题目内容
(1) My children are growing up fast. My daughter is 16 and my boy is already in junior high school. As they get bigger our house seems 1.(get) smaller. So we want to sell some of our things in a yard sale and give the money2. a children’s home.
(2) We have already 3.(clear) out a lot of things from our bedrooms. We have decided to each sell five things that we no longer 4.(use). My son was quite sad at first. Although he has not played with his old toys 5. a long time, he still wanted6.(keep) them. For example, he has owned a train and railway set since his 7.(four) birthday, and he played with it almost every week until he was about seven. And he didn’t want to lose his toy monkey, either. He 8.(sleep) next to the monkey every night when he was a child. My daughter was more 9.(understand), although she also felt sad 10.(part) with certain toys.
1.to get 2.to 3.cleared 4.use 5.for 6.to keep 7.fourth 8.slept 9.understanding 10.to part 【解析】试题这是一篇记叙文,文章讲述了随着孩子越来越大东西越来越多,房子的空间也变得越来越小,为了赚一些钱以及让房子宽敞一些,“我”决定出售一些不常用的东西,虽...