题目内容

【题目】 An elevator can be an uncomfortable environment when the riders do not observe basic elevator etiquette (礼节). But what is good elevator etiquette? As always, when you are not sure about how to b1the best rule is to treat others as you would wish to be treated.Elevator etiquette usually includes three parts: boarding, riding and getting off the elevator. But b2 boarding an elevator, you should also think about whether or not you should really be in the elevator. If you are only traveling one or two floors, taking the s3 is more polite. Boarding etiquette requires at you should not attempt to b4the doors of the elevator to hold them open, because this is rude and potentially dangerous(潜在的危险). If you are rushing to an elevator whose doors are going to close, you can politely ask someone in the elevator to press the"door open"button for you. If you are carrying heavy packages, you should wait for an empty elevator, or ask if the people in the elevator mind walking around your packages or luggage

Once in the elevator, you should stand as c5 to a wall or corner as possible to make room for other riders. You should move to the back of the elevator if you are going a long way, and stay in the front if you plan to get off soon. If you decide to stand in front of the elevator buttons, be p6to be asked to push buttons for other riders.

While in an elevator, you should not eat, smoke, or talk on your cell phone. Many people prefer to ride an elevator in silence, so if you have to have a conversation with someone, keep the topic neutral(中立的) and your tone of voice low. If you are trapped(被困在) in the back of a crowded elevator and you need to get off, call out my floorto alert other riders that you wish to get of, and move slowly but firmly through the crowd. If you see someone s7 to get off an elevator, you need to step out to make room, and then step back in.

【答案】

1behave

2before

3stairs

4block

5close

6prepared

7struggling

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述乘坐电梯的礼仪。

1句意“像往常一样,当你不确定如何表现时,最好的规则就是像你希望别人对待你那样对待别人”。

根据句意可知,译为“如何表现”。behave表现,且根据“疑问词+to do”可知,空处用动词原形,故填behave

2句意“但是在上电梯之前,你也应该考虑一下你是否真的应该在电梯里”。

根据If you are only traveling one or two floors, taking the s____3____ is more polite“如果你仅仅是到一楼或二楼,走楼梯是更有礼貌的”可知,表示“在登上电梯之前,你要考虑一下是否真地需要电梯”。before在……之前,故填before

3句意“如果你仅仅是上一两层,走楼梯是更有礼貌的”。

根据句意可知,表示一两层的话就不要坐电梯了,走楼梯。stair楼梯,且用复数,故填stairs

4句意“乘电梯礼仪要求你不要试图堵住电梯的门来让电梯开着,因为这是粗鲁的,而且有潜在的危险”。

根据句意可知,译为“堵住电梯门让它开着”。block堵住,且根据空前attempt to可知,用动词原形,故填block

5句意“一旦你进入电梯,你应该尽可能靠近墙或者角落站着来为其他的乘坐者腾出空间”。

根据to make room for other riders“为其他乘坐者腾出空间”可知,要靠近墙或者角落站着。且根据as...as可知,用原级,故填close

6句意“如果你决定站在电梯按钮前,做好被要求为其他乘客按按钮的准备”。

空位于be后,用形容词,且表示“准备好”。prepared准备好的,故填prepared

7句意“如果你看到有人挣扎着要下电梯,你需要走出去腾出空间,然后再走进去”。

根据you need to step out to make room, and then step back in“你需要走出去腾出空间,然后再走进去”可知,表示某人挣扎着出去,struggle挣扎,且根据see sb doing“看到某人正在做某事”可知,故填struggling

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The Merci Train was sent to the United States in 1949 in gratitude for(作为对….的感谢)American help rebuilding the nation of France after the devastation(巨大的破坏)of World War II. On February 3rd, 1949, New York Harbor()was an exciting place. Many people were there to greet a ship from France. On the ship were 49 French railroad boxcars(火车车厢)filled with gifts from the people of France to the people of America. These boxcars were from the famous Merci Train (Merci: a French word meaning "thank you").

After World War II, a lot of factories, roads and farms in France had been destroyed. Many French people had no jobs or money and had little to wear and little to eat. In the winter of 1947, a train was sent across the United States, stopping in cities and towns along the way. At every stop, people gave whatever they could. Factories gave clothing and medicine. Farmers gave food. Families gave money. Even school children gave away their pocket money. All the things were then taken to France by ship.

By 1949,the French had begun to recover(恢复)from the war. The Merci Train was their way of saying "thank you" to America. French people had filled the boxcars with gifts. Most of them

were personal, like hand-made toys, children's drawings, or postcards. But the boxcars themselves were perhaps the most meaningful of the gifts. On each car, the French people had painted the pictures of all their 40 provinces, with an American eagle on the front. The boxcars were taken to each state of America, where they were warmly greeted.

Now many of the states still keep their boxcars. Gifts sent by the French people can still be seen in some museums. The Merci Train came out of the war, but it now reminds the world that countries can also work together in peace.

1Many people crowded at New York Harbor on February 3rd,1949 to .

A. welcome the Merci TrainB. meet their families

C. have a big partyD. start a trip by ship

2In 1947, a train stopped in cities across America in order to .

A. give away clothing and food

B. get more soldiers for the war

C. collect things to help French people

D. show exhibitions from the museums

3The underlined word “them” in Paragraph 3 refers to() .

A. the American peopleB. the French peopleC. the boxcarsD. the gifts

4The French people painted their 40 provinces and an American eagle on each boxcar because__________.

A. they thought France was stronger than America

B. it could show the friendship between the two countries

C. the boxcars would be more beautiful

D. they were very good at painting pictures

5Now people can still see gifts sent by the French people .

A. in some museums in France

B. in some museums in the United States

C. in some exhibition halls in France

D. only in the museums of New York

6The passage is mainly about .

A. the story of the Merci Train

B. American museums where the boxcars kept

C. gifts that American people liked

D. World War II

【题目】The idea that red means stop and green means has influenced our lives in more ways than just traffic signals(信号). We have been taught from a young age that the color red means danger and green means it's okay to move forward. But why were those colors chosen for traffic lights in the first place? For something we have to look at every day, why couldn't they have been prettier colors?

Well, it's import to know that before traffic lights for cars, there were traffic signals for trains. At first, railway companies used red to mean stop, white to mean go, and green to mean warn. As you could imagine, trains ran into a few problems with white meaning go. For example, one train mistook a bright star for a white light and something unexpected happened. Because of that, railway companies finally moved green meaning go and used yellow to mean warn. And it's been that way ever since.

Red has always been a color that mean danger, long before cars were even around. This most likely started because it's the color with the longest wavelength(波长) so it can be seen somewhere farther than other colors.

But, believe it or not, yellow was once used to mean stop. Back in the 1900s, some stop signs were yellow because it was too hard to see a red sign in a poorly lit area. Finally, highly reflective materials(高反射材料) were developed and red stop signs were born. Since yellow can be seen well at all times of the day, school zones, some traffic signs, and school buses continue to be printed yellow.

So next time you are impatiently waiting at a traffic light, don't get so mad at them, they've certainly come a long way.

根据材料内容选择最佳答案。

1What were traffic signals for before traffic lights for cars?

A. Trains B. Boats. C. Planes D. Bicycles

2Which of the following colors meant go at first?

A. Red. B. Yellow. C. White. D. Green.

3Why does red mean danger?

A. Because it's the brightest color. B. Because it can be seen far away.

C. Because railway companies say so. D. Because it has the shortest wavelength.

4Why are school buses painted yellow?

A. Because yellow is a prettier color.

B. Because yellow once meat danger.

C. Because yellow can be seen well in daytime.

D. Because yellow means it's OK to go forward.

5What does the text mainly tell us?

A. How important traffic lights are.

B. Which color has the longest wavelength.

C. What red, yellow and green can be used for.

D. Why traffic lights are red, yellow and green.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网