题目内容

【题目】 I live in a nice new building in Beijing. It is very tall. It has eighteen floors. There are about eighty families in the building. That is to say (也就是说), about two hundred and forty people live in the building.

My home is on the twelfth (第十二) floor. We have two bedrooms and a living room. They are big and clean. There are a lot of big trees and beautiful flowers around our building. I like looking out of the window in my room. I can see cars and buses running in the street. I can see people walking in the street, too. They look so small! I can also see a lot of tall buildings. How beautiful Beijing is! I am happy to live in this nice, new and tall building.

根据短文内容,选择正确答案。

1There are ________floors in the building.

A.twelveB.twentyC.eighteenD.eighty

2How many people are there in the building?

A.Two hundred.B.Three hundred.

C.Two hundred and forty.D.About two hundred and forty.

3There are many ________ around the building.

A.carsB.big trees and beautiful flowers

C.shopsD.buses

4What can I see from the window in my room?

A.I can see cars and buses running in the street.B.I can see people walking in the street.

C.I can see a lot of tall buildings.D.A, B and C.

5Which of the following is NOT true?

A.The building is tall.B.There are a lot of birds around the building.

C.Beijing is very beautiful.D.The building is new.

【答案】

1C

2D

3B

4D

5B

【解析】

短文讲了作者住在一个十八层的大楼里,详细的介绍了楼里居住多少人,楼的四周情况等,作者感到很高兴。

1细节理解题。根据第一段中“It has eighteen floors.”可知,这栋楼有18层。故选C

2细节理解题。根据第一段中“That is to say (也就是说), about two hundred and forty people live in the building.”可知,有大约240人住在这栋楼里。故选D

3细节理解题。根据第二段中“There are a lot of big trees and beautiful flowers around our building.”可知,大楼周围有很多大树和美丽的花朵。故选B

4细节理解题。根据第二段中“I like looking out of the window in my room. I can see cars and buses running in the street. I can see people walking in the street, too. They look so small! I can also see a lot of tall buildings.”可知,我可以看到窗外的小汽车和公共汽车在街上行驶,也能看见人们在街上走,还可以看到很多高楼大厦。故选D

5推理判断题。A:楼是高的。根据第一段中“It is very tall.”可知,楼是高的,该项表述正确。B:大楼周围有很多鸟。根据第二段中“There are a lot of big trees and beautiful flowers around our building.”可知,大楼周围有很多大树和美丽的花朵,没有鸟,该项表述错误。C:北京非常美丽。根据第二段中“How beautiful Beijing is!”可知,北京很美丽,该项表述正确。D:楼是新的。根据第一段中“I live in a nice new building in Beijing.”可知,楼是新的,该项表述正确。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Tea House Wants You

Join us in Tea House-the best Chinese restaurant in town.,We are now looking for someone interested in working with us.

2 Cooks

At least two years' work experience in a restaurant kitchen

Good at making Chinese dishes

Able to work on weekends

Work 16:00-21:00 every day(600/week)

5 Waiters/Waitresses

At least one year's work experience in cafes or restaurants

Part-time welcome

Work 11:00-15:00 or 16:00-21:00(16/hour)

2 Cleaners

No experience needed

Part time welcome

Wash dishes,clean the kitchen

Work 12:00-15:00 or 17:00-22-00( 12/hour)

We are also looking for singers and bands for Wednesday nights!

Call 0571-1234567 Ms.Wu

Four people have called Ms.Wu.Here's their information.

Ronald

cleaner

night-time worker,looking for a job in the morning

Mary

singer

singer,wanting to sing songs at restaurants on weekends

Frank

cook

cook in a restaurant for one year,good at making pizzas

Stella

cleaner

college student with no work experience,looking for a part-time job

1Who would get a call from Ms.Wu for an interview(面试)?

A.Ronald.B.Mary.C.Frank.D.Stella.

2How much can you get every day if you work as a part-time cleaner working from 17:00-22:00

A.32.B.36.C.60D.80.

3What can we learn about Tea House from this reading?

A.The cooks of the restaurant have to work at lunch time.

B.Waiters in Tea House must know about lea making.

C.It's the cleaners' job to wash the dishes in the morning

D.Wednesday evening is the show time for singers.

4What kind of passage is this reading?

A.An ad of Chinese teaB.An ad of a restaurant.

C.An ad of Tea House.D.A poster of a concert.

【题目】Making the Team

Tick-tock. Tick-tock. The clock seemed to be moving very slowly. This was Andy's last class of the day-biology. Usually, Andy liked biology. Usually, Andy didn't want biology class to end. But not today. Today there were_________ for the basketball team after school.

There was only one thing that Andy liked more than biology: basketball. For months, Andy went to the backyard and practiced his shots every night after dinner. He loved the feeling of the basketball in his hands and the ________ the ball made when it sailed through the net. Swish! The best sound in the world !

"Psst! Andy!" Tommy was trying to get his attention.

"I feel like this class will never_________," said Tommy.

They had been best friends since kindergarten. Tommy loved basketball, too. He was also trying out for the basketball team. Andy was glad he'd have his best friend by his side.

Suddenly the bell rang and the class was over. When they rushed to the gym, Andy's heart sank. At least 60 boys were there. Andy knew the basketball team only had ________ for 20 people. What if only one of them made the team ? That would be worse.

The coach's whistle started the tryouts. Andy and Tommy were divided into different teams to play against one another. The minute he felt his hands on the basketball, Andy felt better. Swish! Swish! Not all of the shots went in, but a lot of them did.

Tommy was waiting outside for Andy when the tryouts were over.

"How did it go?" Tommy asked.

"Um . . . I think it went alright…"

"Anyway, the coach will_______ a list of who made the team tomorrow before school," Tommy patted Andy on the shoulder. Then they walked home in ______

The next morning Andy hurried to school without breakfast. He found Tommy's name on the list-he had made it! Andy's eyes moved down the list, slowly, reading every name.

"Andy!" He heard Tommy's _________voice, "we made it!"

"How? I couldn't see my name anywhere." said Andy.

"Look at the second sheet!"

Andy looked back at the list and found his name on the second sheet. He ________and gave Tommy a high-five. They made the team together.

1A.tryoutsB.playersC.gamesD.fans

2A.flightB.circleC.noiseD.sound

3A.endB.lastC.workD.change

4A.areasB.placesC.ballsD.names

5A.findB.readC.postD.check

6A.disappointmentB.excitementC.surpriseD.silence

7A.differentB.strangeC.happyD.upset

8A.followedB.turnedC.roseD.left

【题目】阅读下面的短文,根据短文内容从每小题所给的A、B、C、D 四个选项中,选出一个可以填入空白处的最佳选项,使短文意思完整、句子通顺。
Letting kids learn more about science at an early age is easier than you think. It is happening all around us, and you can 1 everyday things to encourage your children's interest.
Most parents believe it is difficult to help their children with science. But you don't need a high scientific 2 to teach your children science. All you need is that you're willing to try, to see the world, and to 3 the time to encourage their natural curiosity(好奇).
You can help by having an active attitude(态度) towards science yourself. Then start 4 by asking your children questions about the things you see every day. And then listen to their answers without judging(评判) them, which will 5 their confidence(自信), and help you decide just what your children know or do not know.
Different kids have different interest, 6 they need different kinds of science projects. Collecting rocks may interest your young daughter, but your older son may need something more to deal with it. Knowing your children is the best way to 7 enjoyable learning activities. Here are some more pieces of advice:
Choose activities that are the right 8 of difficulty. If you are not sure, pick something easier.
Read the suggested ages on any projects, books, and then make sure that the activity is 9 for your child.
Let your child choose the project or activity himself. It’s easy enough to ask rather than force him. Suggest choosing 2 or 3 things your child can do. When a child picks something he is 10 in, he will enjoy it and learn more from it.
(1)A.buy B.make C.invent D.use
(2)A.degree B.place C.brain D.result
(3)A.follow B.solve C.take D.raise
(4)A.seriously B.simply C.cheaply D.completely
(5)A.lose B.create C.improve D.believe
(6)A.so B.if C.though D.but
(7)A.delete B.find C.cancel D.print
(8)A.answer B.way C.point D.level
(9)A.proper B.famous C.cheap D.deep
(10)A.proud B.interested C.known D.good

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网