题目内容

【题目】用方框中所给词的适当形式填空。

1Someone thinks that chiguaqunzhong means the big ___________who is watching everything.

2The teacher ______________the rules to children last week.

3China is an ____________country.

4Candy told me that she overcame (克服) _____________by singing.

5Don't let anyone else know what we've talked about. It's a_________conversation.

【答案】

1 crowd

2 explained

3 Asian

4 shyness

5 private

【解析】

1句意:有人认为,“吃瓜群众”指的是那些观看的人群。此句缺少定语从句的先行词,根据句意可知,答案为crowd。

2句意:老师上周向孩子们解释了规则。此句缺少谓语动词,根据last week判断,句子的时态为一般过去时,结合句意可知,答案为explained。

3句意:中国是一个亚洲国家。形容词修饰名词,根据句意可知,答案为Asian。

4句意:凯蒂告诉我她通过唱歌来克服害羞此句缺少宾语,需要由动词充当,结合句意可知,答案为sadness。

5句意:别让别人知道我们在说什么。这是私人谈话。conversation前面需要由形容词来修饰,结合句意可知,答案为private。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Dolls (玩偶) come in all shapes and sizes. Many people like to collect them. The reason is probably that dolls make people feel like they just gave birth to their own children.

One famous doll company (公司) is Madame Alexander. The dolls it produces are usually bought by mothers for their daughters to play with. Two of the most expensive dolls they have are Kathleen Toddler whose market price today is from $125 to $300 and Binnie, which costs about $175 to $475.

Cabbage Patch Kids are another kind of dolls. That company’s marketing policy(政策) is different because you don’t buy a doll but rather adopt (收养) one. You just have to pay a small, regular fee (定额费用).They were very successful in the 1980s.

Lee Middleton also produces (生产) baby dolls, including different collections. As they are very lively, these dolls are still very popular among collectors.

Another company that makes dolls is Tiny Miracles. They have a collection called the Ashton Drake Galleries that consists of (……组成) 10-inch long babies. They are not sold in stores, so if you want one, you have to order it straight from Tiny Miracles.

These are just a few of the baby dolls on the market. The best place to sell dolls is online because almost everyone has a computer and the company can make money here much more easily than by putting an ad in the newspaper. The companies don’t even have to create their own websites because they can use auction (拍卖) sites easily, meaning they just have to open an account (开户).

1Who usually buy dolls produced in Madame Alexander?

A. Mothers. B. Daughters. C. Grandparents. D. Fathers.

2If you want to adopt a baby doll,you should choose    .

A. Lee Middleton B. Tiny Miracles

C. Cabbage Patch Kids D. Madame Alexander

3Which of the following is an advantage (优点) for companies that sell dolls online?

A. The companies need to make their own websites.

B. The companies have to open an account.

C. The online companies have to advertise (登广告) their goods.

D. Auction sites allow them to do business easily.

4What can we infer (推测) from the passage?

A. Mothers like to buy expensive dolls for their daughters.

B. Kathleen Toddler is the most expensive doll in the world.

C. The policy of adopting a doll was popular in the 1980s.

D. Dolls make people feel that they are children.

5The writer’s purpose (目的) of writing the passage is to    .

A. introduce ways to make baby dolls B. introduce different kinds of baby dolls

C. tell us how to choose a beautiful baby doll D. show different baby doll collections

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网