题目内容

【题目】— Did Liu Ying and Liu Li come to your birthday partyTina?

— I had invited thembut _______ of them showed up

A. both B. all

C. none D. neither

【答案】D

【解析】试题分析:D。四个选项皆为代词,且BC选项用于三者或三者以上,结合问句句意蒂娜,刘英和刘丽参加你的生日聚会了吗?”知发生在两者之间,排除BC两项;由我邀请她们了,但她们没露面。知此句表否定,故选D项。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

WeChat, known as Weixin in China, is a mobile phone communication service which was developed after QQ by Tencent on January 21, 2011 in China. It has been the most popular in China.

It is so easy to use WeChat. First, you can register WeChat with your phone number, and then add your friends’ numbers in your contact list. It works just like talking on QQ. You can send your pictures and share your feelings. And your friends are able to find them as soon as they get online. What’s more, they can also give you their comments(评价)such as “ ”.

WeChat is powerful. It can send voice messages, text messages, pictures and videos. Varied information could be sent to your friends. Besides, Wechat provides us with services such as shopping, games, news and e-banks, which are popular with most people. For example, if you want to order a dinner in a restaurant, you can just scan its QR code by your WeChat and order the dinner without making a call or visiting the restaurant. You can even pay for it by WeChat. In this way, it will help you save time and money.

WeChat is supported on Wifi, 2G, 3G and 4G. So you can chat with your family or friends in a new way by using your phone at a low price anytime and anywhere. Even though your friends stay abroad, they are still able to use WeChat to communicate with you and share their interesting experiences with you.

However, there are some dangers of WeChat. It is often reported that many traffic accidents are caused by careless drivers who can’t help playing on WeChat while driving. And some bad guys even use WeChat to gamble (赌博), which breaks the law. Luckily, WeChat is improved now and then. So it seems impossible that WeChat will be replaced in the near future. It is going to solve these difficulties and develop better and better.

1The underlined word “register” in Paragraph 2 means ________ in Chinese.

A. 注销 B. 登录 C. 注册 D. 验证

2We can learn from the passage that_________________ .

A. people could use WeChat in January, 2010

B. people can use WeChat to order food at home now

C. people can’t talk with their friends abroad on WeChat

D. people can share only messages at any time on WeChat

3How is the passage organized? (=Paragraph 1, =Paragraph 2,…)

A. B. C. D.

4Which of the following is the writer’s opinion about WeChat?

A. WeChat will be better in the future with its development.

B. WeChat can help us do everything because it is powerful.

C. It is too dangerous to use WeChat because it may cause accidents.

D. WeChat will be replaced in the future because it may cause gamble.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网