题目内容

A flying disk(飞碟)is made of plastic(塑料).It was back in the 1950s.A group of college students came into a restaurant to eat some apple pies.After eating the apple pies,they felt bored,so they wanted to play a game.They threw the plates here and there.In this way,the flying disk came into being.

A camera is used for taking photos.It was invented in 1827 by Joseph in Italy.It's often used by the photographers to take pictures.There are many fascinating pictures to be taken in order to help you to remember the beautiful views.

An umbrella is a most useful tool.It was invented over 4,000 years ago.It was invented in China and Egypt.It's used for keeping the rain out.When the sun is shining in the sky,an umbrella is also used to keep the sun out.It is still used today.

A bike is a very useful tool in the world today.It is very cheap to travel on your bike.Taking a trip by bike is pleasant,because you can enjoy the beautiful sunshine in autumn and you can share the cool fresh air in summer.Riding a bike is good for the environment.

1.The flying disk is used for .

A. taking photos

B. playing a game

C. keeping the rain out

2.The first camera was invented by .

A. an Italian B. a Chinese C. a college student

3.Taking a trip by bike is pleasant because .

A. it is very fast

B. you can get close to nature

C. it can keep the sun out

4.The invention“ ”has the longest history of the three.

A. a flying disk

B. a camera

C. an umbrella

5.Which of the following is TRUE?

A. The camera was made in the 1950s.

B. The flying disk was invented by Joseph.

C. The umbrella was invented in China and Egypt.

1.B 2.A 3.B 4.C 5.C 【解析】 本文介绍了四种常见的物品,它们分别是飞碟、照相机、伞和自行车。 1.B 推理判断题。根据After eating the apple pies,they felt bored,so they wanted to play a game.They threw the plates here and th...
练习册系列答案
相关题目

Anyone who has had a long-term illness knows that recovering at home can be lonely. This is can be especially true of children. They may feel isolated(孤立的)from their friends and classmates. Now, a small robot may help children who are recovering from a long-term illness in the hospital or at home. The robot takes their place at school. Through the robot, the children can hear their teachers and friends. They can also take part in classroom activities from wherever they are recovering – whether at home or from a hospital bed.

The robot is called AV1.It is created by a company called “No Isolation”. AV1 goes to school for a child who is at home while recovering from a long-term illness. And the child’s school friends must help. They carry the robot between classes and place the robot on the child’s desk.

Dolva, one co-funder (创始人)of No Isolation.explains how the robot AV1 works. She says, “the robot sits at the child's desk in the classroom and the child at home uses a tablet(平板电脑)or a phone to start it, control its movement with touch, and talk through it. So the robot becomes the eyes, the ears and the voice of the child at school.” The robot is equipped with speakers, microphones and cameras that make communicating easy. Moreover,The AVI was designed to be tough. It is water-resistant(防水) and can take a fall from a desk without damage. Inside AV1 is a small computer connected to a 4G network. AV1 is large and looks like a human for a reason. Dolva thinks this is important because the robot is expected to be a friend to the children.

The robot just became available to the public. Hopefully AV1 will help some children feel less lonely while they are absent from class.

1.Where can we most probably read this passage?

A. In a health report B. In a science magazine

C. In a travel guide D. In a science fiction

2.What can children do with the help of the robot?

A. They can recover from a long-term illness very soon

B. They can see their teachers and friends at any time

C. They can do classroom activities at home or at a hospital bed

D. They can ask the robot to do homework for them

3.What does “it” in “the robot sits at... a phone to start it”mean?

A. the teacher B. the tablet C. the robot D. the phone

4.AV1 has all the features (特点) except _________.

A. It has speakers, microphones and cameras

B. It has the same eyes, ears and voice as children

C. It is large and looks like human

D. It has a computer connected to 4G network

5.Which one is the best title for this passage?.

A. Robot helps sick children feel less lonely

B. Recovering from a long-term illness

C. AV1, a great robot

D. Robot helps students at school

1.B 2.C 3.C 4.B 5.A 【解析】本文主要介绍了一种机器人能进帮助生病的孩子减少孤独。他代替孩子去学校,孩子在家或医院的病床上,使用平板或手机控制这个机器人。这个机器人成为了那个孩子的眼睛,耳朵和声音。 1.B 推理判断题。根据Now, a small robot may help children who are recovering fr...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网