题目内容

【题目】Read the passage and fill in the blanks with proper words.(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给。)

Eat Less Meat, Please!

There are many ways to save the Earth. We can use less water, plant more trees, d1 less and bike more. Now, some scientists have put forward one more way to avoid dangerous climate change—eat less meat.

Their new research finds farm animals like caws and pigs p2 much more greenhouse gases than we thought. W3 action, the influence will become far worse as the world population continues to grow. And, as global income rises, more people will afford and eat meat-rich diets.

One of the researchers is Johan Rockstrom. He is a professor from Germany. “Feeding a world population of ten billion is p4, but only if we change how we eat,” the scientist said. “Greening food production creating up our planet—this is what is on the menu today.”

A U.N. report also warns that eating less meat and dairy is important. The current trends, however, are in the o5 direction. Rockstrom calculated that on average we needed to eat 75 percent less beef, 90 percent less pork and half the number of eggs. Education, taxes and changes to school and workplace menus can help achieve this goal.

In some countries, people have become more aware of the importance of changing their diets. In the Netherlands, young people have been eating less meat. “We know food choices are very personal. That behavior change can be difficult” said Rockstrom. “But the evidence is how clear. We need to change our d6 if we want to save our planet.”

【答案】

1drive

2produce

3Without

4possible

5opposite

6diet

【解析】

本文介绍了要挽救地球,避免恶劣的气候变化,我们应少吃肉。

1句意:我们可以少用水,多种树,少开车,多骑自行车。

此处与bike more相并列,因此表示多骑自行车,应是少开车。故此处为drive

2句意:他们的新研究发现,像牛和猪这样的农场动物产生的温室气体比我们想象的要多得多。

根据宾语much more greenhouse gases此处表示动物产生气体,故此处为produce

3句意:如果不采取行动,随着世界人口的增加,这个影响将更糟。

根据the influence will become far worse as the world population continues to grow.可知这种影响变得更糟,因此表示没有采取行动,后面接名词action,此处用介词Without

4句意:养活全球100亿人口是可能的,但前提是我们改变饮食方式。

根据Greening food production creating up our planet绿色食品生产创造了我们的地球,因此养活全球人口是有可能的,作为系动词is的表语,用形容词possible

5句意:然而,当前的趋势却与此相反。

根据前文的A U.N. report also warns that eating less meat and dairy is important.可知,联合国的一份报告还警告说,少吃肉类和奶制品很重要。根据however表示转折关系,因此与联合国的要求相反,故此处为opposite

6句意:如果我们想要挽救地球,我们需要改变我们的饮食。

根据Greening food production creating up our planet绿色食品生产创造了我们的地球,要想要挽救地球,应吃绿色食品,改变我们的饮食,故此处为diet

根据句意,结合词性,短语,句型,时态,语态和主谓一致,根据开头字母提示,填入正确形式的单词。例如小题3,句意:如果不采取行动,随着世界人口的增加,这个影响将更糟。

根据the influence will become far worse as the world population continues to grow.可知这种影响变得更糟,因此表示没有采取行动,后面接名词action,此处用介词Without

练习册系列答案
相关题目

【题目】Answer the questions.(根据短文内容回答问题)

Through One Direction (1D. remains extremely popular, it seems their name may no longer be correct.

Before the band started, its name already fit its members well. All five-Harry, Liam, Louis, Niall and Zayn-were competing in 2010’s season of The X Factor. All five were also cut from the TV talent show before reaching the finals. However, the program’s judges decided to group the five together. The band took only third place but was immediately offered around a 2 million pound record deal.

One Direction did not perform like second runner-ups, but like champion. Their first single “What Makes You beautiful” topped U. K. charts in 2011. UP All Night”, their first album, was a bestseller in both Great Britain and the United States. They sold out their first tour in minutes and developed their products lines. By 2012, they were performing at the London Olympics.

One Directions success continued through four albums in only three years. But trouble began when the band returned to the road in 2015. After frequent absences during the tour, Zayn suddenly made his departure from the band. He left to be “a normal 22-Year-old” and live “out of the spotlight”. The band seemed to make a statement with their single “Drag Me Down” that summer. By fall, however, they decided to take a break starting in 2016.

In November 2015, they released “Made in the A M.”, their most recent album. All the boys were pursuing their own projects by the time it went Platinum. Harry is taking part in a film while Louis is enjoying fatherhood. Two plan to enter business-Liam in producing music and hill with a golf agency. Meanwhile, Zayn has already launched his own music career. Is One direction taking a break or breaking up?

1One Direction is a famous boy band, isn’t it?

2Who are five members of One Direction?

3In which countries did their first album become a bestseller?

4Why did Zayn suddenly leave the band?

5What is Louis enjoying doing right now?

6Why does the author say “it seems their name may no longer be correct” in the first paragraph?

【题目】 Today , we asked some students about what they think of their deskmates . Here are some of the results .

Grace : 13 years old

My deskmate is Kitty . She is really a kind and quiet girl . She is more hardworking than me , and she can always get good grades in exams . So I learn a lot from her . She often helps me with my study . With her help , I think I can improve my study very quickly .

My deskmate is Vera . She is quite friendly and talented in a lot of things such as drawing and writing . She is more creative than me . Last month , she asked me to visit her home . I saw a lot of wonderful pictures on the wall . I thought they were from famous painters , but I was wrong . All the pictures are her works(作品).

Lisa : 13 years old

Rick : 14 years old

My deskmate is Paul . He is taller and stronger than me . Both he and I like sports . However , I like soccer but he likes basketball . He plays basketball better than me , and now he plays for our basketball school team . He thinks playing basketball can bring out the best in him .

1Vera is __________ deskmate .

A.Grace’sB.Lisa’sC.Rick’sD.Kitty’s

2The Chinese meaning of the word “ improve ” in this passage is __________ .

A.降低B.改善C.获得D.发现

3Which of the following is right ?

A.Grace is more hardworking than Kitty .B.Lisa is more creative than Vera .

C.Paul is better at soccer than basketball .D.Vera drew a lot of wonderful pictures .

4The passage is mainly about __________ .

A.how often they do exerciseB.what they like and dislike

C.what they think of their deskmatesD.what their best friends are like

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网