题目内容

This dog looks ________. It’s wearing red shoes.

A. clever B. brave C. funny D. careful

C 【解析】句意:这条狗看起来很有趣,它正穿着双红鞋。考查形容词辨析题。clever意为“聪明的”;brave意为“勇敢的”;funny意为“有趣的”;careful意为“认真的”。狗穿人鞋,而且还是red,所以很搞笑。根据句意语境,可知funny符合语境,故选C。
练习册系列答案
相关题目

任务型阅读

阅读短文,并按要求完成66-70题。

Artificial intelligence (AI) (人工智能) is growing rapidly. We are living in a world that depends more and more on AI. AI is a group of technologies that help machines get, understand and use information to do tasks.

AI’s recent developments have got a lot of social attention. Some people have welcomed AI because it makes things possible. For example, AI will have a big influence on areas like medicine and engineering. But this attention has also produced a lot of fear. Especially, many workers are worrying that AI could make them lose their jobs.

According to a recent study, nearly five percent of jobs will disappear because of AI. In some industries, AI is already doing the work that people used to do, such as assembling (装配) cars, digging the coal and lifting goods. Self-driving cars and trucks controlled by AI will also take away the driver’s jobs in the future.

On the other hand, AI will also create many new jobs for people. More people will be needed to write programmers for AI systems (系统) and they will set up and work on them, too. Meanwhile, jobs that require feelings, excellent communication skills with people will not be replaced (取代) by AI. These includes jobs in fields like teaching, nursing and personal training.

AI is here. It is changing how people live and work in many ways. That makes AI important to watch, not to fear.

66、67题完成句子;68题简略回答问题;69题找出并写下第二段的主题句;70题将问中画线句子译成汉语。

1.AI is ___________________________________ that help machines to do tasks.

2.____________________________________controlled by AI may make the drivers lose their jobs.

3.What will AI create for people?

___________________________________________________________________

4.__________________________________________________________________

5.__________________________________________________________________

1.a group of technologies 2.Cars and trucks. 3.Many new jobs. 4.AI’s recent developments have got a lot of social attention. 5.它在许多方面改变着人们的生活和工作方式。 【解析】试题这篇说明文介绍了人工智能系统,它是帮助机器获取、理解和使用信息...

For his eleventh birthday, Lin was given a gift that would shape his life. On that day his father took him to the Children’s Activity Centre and said he could choose any course that interested him. There was just one requirement: Lin would have to promise to study it for at least one year.

To that point Lin had had many hobbies, but none kept his interest for more than a week or two. His mum once gave him a bag of stamps to encourage stamp collecting. That hobby lasted a week. Then his father got him some paints hoping that Lin's artistic side would shine through. Those paints were now under his bed, still unopened. This time Lin’s parents would let him decide.

Lin's eyes moved down the noticeboard that listed all the courses on offer. He stopped at "Photography". He liked the idea of taking beautiful pictures but the notice said that each student needed their own camera. Although Lin's family weren't poor, they weren’t rich either, and a camera cost a lot of money. He continued looking.

The next course to catch his eye was "Language Art". He didn’t even know what that meant. His father explained that it taught people how to make public speeches. Lin, a shy boy, could think of nothing worse.

Then he saw it. "Cooking" sounded like something he'd like to do. It was inexpensive and convenient, it could be done alone and it was also creative.

Based on Lin’s hobby history, his dad had doubts, but he agreed. Much to his parents' surprise, Lin kept his promise. He studied cooking at the Centre every Saturday, and practised at home, making delicious meals for his family. Everyone looked forward to birthdays, when they could eat his cakes. Lin got great satisfaction from the pleasure his food brought to others.

The months turned to years but his hobby never changed again.

Now Lin is an adult and runs a successful restaurant. When customers say they enjoy his meal, he still gets the same pleasure he did as a child, and remembers the special gift he received all those years ago.

1.Why didn't Lin choose to study photography?

A. It was too expensive.

B. He had no interest in it.

C. He was not very creative.

D. It was not offered that term.

2.The underlined expression "catch his eye" in Paragraph 4 means “ ”.

A. make him excited

B. cause him surprise

C. get his attention

D. help him see clearly

3.Which of the following best describes Lin's interest in cooking?

A. It only lasted for a short time.

B. It seemed to match his character.

C. It was forced on him by his parents.

D. It developed slowly over many months.

4.Why did the father have doubts about Lin's choice of cooking?

A. Lin wasn't good at cooking.

B. Cooking wasn't very convenient.

C. He didn’t think Lin would continue.

D. Cooking wasn't a good hobby for a boy.

5.What's the best title for the passage?

A. A Strict Father

B. A Changeable Boy

C. The Fun of Cooking

D. The Birthday Gift

1.A 2.C 3.B 4.C 5.D 【解析】试题本文主要介绍了林在11岁时,那天他父亲带他去儿童活动中心,说他可以选择任何令他感兴趣的课程,就在那天他收到了一份改变他一生的特殊礼物。 1.根据第三段第三行Although Lin's family weren't poor, they weren’t rich either, and a camera cos...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网