题目内容

【题目】Answer the questions.(根据短文内容回答问题)

Through One Direction (1D. remains extremely popular, it seems their name may no longer be correct.

Before the band started, its name already fit its members well. All five-Harry, Liam, Louis, Niall and Zayn-were competing in 2010’s season of The X Factor. All five were also cut from the TV talent show before reaching the finals. However, the program’s judges decided to group the five together. The band took only third place but was immediately offered around a 2 million pound record deal.

One Direction did not perform like second runner-ups, but like champion. Their first single “What Makes You beautiful” topped U. K. charts in 2011. UP All Night”, their first album, was a bestseller in both Great Britain and the United States. They sold out their first tour in minutes and developed their products lines. By 2012, they were performing at the London Olympics.

One Directions success continued through four albums in only three years. But trouble began when the band returned to the road in 2015. After frequent absences during the tour, Zayn suddenly made his departure from the band. He left to be “a normal 22-Year-old” and live “out of the spotlight”. The band seemed to make a statement with their single “Drag Me Down” that summer. By fall, however, they decided to take a break starting in 2016.

In November 2015, they released “Made in the A M.”, their most recent album. All the boys were pursuing their own projects by the time it went Platinum. Harry is taking part in a film while Louis is enjoying fatherhood. Two plan to enter business-Liam in producing music and hill with a golf agency. Meanwhile, Zayn has already launched his own music career. Is One direction taking a break or breaking up?

1One Direction is a famous boy band, isn’t it?

2Who are five members of One Direction?

3In which countries did their first album become a bestseller?

4Why did Zayn suddenly leave the band?

5What is Louis enjoying doing right now?

6Why does the author say “it seems their name may no longer be correct” in the first paragraph?

【答案】

1Yes, it is.

2Harry, Liam, Louis, Niall and Zayn

3In both Great Britain and the United States.

4Because he wanted to live “out of the spotlight”.

5He is enjoying fatherhood just now.

6Because the program’s judges decided to group the five together.

【解析】

本文介绍了单向乐队的组建,推出的专辑以及解散后他们各自选择的职业。

1根据All the boys were pursuing their own projects by the time it went Platinum.可知,单向乐队是一个男子乐队,故此处用肯定回答,为Yes, it is.

2根据All five-Harry, Liam, Louis, Niall and Zayn-were competing in 2010’s season of The X Factor.可知,乐队的五个人是: Harry, Liam, Louis, Niall Zayn。故此处为Harry, Liam, Louis, Niall and Zayn

3根据“UP All Night”, their first album, was a bestseller in both Great Britain and the United States.可知,在英国和美国他们的专辑很畅销,故此处为In both Great Britain and the United States.

4根据He left to be “a normal 22-Year-old” and live “out of the spotlight”.“他离开了,做了一个“普通的22岁”,过着“远离聚光灯”的生活。可知,Zayn离开乐队是想要过着远离聚光灯的生活,故此处为Because he wanted to live “out of the spotlight”.

5根据Harry is taking part in a film while Louis is enjoying fatherhood.可知,路易斯正在享受当爸爸的乐趣。故此处为He is enjoying fatherhood just now

6根据All five-Harry, Liam, Louis, Niall and Zayn-were competing in 2010’s season of The X Factor. All five were also cut from the TV talent show before reaching the finals. However, the program’s judges decided to group the five together.“他们五人——哈里、利亚姆、路易斯、尼尔和泽恩——都参加了2010年英国选秀节目《X音素》的比赛。在进入决赛之前,这五名选手也被从电视选秀节目中除名。然而,该节目的评委们决定将这五个人归为一组。因此他们只是节目的评委们决定把五个人组成一个乐队的。故此处为Because the program’s judges decided to group the five together.

认真阅读问题,根据问题要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,概括归纳,写出正确的选项。例如小题3,根据“UP All Night”, their first album, was a bestseller in both Great Britain and the United States.可知,在英国和美国他们的专辑很畅销,故此处为In both Great Britain and the United States.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Read the passage and fill in the blanks with proper words.(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给。)

Eat Less Meat, Please!

There are many ways to save the Earth. We can use less water, plant more trees, d1 less and bike more. Now, some scientists have put forward one more way to avoid dangerous climate change—eat less meat.

Their new research finds farm animals like caws and pigs p2 much more greenhouse gases than we thought. W3 action, the influence will become far worse as the world population continues to grow. And, as global income rises, more people will afford and eat meat-rich diets.

One of the researchers is Johan Rockstrom. He is a professor from Germany. “Feeding a world population of ten billion is p4, but only if we change how we eat,” the scientist said. “Greening food production creating up our planet—this is what is on the menu today.”

A U.N. report also warns that eating less meat and dairy is important. The current trends, however, are in the o5 direction. Rockstrom calculated that on average we needed to eat 75 percent less beef, 90 percent less pork and half the number of eggs. Education, taxes and changes to school and workplace menus can help achieve this goal.

In some countries, people have become more aware of the importance of changing their diets. In the Netherlands, young people have been eating less meat. “We know food choices are very personal. That behavior change can be difficult” said Rockstrom. “But the evidence is how clear. We need to change our d6 if we want to save our planet.”

【题目】

There are lots of objects that we see in the sky. During the day we see the sun. After the sunset in the evening, we see mostly the stars. Not all the lights in the sky that we see are really stars.

Of course, we see the moon. Some of the other lights in the sky are planets. Planets revolve (转动) around the sun like earth does.

Once in a while someone will see what they call a shooting star.

Shooting star looks like a star that is moving quickly across the sky. Some people believe that seeing a shooting star will bring them good luck. It’s hard to find shooting star because they disappear fast.

The correct name for a shooting star is meteor. Besides very large objects like stars, planets and moons, space has lots of little objects. These can be rocks in space left over from old planets.

These objects can even be as small as dust.These objects are called meteorites(陨石 ).

When a meteorite gets close to the earth, it gets pulled towards the earth by gravity. Earth is surrounded by atmosphere. Atmosphere is made up of air and clouds. A meteorite blows up in the earth’s atmosphere. This makes the short bright moving light in the night sky. A meteorite thus turns into a meteor.

1At night the sky is filled mostly with ______.

A.the moonB.the starsC.the planetsD.the sun

2From the passage, we can know________.

A.all the lights in the sky that we see are really stars.

B.shooting star looks like a star that is moving slowly across the sky.

C.when a meteorite is near the earth, it gets pushed from the earth by gravity.

D.space has lots of little objects and they can be rocks left over from old planets.

3How does a meteorite turn into a meteor? Please put the following sentences in order.

The blowup gives off bright light.

It is pulled towards the earth by gravity.

A meteorite gets close to the earth.

It blows up in the earth’s atmosphere.

A.③④②①B.③④①②C.③②④①D.③②①④

4Where can we probably read this passage?

A.In a science magazine.B.In a diary.C.In an advertisement.D.In a novel.

【题目】Tomorrow is Garfield’s birthday. He first appeared(出现) in a comic strip on June 19, 1978. Garfield is well known all over the world. Lots of Garfield books have been turned into 26 languages. Garfield products are sold in 69 countries.

Jim Davis is Garfield’s creator. Jim was born on July 28, 1945 in Indiana. He grew up on a farm where his dad raised (饲养)cows. Jim and his brother Dave helped with the farm work. They had 25 cats. Their room always made sure there was plenty of food for the cats.

As a boy, Jim was in poor health. When he had to spend time resting, he drew pictures. He added words to his pictures to make them funny.

After college Jim worked a few years at an advertising company. In 1969, he got a job to help a cartoonist. Jim noticed that there were many comic strips about dogs but few about cats. He thought that was strange since the world is full of cat lovers.

He remembered the 25 farm cats he grew up with. They gave him ideas for a cat comic strip. In the comic strip. Garfield became the central character in daily difficult experiences with Jon, his owner, and other characters.Heis lazy, funny and hungry.

Jim Davis has received many awards for his work. Twice he was given the Best Humor Strip Cartoonist of the Year Award. He has won four Emmys(艾美奖)and other honors.

1How old was Jim when Garfield first appeared in a comic strip?

A. 33.B. 26.C. 25.D. 24.

2Who does the underlined word “He” refer to in the fifth paragraph?

A. Jim.B. Jon.C. Dave.D. Garfield.

3According to the passage, which of the following is TRUE?

A. Jim Davis created Garfield with the help of his brother.

B. Garfield products are available in all countries of the world.

C. The cats his family raised made no contributions to his creation.

D. There were few comic strips about cats until Jim crated Garfield.

4The writer’s main purpose of writing the passage is _________.

A. to tell us to watch more comic strips

B. to show us how to become a cartoonist

C. to introduce some information about Jim Davis

D. to prove Garfield the most popular cartoon character

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网