题目内容

【题目】Do you like animals?Welcome to Beihai Zoo!

Opening

Monday to Friday 10:00 a.m. 6:00 p.m.

Saturday to Sunday 8:00 a.m. 8:00 p.m.

Fees(费用)

Adults(成人): $ 8.00

15 18: $ 6.00

8 14: $ 3.00

Under 8: free(免费)

【1】The zoo opens ______ days a week.

A. two B. five C. six D. seven

【2】On Monday, the zoo opens at_______.

A. 10:00 a.m. B. 8:00a.m. C. 6:00p.m. D.8:00 p.m.

【3】 If your parents want to go to the zoo, They should pay______.

A. $ 8 B. $ 16 C. $ 14 D. $ 17

【4】The zoo closes (关) at ________ on Sunday.

A. 10:00 a.m. B. 6:00 a.m. C. 6:00 p.m. D. 8:00 p.m.

【5】Alice is 15, and her little brother is 5. If they go to the zoo, they should pay____.

A. $ 3 B. $ 6 C. $ 8 D. $ 9

【答案】

【1】D

【2】A

【3】B

【4】D

【5】B

【解析】

试题分析:本文介绍了北海动物园的海报。介绍了这家动物园从星期一到星期天的营业时间。还介绍了成年人、15岁至18岁的人、8岁至14岁的人以及8岁以下的门票。

【1】D推理判断题。根据Monday to Friday 10:00 a.m. 6:00 p.m. Saturday to Sunday 8:00 a.m. 8:00 p.m.可知动物园从星期一到星期日都开门,故推断它一周七天开门。故选D。

【2】A细节理解题。根据Monday to Friday 10:00 a.m. 6:00 p.m. 可知动物园在星期一上午10点开门,故选A。

【3】B推理判断题。根据Adults(成人):$ 8.00可知成年人每人8美元,因此如果你的父母去动物园,应支付16美元,故选B。

【4】D细节理解题。根据Saturday to Sunday 8:00 a.m. 8:00 p.m.可知动物园在星期天的晚上8点关门,故选D。

【5】B推理判断题。根据15 18: $ 6.00和Under 8: free(免费)可知15岁到18岁,每人6美元。8岁以下免费。故推断15岁的爱丽丝和5岁的弟弟需要支付6美元,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The day before yesterday, when Peter’s families were having dinner, Father raised an interesting question, “Was there anything in our past that we feel ashamed(羞愧的) of, guilty about, or regretted? Maybe we can find ways to say sorry, or take some action to right any wrongdoing.” This seemed like a very private matter, but Peter thought about it carefully the whole night.

Peter remembered a small thing from middle school. In his school, there was a worker, Neil Stone, who none of the kids liked. One night, Peter and two of his classmates decided to play a trick on him. They found a can of red paint, and wrote on the school main road in bright red: Neil Stone is a fool! The next day, the whole school saw these words. Within two hours, Neil had Peter and his two classmates in his office. His classmates said that they had done it but Peter lied, denying the truth. No one ever talked about it.

This morning, Peter went back to his middle school. Neil Stone is still working there. “Sorry, Neil. Do you still remember what happened ten years ago? I want you to know that I did it.” “I knew it!’ Neil laughed. They had a good laugh and a lively discussion. Neil’s closing words were: “Peter, I always felt bad for you because your classmates got it off their mind, and I knew you were carrying it around all these years. I want to thank you for visiting me… for your sake.”

Peter knows that no matter how difficult the situation is, it is never too late to clear up the past and make a fresh start.

【1】What did Peter remember doing in middle school?

A. Something fantastic.

B. Something unpleasant.

C. Something valuable.

D. Something useful.

2.What colour were the words “Neil Stone is a fool!”?

A. Dark blue. B. Light green.

C. Pure white. D. Bright red.

3What does the underlined word “denying” mean?

A. 夸大 B. 赞同 C. 否认 D. 承认

4What is the best title for this passage?

A. Peter’s story.

B. An unforgettable lesson.

C. It’s never too late.

D. Every dog has its day.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网