joking, "Owen says" I want my mother-in-law to leave". In fact, Owen will only sell Caroline to someone from the US. "I want her out of England. " he says.

And what does Caroline think? "I'm angry" she explains. "He's selling me for only 1? That's too cheap! "

1Steve Owen lives___________.

A.in the United States

B.with Caroline

C.on the same street as his mother-in-law

D.with his parents

2How does Steve feel about Caroline?

A.He loves her very much.

B.He doesn't like her.

C.He feels good about her.

D.He never hates her.

3Why are Caroline and Steve having problems?

A.Caroline says bad things about Steve.

B.Caroline's daughter is unhappy.

C.Steve is a bad man.

D.Steve is not an honest person.

4Steve Owen will sell Caroline to someone from ___________ only.

A.the UKB.CanadaC.AustraliaD.the US

【答案】

1C

2B

3A

4D

【解析】

文章大意:本文是记叙文,EBay是一家可以买卖物品的网站,然而有些人却会出售奇怪的物品,比如Steve Owen出售的居然是自己的丈母娘,他为什么这么做呢?

1细节理解题,根据文章第二段第二行Now his mother-in-law lives on the same street as Steve and his wife可知,Steve Owen和岳母住在同一条街上,故答案选C

2细节理解题,根据文章第三段第一、二行"My mother-in-law comes to my house every day," says Owen. "And she always complains (抱怨)! She says my house is dirty and that I don't make enough money可知,Steve不喜欢Caroline,故答案选B

3细节理解题,根据文章第三段第一、二行"My mother-in-law comes to my house every day," says Owen. "And she always complains (抱怨)! She says my house is dirty and that I don't make enough money“我岳母每天都来我家,”欧文说。她总是抱怨!她说我的房子很脏,我挣的钱不够”可知,Caroline总是说Steve坏话,故答案选A

4细节理解题,根据文章第四段第二行In fact, Owen will only sell Caroline to someone from the US可知,Steve Owen将会只会把Caroline卖给美国的人。故答案选D

阅读理解题中的细节理解题,首先找出问句中的关键词,然后根据关键词定位到文章具体位置,然后选出正确答案即可。

例如题目2中,关键词是Steve feel about Caroline,可定位到文章第三段第一、二行"My mother-in-law comes to my house every day," says Owen. "And she always complains (抱怨)! She says my house is dirty and that I don't make enough money可知,Steve不喜欢Caroline,故答案选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每个单词或词组只能填一次

A. part B. realize C. stations D. events E. receive

Hundreds of years ago, news was carried from place to place by people on foot by horse. It took days, weeks and sometimes months for people to 1news. Now it is possible to send words and pictures around the world in seconds. Billions of people learn about news stories of their own country and all over the world every day, either by watching TV or reading newspapers.

Newspapers have been an important 2of everyday life since the 18th century. Many countries have hundreds of different newspapers. How do newspaper editors decide which news stories to print? Why do they print some stories and not others? What makes a good newspaper story?

Firstly, it is important to report new stories. TV3 can report news much faster than newspapers. Yet, newspapers give more about the same story. They may also look at the story in another way, or they may print completely different stories to those on TV.

Secondly, a news story has to be interesting and unusual. People don’t want to read stories about everyday life. As a result, many stories are about some kind of danger and seem to be “bad” news. For example, newspapers never print stories about planes landing safely, instead, they print stories about plane accidents.

In addition, many people are interested in news in foreign countries, but more prefer to read stories about people, places and 4in their own country. So the stories on the front page in Chinese newspapers are usually very different from the ones in Britain, French and American newspaper.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网