题目内容
8.If you lose 12times in a row (连续地),will you just give up?Dale Carnegie,a pioneer in public speaking and self-development,kept trying.And he became famous by showing people how to be successful.Carnegie was born into a poor family in the United States.The boy didn't see a train until he was 12years old.In his teens,he had to get up at 3am every day to milk the cows for his family.
When Carnegie first entered college,he felt upset because he wore his ragged (破旧的) clothes and ordinary(平凡的) looks.His mother encouraged him,"Why not try to be better in other things instead of just dress and good looks?"
Carnegie tried to be more active in college.He joined the debate (辩论) team.But one after another,he lost 12competitions.The young man was very disappointed with himself.He said later that he thought of killing himself after failing so many times.But soon Carnegie was seen practicing public speaking on the riverside.His hard work paid off at last.In 1906,Carnegie won a famous speech contest and became well-known."Believe that you will succeed,and you will,"he said.
In order to share his success,Carnegie opened schools and wrote books.His best-sellers(畅销书) include How to Win Friends and Influence People and How to Stop Worrying and Start Living.More than 50million copies of his books have been translated in 38languages.They are still helping people on the road to success.
56.What did Carnegie have to do every morning in his teens?
He had to get up at 3 am every day to milk the cows for his family.
57.Why did Carnegie feel upset when he first entered college?( in no more than 8words )
Because of his ragged clothes and ordinary looks.
58.What did Carnegie do to be more active in college?
He joined the debate team.
59.What did Carnegie open schools and write books for?( in no more than 4words )
To share his success.
60.What should we do if we fail so many times?
We should keep trying..
分析 本文主要讲述了一位在公众演讲和自我发展方面的先驱:Dale Carnegie的生平故事.他的一生在不断努力尝试中度过,他通过向世人展示如何成功而闻名于世.
解答 答案:56. He had to get up at 3 am every day to milk the cows for his family.细节理解题.根据第二段句子In his teens,he had to get up at 3 am every day to milk the cows for his family.在他十几岁时,他要在凌晨3点起床每天挤牛奶给他的家人.可知他要在凌晨3点起床每天挤牛奶给他的家人.故答案为He had to get up at 3 am every day to milk the cows for his family.
57. Because of his ragged clothes and ordinary looks.细节理解题.根据第三段句子When Carnegie first entered college,he felt upset because of his ragged (破旧的) clothes and ordinary(平凡的) looks.当卡耐基刚进大学时,他因为衣着破旧,相貌平平而感到不安.可知他因为衣着破旧,相貌平平而感到不安.故答案为Because of his ragged clothes and ordinary looks.
58.He joined the debate team.细节理解题.根据第四段句子Carnegie tried to be more active in college.He joined the debate (辩论) team.卡耐基开始积极参加大学活动,他参加了辩论队,可知他参加了辩论队,故答案为He joined the debate team.
59. To share his success.细节理解题.根据最后一段第一句In order to share his success,Carnegie opened schools and wrote books.为了分享自己的成功,卡耐基开办学校,著书立说.可知为了分享他的成功,故答案为To share his success.
60.We should keep trying.细节理解题.根据整篇文章内容及其第一段句子Dale Carnegie,a pioneer in public speaking and self-development,kept trying.卡耐基,在公开演讲和自我发展,不断地努力.可知我们应该保持努力.故答案为We should keep trying.
点评 主要是根据前提问题来做出相应的要求内的答案,题型比较灵活但是考查了学生多方面的知识和技能,要做好这类题,就要注意平时知识的积累,包括单词、词组、句型等.
B:(76)C
A:I think you are right.But how can we keep healthy?
B:(77)D For example,vegetables and fruit are good for us.
A:Can we eat too much meat?
B:No.(78)E
A:What else should we do?
B:(79)A But remember not to do sports soon after meals.
A:I see.(80)G
B:Of course.Going to bed early makes you healthy.
A.Do some sports every day.B.I don't care which is more important. C.I think health is more important than wealth.D.I think we should eat healthy food. E.That's bad for our health.F.Can I do sports with you? G.Is it good for us to go to bed early? |