题目内容

【题目】Please read the advertisement and the email. Then answer Questions 25-27.

SUNSHINE SPORTS CLUB

CLASSES

Swimming Tennis

Thursday or Sunday Thursday or Saturday

2 p.m. or 7 p.m. 2 p.m. or 8 p.m.

Price of courses:

Daytime $40 per person

Evenings $50 per person

Cancel New Message Send

To: shirley@gmail.com

Cc/Bcc, From: tony@ gmail.com

Subject: Sports courses

Hi dear,

Could you book a sports course for the three of us-us two and Bobby? Cindy is too little for that. Let’s have tennis lessons- we can do swimming in the summer. The weekend isn’t good for me-it has to be Thursday. Also, Bobby’s music lesson is at 2pm, so we have to do the later class. It costs more, but never mind.

Love, Tony

1Who would like to book a sports course?

A. Shirley. B. Tony. C. Bobby. D. Cindy.

2Which lessons are they probably going to have?

A. Tennis (Thursday-8 p.m.). B. Tennis (Saturday-2 p.m.).

C. Swimming (Thursday-7 p.m.). D. Swimming (Sunday-2 p.m.).

3How much will they have to pay for the course?

A. $120. B. $150. C. $160. D. $200.

【答案】

1B

2A

3B

【解析】短文是一则阳光体育俱乐部的广告和一封电子邮件。广告中列举了体育俱乐部的运动项目、时间以及价格。邮件是托尼发送给雪莉的,希望她能帮助预订周四晚上的网球课。

1细节理解题。根据From: tony@ gmail.com以及最后的落款可知,是TonyShirley发出信息,想预订体育课程,答案为B。

2细节理解题。根据电子邮件中的信息“Let’s have tennis lessons. The weekend isn’t good for me-it has to be Thursday. Also, Bobby’s music lesson is at 2pm, so we have to do the later class.可知,他们要上网球课,必须是星期四。此外,Bobby的音乐课是下午2点,网球课必须在以后的时间段,故答案为A。

3数字计算题。根据第一个表格中的信息:Price of courses: Daytime $40 per person Evenings $50 per person 根据第二个表格的信息可知,参加网球课的是Shirley, Tony, Bobby三人,时间是周四晚上8点钟,每人票价$50,共计$150,答案为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Imagine one day, the water taps (水龙头) in your house stop running. You have to pay a lot of money to buy water from shops. And still there isn’t enough water for everyone. Your mother has to save the family’s shower (洗澡) water to use for washing clothes. Then she has to use that same dirty water to wash other things. Would you be able to stand that kind of life?

Probably not. But that’s what kids in Yemen are experiencing. Experts say Yemen is going to be the first country in the world to run out of water. According to a World Bank report, the capital, Sana, will run out of drinking water as early as 2025.

Because of the water shortage (短缺) in Yemen, the government often cuts the water supply. Hannan, an 18-year-old from Lahej,told the Times, “In a good week we’ll have a water supply (供给) all week. But then the following week there will be water only for a day or two.”

Hannan said only rich people have enough water to use. They can buy water from the shops or from the water trucks. Private companies own the trucks. They travel around the city every day to sell water--- at very high prices. “A lot of people can’t afford it,” she said.

The average (平均的) person in Yemen uses 100 to 200 cubic meters of water per year. That is far below the international water poverty(贫困)line of 1,000 cubic meters.

The government is thinking of making use of sea water. But it will cost a lot and it may not happen soon enough to help the people of Yemen.

1The underlined word “that” in Paragraph 2 refers to ______.

A. drinking water B. buying water from shops

C. suffering from water shortage D. washing clothes with used water

2Which of the following is not true?

A. Common people in Yemen don’t have enough water to use.

B. People in Yemen have no water to use during a bad week.

C. Rich people in Yemen buy water at very high prices.

D. Private companies in Yemen sell water on their trucks.

3It can be inferred(推断) that ______.

A. the capital of Yemen is developing fast

B. Hannan is a teenager from a rich family

C. Sana will run out of water in 10 years

D. private companies selling water make a lot of money

4The Yemen government ______.

A. can do nothing about the problem of water shortage

B. may try to make use of sea water

C. only cares about rich people’s lives

D. has found a practical solution

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网