题目内容

It’s not WASTE until it is WASTED!

With the World Environment Day coming, our school is now requiring every student to form a habit of sorting the waste. Here in our schoolyard we lay four different colors of rubbish bins for different kinds of rubbish. The red is for harmful waste; the blue is for waste that can be recycled (循环再用); the green is for kitchen waste; the yellow is for other waste.

The followings are some instructions for you.

Glass: Empty bottles without caps can be recycled to make new

glass bottles.

Warning: Mirrors and light bulbs (电灯泡) must not be included in

the glass waste.

Paper: Newspapers, magazines, boxes must be clean enough to be recycled.

Warning: Paper tissues (餐纸) and wall paper are not recyclable as paper and should be kept separately.

PMD waste: Packaging made of Plastic or Metal and Drink boxes are used to make new packaging.

Warning: Plastic pots (e.g. yoghurt pots), plastic bags must not be included with the PMD waste.

Harmful waste: out-of-date drugs, used batteries(电池), paint and oil …

Besides, if you don’t need your old bikes at all, our school volunteers will collect them. We’re going to fix them up and then give them away to kids who don’t have enough money for a bike.

To find out more about recycling, you can visit our school website.

1.According to the passage, __________ different colors of rubbish bins are laid in the schoolyard.

A. 4 B. 5 C. 6 D. 7

2.The fish bones (骨) should be thrown in the __________ bin.

A. red B. green C. blue D. yellow

3.From the passage, we can see that __________ are harmful to the environment.

A. paper tissues B. empty bottles

C. drink boxes D. out-of-date drugs

4.If you give your old bike to the volunteers, it will be __________.

A. sold to collect money for the poor kids

B. fixed up and given back to you for free

C. fixed up and given away to the poor kids

D. given away immediately to the poor kids

5.The main purpose of this passage is ________.

A. to look for volunteers for waste sorting

B. to introduce waste sorting to the students

C. to introduce the World Environment Day

D. to advertise glass, paper and plastic products

1.A 2.B 3.D 4.C 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了学校设置了四个垃圾箱以便学生对不同的垃圾进行分类投放。作者重点介绍了垃圾如何分类的信息。 1.The red is for harmful waste; the blue is for waste that can be recycled (循环再用); the green is...
练习册系列答案
相关题目

阅读A、B两篇短文,从每小题所给的四个选项中,选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。

A

Welcome to San Francisco Zoo, Northern California's largest zoo

You'll enjoy seeing 250 different kinds of animals here

Mail Address: San Francisco Zoo, Zoo Road, San Francisco, CA 94132

Phone: Main Office: (415) 753?7080

The Main Office clerk is on duty from 5 a.m. to 9 p.m. (Monday—Friday)

Something to Remember:

◎Please Do Not Feed the Animals!

Our animals have proper food, and some animals are on strict diets for healthy reasons.It is very important that you shouldn't feed them with the food or drinks in your hands.You can only feed the animals that are on the Family Farm in the Children's Zoo.

◎Animals Do Not Like to Be Teased!

We ask you not to tease or shout at the animals.And please do not throw food or anything else to them.

◎No Other Pets Are Allowed!

◎Photography Is Welcome!

When taking photos in the zoo, please stay safely behind any barriers and remain in the public areas at all times.

Disability Access(通道):

Guests with disabilities can use our wheelchairs.Our Main Gate is accessible to all.Accessible routes and areas are indicated on the Zoo map, which can be found at the Main Gate.

Question: Please report problems to zoo officers.They will help you.You also can turn to security guards who are on Zoo grounds 24 hours a day to ensure the safety of our visitors and our animals.

Price of Tickets: Adult: $50; Child: $25

Opening Hours:

Open daily, 6 a.m.to 8 p.m.Last admission(入场券)would be sold one hour before closing time.Children aged 14 years old and under must be accompanied by an adult while on Zoo grounds.

1.The Main Office clerk is on duty ________.

A. at 5 a.m.on Wednesday

B. at 10 a.m.on Saturday

C. at 8 p.m.on Sunday

D. at 10 p.m.on Friday

2.If you need to use a wheelchair in the zoo, how can you can get the detailed information?

A. Ask the visitors in the Children's Zoo.

B. Ask an adult while on Zoo grounds.

C. Get the details from the security guards.

D. Get the accessible routes and areas from the Zoo map.

3.What does the underlined word “tease” mean in Chinese?

A. 忽视 B. 殴打 C. 戏弄 D. 保护

4.Which of the following is NOT true according to the passage?

A. San Francisco Zoo is the largest zoo in Northern California.

B. If you want to feed the animals, you can go to the Family Farm.

C. If you meet some troubles or problems, you can tell them to zoo officers.

D. The phone number of the main office in San Francisco Zoo is (415) 763?7080.

5.Mr.Green brings his two sons and a daughter to the zoo.He has to pay ________.

A. $50 B. $75 C. $100 D. $125

1.A 2.D 3.C 4.D 5.D 【解析】这是一个通告,欢迎人们到最大的动物园---San Francisco Zoo去参观,并告诉人们参观动物园时应注意的一些问题。 1.细节理解题。根据文中语句“The Main Office clerk is on duty from 5 a.m. to 9 p.m. (Monday — Friday)”理解可知。主要...

A mother returned home from the store very tiredly.As she put down all of the things on the kitchen table,her 8-year-old son ran up to her.He was waiting for her and wanted to tell her what his younger brother had done.

“While I was out playing and Dad was on a call,Tyler took his crayons and wrote on the wall!It’s on the new wallpaper you just hung up in the living room.I told him you would be mad at him for doing it again,but I couldn’t stop him.”She let out a long sound and asked,“ He did it again?Where is your little brother now? ” “He is in his room,” the son answered quickly. 

She walked to the younger son’s room.She called his full name as she entered.Then,she found Tyler who was trying to hide.He knew that the worst moment was coming!For the next 10 minutes,the room was full of her shouting about the expensive wallpaper.She scolded the little boy for his bad behavior.The more she scolded,the madder she got.Finally,she stopped.

Then,she walked to the living room to see what happened.As she saw the wall,her eyes were filled with tears at once.It said “I love Mommy”and a heart shape was around it.

Well,the wallpaper remained,just as she found it,with an empty picture frame hung around it.A reminder(提示)to her and to all:Take time to read the handwriting on the wall.

So when you are sure that something goes wrong,have you ever had any doubt that there might be a misunderstanding?Take some time to give it a second thought.

1.What did Tyler do before his mother came back?

A. He had a big fight with his elder brother.

B. He broke all his crayons and threw them away.

C. He played games with his elder brother in their house.

D. He wrote something on the new wallpaper with his crayons.

2.What can we 1earn from the underlined sentence?

A. The mother began to realize her mistake.

B. The mother was quite angry with her little son.

C. The mother didn’t get along well with her little son.

D. The mother wanted to make her little son feel relaxed.

3.What does the underlined word “scolded” mean in Chinese?

A. 赞扬 B. 斥责 C. 摧毁 D. 接受

4.How did the mother feel when she saw what her little son wrote on the wallpaper?

A. Calm. B. Surprised. C. Moved. D. Relaxed.

5.What is the main idea of the story?

A. It’s never too late to show love to our families.

B. Love from your mother often hides in small things.

C. It’s important to believe in your family members.

D. We’d better take time to learn from others’ mistakes.

1.D 2.B 3.B 4.C 5.D 【解析】本文讲述了小泰勒在妈妈回家前用蜡笔在墙纸上乱写乱画,妈妈很生气,惩罚了自己的儿子。后来妈妈知道了事情的真相。当妈妈看到墙纸上写着“妈妈我爱你”时,非常感动,后悔自己错怪了儿子。 1.D 细节理解题。根据短文第二段中的句子“Tyler took his crayons and wrote on the wall...

配对阅读左栏是5个人对应软件的要求,右栏是7个应用软件的简介,请为不同的人找到合适的应用软件。

11.1.Jenny has to do the homework after work.She is so busy that she seldom has time to take care of her 2-year-old son,So she needs an app for him to learn to speak and count.

12.2.Sam was given a list of books to read by his teacher,but he has just had an eye operation and needs some app that can store the books and read them aloud to him.

13.3.Bob find it difficult to remember all the new words from the English textbook.He wants to make progress in a relaxing way for he thinks it boring to do a lot of word exercises.

14.4.Cathy is fun of traveling.She needs an app that can make it easier for her to buy train or airline tickets.

15.5.John is going to have a long railway trip.During this trip,he needs something like games to kill the time.

A.Word Easy is a fantastic English learning app with world exercises of different levels.Only when you pass a test of a certain level can you go on to learn words of a higher level.

B.Rail Friend can be the best for helper when you feel it hard to buy the train or airline tickets.You can buy tickets anywhere at any time.

C.World of Tanks Blitz,a free-to-play online dating with over 40 million downloads,brings quick-fire tank fights.“A lot of tanks,a lot of people and a lot of fun.” It will be the best choice to kill your time.

D.Himalayas Reading has millions of books including poems,short stories,novels and even fairy tales for children.What’s special about it is that you can use it to download book recording that can be listened to.

E.Cheese Reading catches the main idea of each book you have downloaded so that you can save time by finishing reading a book within 5 minutes.

F.Baby Bus is a very good friend for children under three years old.Kids can learn to speak,understand numbers and draw pictures with the help of this app.

G.Vocabulary Hero may help you learn more English words while you’re playing games,so if you have problems remembering the new words when you learn English,use it!

1.F 2.D 3.G 4.B 5.C 【解析】本文是几个人有不同的要求,需要不同的应用软件。 1.F 根据Jenny has to do the homework after work.She is so busy that she seldom has time to take care of her 2-year-old son,So she nee...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网