题目内容

【题目】Many companies today hold meetings to discuss their new plans. As people are paying more attention to the environment problems, more companies are looking for ways to reduce their bad influence on the environment. Many of them achieve this by using web meeting.

Web meeting is a technology that allows people to communicate better over the Internet. Its an easy way of hosting and attending a meeting. Participants(与会者) dont have to leave the office. Each of them will receive an invitation with the meeting time and date on it. When the meeting is ready to begin, they must sit before their computers.

With web meeting, all participants can attend the meeting at their own desks. They dont need to drive a car to travel to and from the meeting. As a result, no fuel(燃料) is used and less time is taken up in attending a web meeting.

Materials for the meeting are simply e-mailed to all the participants before it begins. Then participants can just read them on the screen. For the company, this not only saves the use of paper but also greatly reduces the mailing cost.

As a meeting hall is not used, the only power for a web meeting is the power that is used by the computers. Besides, organized dont have to pay for food or accommodation(住宿)for the participants. All this means that less energy is used.

In a word, web meeting is a cheaper, greener, and more friendly way of hosting and attending a meeting. Companies that hold web meetings are willing to work hard for a better environment. So they can more easily find their working partners who have the same green ideas. In return, they develop good relationship with other companies and improve their business.

根据上面短文内容填空。

【1】Many companies are looking for ways to _________ on the environment, because people are paying more attention to the ________.

2Web meeting is an easy way to _________the meeting. Participants just sit before their computers instead of ________________the office.

3The use of paper___________and the __________is greatly reduced by e-mailing meeting materials.

4Power is only used by the computers because there is no need for a__________. Besides, organizers neednt ________on food and accommodation for the participants.

5If they have the same___________, its ________for companies to find their working partners.

【答案】

【1】reduce their bad influence/effect environment problems

2host and attendleaving

3is saved, mailing cost

4hall, spend

5green ideaseasier

【解析】

试题分析:本文介绍了网络视讯会议这一新生事物的特点它是通过互联网让人们更好交流的会议;与会者不必旅途奔波劳累;会议的材料经济环保;无需会议室……这是一种更经济、更环保、更友好的组织与参会形式。

【1】reduce their bad influence/effectenvironment problems。句意:许多公司在寻找减少环境影响的方法,因为人们更加注意环境问题了。由第一段中的:As people are paying more attention to the environment problems, more companies are looking for ways to reduce their bad influence on the environment.可知本题填:reduce their bad influence/effectenvironment problems

2host and attendleaving句意:网络视讯会议是一种容易主持及出席的新的会议形式,与会者只要坐在电脑前而不要离开办公室。a/the way of doing = a/the way to doing,做的方法。由第二段中的:It’s an easy way of hosting and attending a meeting. Participants don’t have to leave the office.可知本题填:host and attendleaving

3is saved, mailing cost句意:通过网络视讯会议,节约了用纸而且减少了邮费开支。由第四段This not only saves the use of paper but also greatly reduces the mailing cost可知答案为:is saved, mailing cost

4hall, spend句意:只是电脑的花费,因为无需会议厅而且组办者不必花钱在食物及与会者的住宿上。由倒数第二段第一句As a meeting hall is not used, the only power for a web meeting is the power that is used by the computers.及第二排可知第一空答案:hall。根据倒数第二段的:organized dont have to pay for food or accommodation for the participants. 花费…………上:Pay sth for…=spend sth on。可以推测到第二空填:spend。故填:hall, spend

5green ideaseasier句意:如果大家都有一样的环保理念,公司找到自己的商业伙伴更加容易。由最后一段so they can more easily find their working partners who have the same green ideas(因此他们更容易找到有同样环保理念的商业伙伴),可以变形得到本题的句型结构,故填:green ideaseasier

练习册系列答案
相关题目

【题目】配对阅读。左栏的五位母亲打算为各自的孩子选择一所学校,请在右栏信息中选出符合个人要求的最佳选项。

【1】 Betty wants her six-year-old daughter to be a musician when she grows up, so she is looking for a famous music school for her.

2Sara’s son is 10 years old. He is interested in water sports. He said that he hoped to be a sailor in the future.

3Alice learned to dance when she was young. Now she is a successful dancer. She wants her little daughter to follow her steps.

4 Mary is always worried about her daughter, who is poor at math and English at school, so she is looking for a training centre to help her daughter.

5 Gina has a son who is a football fan. He knows about almost all the well-known football players. He wishes to be a football star.

A. Aqualility Making water safe and fun. Swimming lessons are for all ages from birth. Small groups are in warm pools in Reigate on Monday & Friday afternoons.

B. Manor House A small and friendly school for girls 2—16 offers a modern and caring environment. Bring your daughter and come and see why our girls are so happy and do so well.

C. Little Kickers Why do we get a kick out of every class? It’s fun. The children have fun learning new skills. So if you want your kid to be a football star or just to be happier, why not come and have a ball with us?

D. Monkey Music Since 1993 thousands of children across the UK have grown up with Monkey Music. Our wonderful teaching program introduces music to young children in a way they can easily understand and enjoy.

E. Kip McGrath Do you want your child to succeed at school? We have very good Math and English teachers. We are for children aged 6—16.

F. Farnham Dance New ballet(芭蕾) classes at the St. John’s Centre, 19 Tilford Rd, Farnham GU9 8DJ. Tuesday afternoons, 10 week terms.

G. Kip House Do you want your child to improve math? We have good math teachers. We’re for childen aged 6-16.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网