题目内容
3.When you hear the words"streets dancer",what is the picture that appears in your head?For most people,it is a picture of a person wearing unusual clothes with a hat on his head,dancing to the music in a cool way.For example,a person who wears a large T-shirt dances on the street.Clearly,clothes those street dancers wear show their personalities (个性) and clothing styles.Now let us take a look at street dancers'clothing styles.Tops
If you look into the clothing styles of street dancers,you will notice that there is a large difference between the tops that men and women wear.For men,they often wear a large T-shirt with probably a jacket at times.However,for women,they often wear tank tops (无袖T恤).
Bottoms
Today,the street dancers still prefer wearing large jeans and a lot of men also wear Capri pants (七分裤).However,women start to wear mini skirts or shorts.Nowadays knee-high socks are also a popular new look for the women.
Footwear
For any street dancer,shoes are important.Any pair of shoes that produces the slightest(最轻微的)sound can destroy(破坏) the performance.So they need a pair of shoes that allows them to move freely.
In fact,street dancers'clothing has to be something that allows for a lot of comfort (舒适) and that shows personalities.The two points are important for any street dancer.Without those things,it is difficult for street dancers to perform well and show their personalities.What do you think about the clothing style of street dancers?Maybe you like it or maybe you don't.Anyway,people have different ideas of beauty.
61.Clothes worn by men street dancersC.
A.always include a small and cool T-shirt
B.are always made up of Capri pants and knee-high socks
C.are different from those worn by women dancers
D.are the same as those worn by popular singers
62.According to this passage the street dancers'shoes should beA.
A.those that can't make any sound
B.cheap rather than comfortable
C.those that could make pleasant sounds
D.paid less attention to for they are not important
63.Which can best describe a street dancer's clothing?D
A.Anything is OK if it is for him.
B.Everything should be made by hand.
C.The more expensive,the better it is.
D.Comfort and personalities make perfect.
64.In which part of a magazine could we find this article?B
A.Science.
B.Culture.
C.Sales.
D.News.
65.What's the best title for the passage?D
A.Fashionable Clothing Styles
B.Clothing Shows Personalities
C.Important Points for Street Dancers
D.Street Dancing Clothing.
分析 文章大意:这是一篇说明文,主要介绍跳街舞人的穿衣风格.通常他们的穿着都很与众不同,男人和女人穿着也不一样,男人通常穿T恤衫、夹克衫,牛仔裤,而女人通常会穿一些短裙或短裤,还有过膝的袜子.鞋子也非常重要,他们通常穿能够自由移动的鞋子.这些都是为了彰显个性,人对美有不同的看法.
解答 61.答案:C.细节理解题.根据第二段第一行you will notice that there is a large difference between the tops that men and women wear.你会注意到男人和女人之间的上衣有很大的差别.可知,男舞者和女舞者所穿的不同.选C.
62.答案:A.细节理解题.根据第四段Any pair of shoes that produces the slightest(最轻微的)sound can destroy(破坏) the performance.任何一双发出轻微声音的鞋子都会破坏表演.可知,鞋子应该不能发出任何声音,选A.
63.答案:D.细节理解题.根据最后一段第一行street dancers'clothing has to be something that allows for a lot of comfort (舒适) and that shows personalities.街头舞者的服装必须是一种能让人感到舒适和个性的东西.可知,选D.
64.答案:B.来源猜测题.A科学.B文化.C销售.D新闻.根据最后一段第一行street dancers'clothing has to be something that allows for a lot of comfort (舒适) and that shows personalities.街头舞者的服装必须是一种能让人感到舒适和个性的东西.可知,短文主要介绍街舞者的穿着,因此应该是来自文化杂志的一部分,选B.
65.答案:D.标题猜测题.根据第一段最后一句Now let us take a look at street dancers'clothing styles.现在让我们来看看街头舞者的服装风格.及短文列举的上身、下身、鞋子,可知主要介绍街舞服装.选D.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
B:Sure,please.
A:(66)B
B:Yes.She said that they were hard-working and she loved them very much.
A:(67)G
B:She said the school was 2000meters above sea level,and at first the thin air made her feel sick.
A:(68)F
B:She said most of their families were poor and they didn't have enough money for education.
A:(69)C
B:She said she couldn't do anything about that,but she could open their eyes to the outside world and give them a good start in life.
A:(70)E
B:Yes,she liked it very much.She said when her year was over,she would return to the area after finishing her studies.
A:Thank you very much.
B:You're welcome
| A.Did you enjoy your work here? B.Did Yang Lei like her students? C.What did she do to help them? D.Do you like your students? E.Did she enjoy her work as a volunteer teacher? F.What did she think about the children there? G.How did she feel when she first got to the school? |
Can you see the birds singing in the tree happily?
以及所学知识结构写出内容完整、条理清晰、语法正确的短文.可适当发挥,词数80词左右.
| In the past | Now |
| Watch a lot of TV and play with friends every day after school;walk to school;do not like tests;be interested in playing the piano; do not like vegetables… | study hard all the time.;go to school in his father's car;be interested in English and love them;do not like playing computer games; love carrots and tomatoes… |
| A. | give it her | B. | give her it | C. | give it to her | D. | give her to it |