题目内容

【题目】配对阅读。左栏的五位母亲打算为各自的孩子选择一所学校,请在右栏信息中选出符合个人要求的最佳选项。

【1】 Betty wants her six-year-old daughter to be a musician when she grows up, so she is looking for a famous music school for her.

2Sara’s son is 10 years old. He is interested in water sports. He said that he hoped to be a sailor in the future.

3Alice learned to dance when she was young. Now she is a successful dancer. She wants her little daughter to follow her steps.

4 Mary is always worried about her daughter, who is poor at math and English at school, so she is looking for a training centre to help her daughter.

5 Gina has a son who is a football fan. He knows about almost all the well-known football players. He wishes to be a football star.

A. Aqualility Making water safe and fun. Swimming lessons are for all ages from birth. Small groups are in warm pools in Reigate on Monday & Friday afternoons.

B. Manor House A small and friendly school for girls 2—16 offers a modern and caring environment. Bring your daughter and come and see why our girls are so happy and do so well.

C. Little Kickers Why do we get a kick out of every class? It’s fun. The children have fun learning new skills. So if you want your kid to be a football star or just to be happier, why not come and have a ball with us?

D. Monkey Music Since 1993 thousands of children across the UK have grown up with Monkey Music. Our wonderful teaching program introduces music to young children in a way they can easily understand and enjoy.

E. Kip McGrath Do you want your child to succeed at school? We have very good Math and English teachers. We are for children aged 6—16.

F. Farnham Dance New ballet(芭蕾) classes at the St. John’s Centre, 19 Tilford Rd, Farnham GU9 8DJ. Tuesday afternoons, 10 week terms.

G. Kip House Do you want your child to improve math? We have good math teachers. We’re for childen aged 6-16.

【答案】

【1】D

【2】A

【3】F

【4】E

【5】C

【解析】

试题分析:这篇短文主要讲述五位母亲Betty, Sara, Gina, Mary和 Alice打算为各自的孩子选择一所合适的学校。

【1】D推理判断题。根据贝蒂的叙述可知,她想让自己的女儿当一位音乐家,所以正在找一所音乐学校。故填D.

【2】A推理判断题。根据Sara的叙述可知她的儿子对水运动感兴趣,故会选择与水有关的学校,故填A.

【3】F推理判断题。根据爱丽丝的叙述,她喜欢跳舞,她希望她的小女儿像她一样去跳舞。故会选择一个与舞蹈相关的学校,故填F。

【4】E推理判断题。根据玛丽的描述,她的女儿数学英语差,所以她想给女儿找补习班,故填E。

【5】C推理判断题。根据吉娜的描述,她有一个足球迷的儿子,故她会给儿子找球类的学校,故填C.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Many companies today hold meetings to discuss their new plans. As people are paying more attention to the environment problems, more companies are looking for ways to reduce their bad influence on the environment. Many of them achieve this by using web meeting.

Web meeting is a technology that allows people to communicate better over the Internet. Its an easy way of hosting and attending a meeting. Participants(与会者) dont have to leave the office. Each of them will receive an invitation with the meeting time and date on it. When the meeting is ready to begin, they must sit before their computers.

With web meeting, all participants can attend the meeting at their own desks. They dont need to drive a car to travel to and from the meeting. As a result, no fuel(燃料) is used and less time is taken up in attending a web meeting.

Materials for the meeting are simply e-mailed to all the participants before it begins. Then participants can just read them on the screen. For the company, this not only saves the use of paper but also greatly reduces the mailing cost.

As a meeting hall is not used, the only power for a web meeting is the power that is used by the computers. Besides, organized dont have to pay for food or accommodation(住宿)for the participants. All this means that less energy is used.

In a word, web meeting is a cheaper, greener, and more friendly way of hosting and attending a meeting. Companies that hold web meetings are willing to work hard for a better environment. So they can more easily find their working partners who have the same green ideas. In return, they develop good relationship with other companies and improve their business.

根据上面短文内容填空。

【1】Many companies are looking for ways to _________ on the environment, because people are paying more attention to the ________.

2Web meeting is an easy way to _________the meeting. Participants just sit before their computers instead of ________________the office.

3The use of paper___________and the __________is greatly reduced by e-mailing meeting materials.

4Power is only used by the computers because there is no need for a__________. Besides, organizers neednt ________on food and accommodation for the participants.

5If they have the same___________, its ________for companies to find their working partners.

【题目】One afternoon I took a trip to an art museum while waiting for my husband to finish a business meeting. I was expecting a view of the masterpieces(名作).

A young couple looking at the in front of me chatted non-stop. I watched them for a moment and realized the wife was doing all the talking. I admired(佩服)this man for being so with her. Bored by their noise, I moved on.

I met them several times as I moved those rooms of art. Each time I heard her voice, I moved away quickly.

I was standing at the museum gift shop buying some cards when the couple walked to the exit(出口).

" He's a brave man, " the clerk said. "Most of us would our interests if we were blind at such a young age. But behind his wife he comes in there's a new art show. "

"But he can't see. " I said in surprise.

" His wife each painting so that he can see it in his head. "

I learned about patience, courage and love that day. I saw the patience of a young wife describing paintings to a person without sight and the courage of a husband who would not allow blindness to change his . And I saw the love shared by two people as I this couple walk away holding each other's hands.

【1】A. crowded B. quiet C. noisy D. silent

【2】A. gifts B. maps C. books D. Paintings

【3】A. strict B. patient C. careful D. excited

【4】A. through B. across C. into D. out of

【5】A. give up B. give away C. die out D. run away

【6】A. whatever B. wherever C. whenever D. whether

【7】A. talks B. shows C. describes D. tells

【8】A. nothing B. everything C. something D. anything

【9】A. mind B. eyes C. life D. decision

【10】A. met B. knew C. researched D. Watched

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网