题目内容

【题目】

Tea House Wants You

Join us in Tea House-the best Chinese restaurant in town.,We are now looking for someone interested in working with us.

2 Cooks

At least two years' work experience in a restaurant kitchen

Good at making Chinese dishes

Able to work on weekends

Work 16:00-21:00 every day(600/week)

5 Waiters/Waitresses

At least one year's work experience in cafes or restaurants

Part-time welcome

Work 11:00-15:00 or 16:00-21:00(16/hour)

2 Cleaners

No experience needed

Part time welcome

Wash dishes,clean the kitchen

Work 12:00-15:00 or 17:00-22-00( 12/hour)

We are also looking for singers and bands for Wednesday nights!

Call 0571-1234567 Ms.Wu

Four people have called Ms.Wu.Here's their information.

Ronald

cleaner

night-time worker,looking for a job in the morning

Mary

singer

singer,wanting to sing songs at restaurants on weekends

Frank

cook

cook in a restaurant for one year,good at making pizzas

Stella

cleaner

college student with no work experience,looking for a part-time job

1Who would get a call from Ms.Wu for an interview(面试)?

A.Ronald.B.Mary.C.Frank.D.Stella.

2How much can you get every day if you work as a part-time cleaner working from 17:00-22:00

A.32.B.36.C.60D.80.

3What can we learn about Tea House from this reading?

A.The cooks of the restaurant have to work at lunch time.

B.Waiters in Tea House must know about lea making.

C.It's the cleaners' job to wash the dishes in the morning

D.Wednesday evening is the show time for singers.

4What kind of passage is this reading?

A.An ad of Chinese teaB.An ad of a restaurant.

C.An ad of Tea House.D.A poster of a concert.

【答案】

1D

2C

3D

4B

【解析】

本表格是一则招聘广告,详细的说明了招聘的岗位及要求。同时也给出了四位正在需求工作的人。

1细节理解题,根据“Ronald: cleaner, night-time worker, looking for a job in the morning罗纳德·柯林斯夜班工人,早上找工作,不符合时间要求:Work 12:00-15:00 or 17:00-22-00 “Marysingersinger,wanting to sing songs at restaurants on weekends玛丽·辛格,周末想在餐厅唱歌不符合时间要求“We are also looking for singers and bands for Wednesday nights! 我们还在寻找周三晚上的歌手和乐队!“Frankcookcook in a restaurant for one year,good at making pizzas弗兰克在餐厅做饭一年,擅长做披萨不符合要求“At least two years' work experience in a restaurant kitchenGood at making Chinese dishes至少两年餐厅厨房工作经验。擅长做中国菜“Stellacleanercollege student with no work experience, looking for a part-time job斯特拉,清洁工,大学生,没有工作经验,正在找兼职工作符合“No experience neededPart time welcome不需要经验,欢迎兼职。故选D

2细节理解题,根据“Work 12:00-15:00 or 17:00-22-00( 12/hour)”17:00-22:00一共5个小时,5 x 12=60,故选C

3细节理解题,根据“Cooks Work 16:00-21:00 every day(600/week)”可知选项A The cooks of the restaurant have to work at lunch time. 餐厅的厨师在午餐时间必须工作。排除A;根据“Waiters/Waitresses :At least one year's work experience in cafes or restaurants服务员:至少一年在咖啡馆或餐厅的工作经验,可知不一定要知道制茶,排除B;根据“Cleaners : Wash dishes,clean the kitchen Work 12:00-15:00 or 17:00-22-00( 12/hour)”可知工作时间并不是在早上,排除C;根据“We are also looking for singers and bands for Wednesday nights! 我们还在寻找周三晚上的歌手和乐队!可知选项D正确,故选D

4主旨大意题,根据“Tea House Wants You:Join us in Tea House-the best Chinese restaurant in town.,We are now looking for someone interested in working with us. 欢迎光临小镇上最好的中餐馆茶馆,我们现在正在寻找有兴趣与我们合作的人。可以看出是饭店招工广告,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 We often reach a point in our life when we should be ready for change that will help us unlock (解锁)our self-improvement power. However, there's always something staring at us right under our nose but we don't see it. The only time we think of unlocking our self-improvement power is when everything gets worst.

When do we realize that we need to change diets? When none of our shirts and jeans would fit us .When do we stop eating candies and chocolates? When all of our teeth have fallen off. When do we realize that we need to stop smoking? When our lungs ()have gone bad. We see the warning signs and signals when things get rough and difficult.

The only time most of us ever learn about unlocking our self-improvement power is when the whole world is falling apart. We think and feel this way because it is not easy to change, but change becomes more painful when we ignore(忽视) it.

Change will happen, like it or hate it. At one point or another, we are all going to finally unlock our self-improvement power not because the world says so. But because we realize it,'s for our own good.

Happy people don' t just accept change; they embrace(拥抱)it. Unlocking our self-improvement power means unlocking ourselves out of the box of thought that is just the way we are. It is such a poor excuse for people who fear change.

Jane always tells everyone that she doesn't have the courage(勇气)to be around groups of people She heard her family tell the same things about her to other people. Over the years, that is what Jane has believed. Every time a great crowd comes, she steps back and locks herself up in a room. Jane not only believes in her story, but lives it!

Self-improvement may not be everybody's favorite word, but if we look at things in a different way, we might have greater chances of enjoying the whole process(过程)instead of counting the days until we are fully improved Three sessions in a week at the gym would result in a healthier life .Reading books every day would build up knowledge. And only when we are enjoying the whole process of unlocking our self-improvement power will we realize that were beginning to take things light and become happy.

1The writer mentions the three questions in Paragraph 2 to show that_______.

A.we learn our lessons when we experience pain.B.we are responsible for the problems we meet.

C.life fails us when we get into the wrong way.D.life is a long journey full of ups and downs

2What is the key to solving Jane's problem?

A.She needs to remember why she started.

B.She has to know how to get on with people.

C.She has to realize she is not what she is in her story.

D.She needs to understand the importance of confidence.

3Which of the following would be the best title for the passage?

A.Is it important to take things light?B.Is it necessary to embrace challenges?

C.To hold on to the last moment or to give up?D.To free ourselves out of the box or to stay in it?

【题目】阅读下文并回答问题。
Some people seem to have extraordinary (非凡的)memories. Zheng Aiqiang, a “memory athlete” on TV show Super Brain, can remember 2,660 numbers in just one hour!
You would think people like this have special brains. But according to a recent study by researchers from the US and the Netherlands, the brain structures(结构)of ordinary people and 23 of the world's leading memory athletes show no difference.
That's because good memories can be trained. New research in the journal Neuron (神经元期刊) suggests that you can become a super memorizer with just six weeks of hard training.
Researchers found that technique (技巧)called loci, invented by ancient Greeks, can greatly help improve memory. By using loci, you are using your imagination to improve the brain's memory networks. You can link(关联)something you need to remember with a place that you know very well. For example, to remember a list of numbers, imagine yourself walking through your house. Each thing is linked to a number. For example, zero could be handle(把手)on the door and five could be the painting on the wall.
In one study, some ordinary people were given 20 minutes to remember 72 words. First they could only remember 26 of them. But when they were taught loci, they could remember 62 words.
“Not everyone can become a memory champion. But everyone using the technique can improve a lot from the level they're at,” said Boris Konrad, one of the researchers in the study.
(1)Is Super Brain a TV show?

(2)Who was loci invented by?

(3)How can you remember more words in twenty minutes according to Paragraph 5?

(4)Is loci helpful to you? Why or why not?

【题目】先通读下面短文,掌握其大意,然后从各小题所给A、B、C、D四个选项中选择一个最佳选项。
When I was 15, I said to my class that I was going to write my own books. All the students nearly fell out of their chairs,1 me. “Don't be silly. Only geniuses(天才) can become writers. And you are getting a D this term.” I was deeply2 and I couldn't help crying.
That night I wrote a short, sad poem about my 3 dreams and mailed it to the WeeklyNewspaper. To my surprise, they published(发表) it, and sent me two dollars. I was a paid writer! I 4 it to my classmates. They laughed again. “Just luck.” they said. However, I had tasted success. Because my first poem 5 published.
By the time I graduated from high school, I had collected all my published works together. But I 6 talked about my writing to my classmates again. They were 7 killers. And people must always keep on their own dreams by 8.
Later, I wrote a book about 9 I understood and felt about my life. It 10 me nine months to finish it. I chose a publisher(出版商) and mailed my book. I wrote a note 11 it, “I wrote this book myself. I hope you will like it. Thank you.”
A month later,12 I received a letter, with an invitation for publishing the book. It became a bestseller(畅销书), and 13 into 15 languages. People ask what college I attended and what degrees(学位) I have got. The answer is none. I just write. I'm not a genius, and I'm not talented. I just write. To all those who dream of 14, I should say to you, “ Yes, you 15be writers! Always keep writing!”
(1)A.laughing at B.listening to C.talking about D.looking at
(2)A.reminded B.changed C.hurt D.hit
(3)A.strange B.unusual C.beautiful D.broken
(4)A.showed B.advised C.encouraged D.taught
(5)A.has been B.had been C.was D.were
(6)A.always B.never C.sometimes D.usually
(7)A.time B.dream C.thought D.money
(8)A.them B.their C.they D.themselves
(9)A.what B.why C.where D.which
(10)A.caused B.made C.took D.won
(11)A.off B.down C.without D.with
(12)A.exactly B.finally C.easily D.wisely
(13)A.was translated B.translated C.translating D.translate
(14)A.being successful B.being famous C.being rich D.being writers
(15)A.must B.should C.can D.have

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网