题目内容

【题目】Answer the questions IN COMPLETE SENTENCES:

In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business. But he was not a good artist. So he invented a very simple camera. He put it in a window of his house and took a picture of his garden. That was the first photo.

The next important date in the history of photography was in 1837. That year, Daguerre, another Frenchman, took a picture of his reading room. He used a new kind of camera in a different way. In his picture you could see everything very clearly, even the smallest thing. This kind of photo was called a Daguerreotype.

Soon, other people began to use Daguerre's way. Travelers brought back wonderful photos from all around the world. People took pictures of famous buildings, cities and mountains. In about 1840, photography was developed. Then photographers could take pictures of people and moving things. That was not simple. The photographers had to carry a lot of film and machines. But this did not stop them. For example, some people in the United States worked very hard. Mathew Brady, a famous American photographer, was one of them. He took many pictures of great people. The pictures were unusual because they were very lifelike(栩栩如生). Photography also became one kind of art at the end of the 19th century. Some photos were not just copies of the real world. They showed some feelings, like other kinds of art.

1Why did Niepce invent the first camera?

2According to this passage, how many important dates were there in the history of photography?

3In the early days, photographers didn't feel like taking pictures of moving things because they had to carry a lot of film and machines, did they?

4How were the pictures taken by Mathew Brady?

5Why do people think photography had become a kind of art by the end of the 19th century?

【答案】

1Because he needed pictures for his business but he was not a good artist.

2There were four important dates in the history of photography.

3No, they didn’t.

4They were unusual and very lifelike.

5Because they showed some feelings.

【解析】

本文是一篇记叙文,主要介绍了摄影艺术的发展史以及每个历史阶段的重要人物。

1根据第一段“In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business. But he was not a good artist. So he invented a very simple camera.”可知,Niepce发明第一台照相机的原因是他做生意需要图画,但他又不是一个好的艺术家。故答案为Because he needed pictures for his business but he was not a good artist.

2根据文章“In 1826”、“The next important date in the history of photography was in 1837”、“In about 1840, photography was developed.”以及“Photography also became one kind of art at the end of the 19th century.”可知,摄影艺术发展史上有四个重要的日期。故答案为There were four important dates in the history of photography.

3根据第三段“The photographers had to carry a lot of film and machines. But this did not stop them.”可知,摄影家们并没有因为需要背着许多胶卷和机器而放弃拍摄移动的事物。故答案为No, they didn’t.

4根据第三段“The pictures were unusual because they were very lifelike”可知,Mathew Brady拍摄的照片是不平常的,栩栩如生的。故答案为They were unusual and very lifelike.

5根据第三段“Photography also became one kind of art at the end of the 19th century. Some photos were not just copies of the real world. They showed some feelings, like other kinds of art.

”可知,人们认为摄影成为一种艺术的原因是“有些照片不仅仅是真实世界的复制品。他们表现出一些感情,就像其他艺术一样”。故答案为Because they showed some feelings.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网