题目内容

Which part is the VERB of the following sentence "Tom rides his bike to school every day."?

A. "Tom"

B. "rides"

C. "his bike"

D. "every day"

B 【解析】句意:句子“汤姆每天骑自行车去上学”的动词是哪一部分?在原句"Tom rides his bike to school every day."中,Tom是主语,rides是谓语,his bike是宾语,to school是动词不定式表目的作状语,every day是时间状语。故答案选B。
练习册系列答案
相关题目

Some scientists say that animals in the ocean are

increasingly threatened(威胁) by noise pollution caused by

human beings. The noise that influences sea animals comes

from a number of human activities. It is caused mainly by

industrial underwater explosions(爆炸) , ocean drilling, and

ship engines. Such noises are added to natural sounds.

These sounds include the breaking of ice fields, underwater

earthquakes, and sounds made by animals themselves.

Decibels (分贝) measured in water are different from those measured on land. A noise of one hundred and twenty decibels on land causes pain to human ears. In water, a decibel level of one hundred and ninety five would have the same effect(效果).

Some scientists have proposed setting a noise limit (限度)of one hundred and twenty decibels in oceans. They have observed that noises at that level can frighten and confuse whales(鲸鱼).

A team of American and Canadian scientists discovered that louder noises can seriously injure some animals. The research team found that powerful underwater explosions were causing whales in the area to lose their hearing. This seriously affected the whales' ability to exchange information and find their way. Some of the whales even died. The explosions had caused their ears to bleed.

Many researchers whose work depends on ocean sounds object to a limit of one hundred and twenty decibels. They say such a limit would mean an end to important industrial and scientific research. Scientists do not know how much and what kinds of noises are harmful to ocean animals. However, many scientists suspect that noise is a greater danger than they believed. It’s time for them to take action to help ocean animals.

1.Which of the following is not caused by human beings?

A. The noise of industrial underwater explosions.

B. The noise of ocean drilling.

C. The sound of underwater earthquakes

D. The noise of ship engines.

2.What does the second paragraph mainly tell us?

A. The same noise measures differently on land and in the ocean.

B. Different places may have different types of noises.

C. The noises can cause humans to lose hearing.

D. There are different kinds of natural sounds in the ocean.

3.Which of the following statements is TRUE?

A. Powerful underwater explosions aren’t harmful to whales’ ears.

B. Many researchers are against the noise limit of 120 decibels.

C. Noises cannot cause whales’ death.

D. The noise limit of 120 decibels would hardly influence the industrial research.

4.According to the passage, we can infer that scientists will probably .

A. work hard to cut down natural sounds.

B. stop industrial and scientific research in oceans.

C. try their best to make no noise.

D. protect ocean animals from harmful noises.

1.C 2.A 3.B 4.D 【解析】文章讲述了噪音污染对海洋生物的伤害,科学家研究怎么保护海洋生物不受伤害。 1.根据These sounds include the breaking of ice fields, underwater earthquakes, and sounds made by animals themselves.可知水下地震的声音不是人类...

Today was quite an amazing day for me. It was the day that my father returned home from Russia. He had been away from us for over a year. I had missed him more than words could ever say. Although we were proud of him, we hoped that he could wake up under the same roof (屋顶) as us. Now the day had finally arrived. He had worked hard and it was now time for him to return home.

Mom woke us at 6 a.m. to go to the airport. My father's flight (航班) was due to arrive at 9:30. “We don't want to be late!” she kept saying as she woke everyone up. She had no need to remind me! I quickly dressed, washed and had breakfast. I could not take my eyes off the clock all morning. Time was going so slowly. When it was 8:45, my mom told us all it was time to go. We all ran to the car and made our way quickly to the airport.

We arrived just after 9 and waited patiently. But 9:30 came and went and our father's flight had still not arrived. I kept asking Mom where he was. She just kept smiling and saying he'd be there soon. Another 10 minutes went by, and suddenly a tall man appeared in the crowd. There was my father standing before me. He dropped his bags to the floor and hugged my sister and me. “I've missed you so much,” he said. We all cried together. I never want my father to be away for such a long time.

Today was pretty perfect.

根据材料内容选择最佳答案。

1.What can we know from Paragraph 1?

A. The writer was the pride of her family.

B. The writer missed her father very much.

C. The writer's father worked late every day.

D. The writer's father left home many years ago.

2.Why did the writer say “She had no need to remind me!”?

A. Because she knew that the plane would be late.

B. Because she thought that they would be late.

C. Because she would never want to be late.

D. Because she had never been late.

3.When did the writer's father appear at the airport?

A. At 8:45.

B. At 9:00.

C. At 9:30.

D. At 9:40.

4.From the passage, we can know that the writer's father _______.

A. was tired after the plane ride

B. missed his family very much

C. wanted to go to Russia again

D. thought his kids had grown up a lot

5.The passage is probably taken from _______.

A. a diary

B. a report

C. a dictionary

D. an instruction

1.B 2.C 3.D 4.B 5.A 【解析】 本文主要内容:今天对我来说是一个了不起的日子。那是我父亲从俄罗斯回家的那一天。他离开我们已经有一年多了。我对他的思念超过了言语所能表达的。虽然我们为他感到骄傲,但我们希望他能像我们一样在同一屋檐下醒来。现在终于到来了。他工作很努力,现在是他回家的时候了。妈妈早上6点叫醒我们去机场。我父亲的班机定于9:30到达。“...

A flying disk(飞碟)is made of plastic(塑料).It was back in the 1950s.A group of college students came into a restaurant to eat some apple pies.After eating the apple pies,they felt bored,so they wanted to play a game.They threw the plates here and there.In this way,the flying disk came into being.

A camera is used for taking photos.It was invented in 1827 by Joseph in Italy.It's often used by the photographers to take pictures.There are many fascinating pictures to be taken in order to help you to remember the beautiful views.

An umbrella is a most useful tool.It was invented over 4,000 years ago.It was invented in China and Egypt.It's used for keeping the rain out.When the sun is shining in the sky,an umbrella is also used to keep the sun out.It is still used today.

A bike is a very useful tool in the world today.It is very cheap to travel on your bike.Taking a trip by bike is pleasant,because you can enjoy the beautiful sunshine in autumn and you can share the cool fresh air in summer.Riding a bike is good for the environment.

1.The flying disk is used for .

A. taking photos

B. playing a game

C. keeping the rain out

2.The first camera was invented by .

A. an Italian B. a Chinese C. a college student

3.Taking a trip by bike is pleasant because .

A. it is very fast

B. you can get close to nature

C. it can keep the sun out

4.The invention“ ”has the longest history of the three.

A. a flying disk

B. a camera

C. an umbrella

5.Which of the following is TRUE?

A. The camera was made in the 1950s.

B. The flying disk was invented by Joseph.

C. The umbrella was invented in China and Egypt.

1.B 2.A 3.B 4.C 5.C 【解析】 本文介绍了四种常见的物品,它们分别是飞碟、照相机、伞和自行车。 1.B 推理判断题。根据After eating the apple pies,they felt bored,so they wanted to play a game.They threw the plates here and th...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网